Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.78 (14 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Sanacija slivnog odvoda - Zagreb

  Trebam sanaciju odvoda - slivnika izvedenog u zidu od siporexa na nenatkrivenoj terasi koja se nalazi u potkrovlju obiteljske kuće. Naime sistem građevinske limarije nije dobro montiran pa dolazi do podlijevanja i kapanja vode na kat ispod.

 • Fasada i sanacija terase - ravnog krova - Zagreb

  Trebam ponude za izvedbu radova prema priloženim troškovnicima. Radi se o izvedbi fasade i sanaciji terase - ravnog krova.

 • Dogradnja drvene kuće - Gorica jamnička

  Na drvenu kuću treba dograditi kupaonu, wc i kuhinju, napraviti septičku jamu, dakle spojiti dovod i odvod, još trebamo izgraditi terasu, natkrivenu, popravak krova te postavljanje knaufa na unutrašnjost zidova i postaviti podove. Vikendica je 4x7 kvadrata.

 • Uređenje terase - Zagreb

  Trebam ponudu za uređenje terase. Terasa cca 15 kvadrata L oblik. Potrebno je zamijeniti krovni leksan na željeznoj konstrukciji sa krovnim panelima. Na 8 m duljine treba postaviti finsko staklo na nosaču koji bi također bio od panela. Balkon je odijeljen od susjednog balkona pločom koju bi skinuli i tu postavili zidni panel. Također bi promijenili pločice na terasi. Cilj je zatvoriti terasu i postići izolacijski učinak te ju lijepo urediti. Na terasi nema utičnica pa bi postavili dvije u razini zidnih lampi. Ogradu bi obojali. Kontrukcija panela i finskog stalka bi se stavljala sa unutarnje strane ograde.

 • Produljenje terase - Rijeka

  Molim ponudu za produljenje terase za cca. 70-90cm (vidi sliku "opis1 i 2"). Molim navesti koje je rješenje produljenja terase moguće (upucavanje šipki u postojeću terasu i onda izljevanje produžetka ploče ili nešto drugo...?) i koje je rješenje potpore terase moguće, sa stupovima ili sa lukovima oslonjenima na fasadu (vidi sliku "opcije"). Stupovi maksimalno mogu ići van 1.3 m od fasade pošto je ispod garaža pa ne mogu ići dalje jer bi se onda stupovi oslanjali na mekano tj. na ploču od garaže. Trenutna širina terase je 7 m a dubina 1 m debljina ploče cca.16 cm.

 • Zatvaranje i adaptacija terase - Zagreb

  Kupili smo mali stančić na posljednjem katu zdrage sa relativno velikom terasom koja sama po sebi baš i nema neku funkciju. S obzirom da je otvorena sa gornje strane pri padalinama se pretvara u kadu.
  Plan nam je terasu zatvoriti i priključiti je stambenom dijelu stana.
  Molimo vas za okvirnu, po mogućnosti naj povoljnije, cijene izrade prošireja i (pokrivanja) terase.
  U stan bismo se trebali useliti 01.03. tako da ništa do tada nije u fazi same realizacije, ali za početak mi je potrebna barem neka približna procijena o kojoj sumi se radi?

 • Zatvaranje terase i adaptacija u sobu - Novi Zagreb

  Trebam ponudu za zatvaranje terase (veći dio na vrtu) i adaptaciju u sobu. Šaljem nacrte u mjeri 1:100 za sadašnje stanje i nacrt s adaptacijom.
  Dio već natkrivene terase obložene vanjskim plocicama je 1.5m x 4.5m.
  Dio terase u vrtu je 3m x 4.7m, te bi se za taj dio trebali iskopati temelji i ploča te izbetonirati.
  Krov bi trebao biti napravljem od sendvič krovnih panela.
  Molila bih vas ponudu za zemljane, zidarske, betonske radove i krovopokrivačke radove, znači neku varijantu roh-bau izvedbe.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 16 / 55