Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.56 (251 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izvođenje keramičarskih radova - Zagreb

  Trebamo ponudu za izvođenje keramičarskih radova, pločice naše, za ostalo trebamo cijenu po kvadratu (s ugradnjom) - fleksibilno ljepilo, zidne PVC lajsne, podne kod vrata aluminijske, fug masa ceresit aquastatic c 40, ugradnju i silikon u boji fuga na svim kutevima i oko sanitarija, sveukupno 85m2.

 • Postava pločica između gornjeg i donjeg elementa kuhinje - Rijeka

  U sklopu kuhinje potrebno je staviti pločice između gornjeg i donjeg elementa kuhinje. Riječ je o otrpilike 4,5 m2 površine. Pločice, fuga i lijepilo su već nabavljeni.

 • Adaptacija manje kupaone i glazura - Tisno

  Adaptacija kupaone (šir. oko 150 cm x duž. 270 cm (sva vodotrošila su na lijevom zidu -lavabo, tuš kada, WC i el. bojler).
  -podrazumijeva vađenje starih i montažu novih dovodnih i odvodnih PVC vodoinstalacija na isto mjesto s ugradnjom podnog sifona, postavljanje pločica podnih cca. 4,5m2, zidnih cca. 13m2, ugradnju i obzidavanje nove tuš-kade, postavljanje lavaboa i WC školjke, i pripadajućih armatura. Opcija - ev. postavljanje pregrade od staklene opeke 80 x 210, sistemom EZYLAY silikon.
  U sobi - postavljanje cementne glazure površine 12m2.
  Molim u ponudi navesti cijene bez materijala, te okvirno predviđanje cijene potrebnog materijala, ide flexi ljepilo i fuga.
  Samo iskusne kvalitetne firme, s vrhunskim keramičarom! Poželjne prepouke.
  Za sva dodatna pitanja me slobodno kontaktirajte.

 • Obnova fuga - Pula

  Molim ponudu za obnovu, struganje i stavljanje novih fuga u hodniku i kuhinji, cca 30 m2, podovi.

 • Sanacija pločica na terasi - Zagreb

  Trebam zamjenu pločica na terasi 40 m2. Zgrada je stara cca 9 godina no pločice se odižu i oko fuga se skupljaju naslage te kada se hoda zimi po pločicama one pucaju i u kišnim danima ispod ulazi voda.
  Ispod naše terase je stan te se ujedno bojimo da nebi počela voda ulaziti susjedima. Lp.

 • Postavljenje pločica na balkonu - Zagreb

  Trebam ponudu za postavljenje pločica na balkonu od 16 m2. Na podlozi su bile pločice koje su skinute. Podlogu treba detaljno očistiti od starog ljepila i izravnati, kako bi se mogla položiti hidroizolacijska folija, a nakon toga zalijepiti pločice sa ljepilom i fugama otpornim na vanjske uvjete.

 • Postavljanje pločica bez fuga - Osijek

  Tražim ponudu za postavljanje pločica bez fuga, ili sličnih pločica: imitacija drveta (dakle, ratificirane pločice 1 klase) u stanu. Stambeni prostor je 67 m2, ali uz podni prostor u svim prostorijama, trebala bih također postavljanje i zidnih pločica od poda do stropa u kupatilu koje je veličine cca 4 m2. Tražim ponude, od kojih jedna uključuje micanje starih pločica i laminata, te odvoz istog; a drugu bez toga. Unaprijed zahvaljujem!

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 5 / 68