Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.76 (21 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada klasične fasade i dodatni građevinski radovi - Ladislav

  Opis radova:
  - Izrada klasične fasade sa završnim slojem akrilne ili silikatne žbuke na kući i garaži (dva zasebna objekta) površine oko 220 kvadrata
  - Betoniranje podnožja za dva stupa za nadstrešnicu i zidanje istih s fasadnom ciglom
  - Dizanje betonske kućice bunara, izrada kalupa te betoniranje u dubini od 1.5 metara

 • Fasada, žbukanje, estrih i keramika - Draganić

  Trebam fasadera za malu poljoprivrednu kućicu dimenzija 5 x 3 s potkrovljem. Treba također i žbukanje unutar kućice i postavljanje estriha na podu i eventualno postavljanje pločica. Molim cijene i vrijeme kada bi to mogli napraviti?

 • Krov i fasada - Bad Mitterndorf

  Tražimo firmu koja bi nam ovo proljeće stavila novi krov (aluminijum) i napravila stiropol fasadu 12 cm. Molim vas da nam pošaljete ponude po m2 cca.

 • Rušenje i gradnja objekta - Velika Gorica

  Trebam ponudu za slijedeće radove:
  1. Sva rušenja, što uključuje rušenje kompletne nelegalne garaže, rušenje postojećeg stubišta od prizemlja do potkrovlja sa osiguranjem od urušavanja, rušenja svih nosivih i pregradnih zidova, otvora za stolariju u nosivim zidovima prema situacijama iz projekta, skidanje starih podova i glazura, rušenja uključuju i odvoz na gradsku deponiju. Predviđa se cca 55 - 60 m3 otpadnog materijala.
  Izrada svih novih temelja, izrada stubišta, izrada svih novih terasa i ploča, izrada nove ploče iznad 2. kata (fert strop), izrada svih nosivih greda na mjestima gdje se ukljanjaju i otvaraju nosivi zidovi u staom dijelu objekta, uključen sav materijal, beton, željezo, oplata.
  Zidanje svih nosivih zidova, kompletna etaža 2. kata, novog prizemlja, zidanje svih nosivih i pregradnih zidova prema projektu.
  Izrada temeljne kanalizacije i odvoda. Izrada svih glazura na starom i novim dijelovima objekta 2-3 cm stiropor plus estrih sa svim hitro izolacijama u sanitarnim čvorovima.
  RUČNO žbukanje svih novih zidova, obrada svih otvora, krpanje žbukom starih zidova i šliceva instalacija. Izrada svih hidro i termo izolacija. Izrada komplet TURBO dimnjaka od prizemlja za centralno grijanje i spajanje Turbo plinskih bojlera. Dimnjak od 2. Kata za kamin (stan na 2. katu).
  Izrada kompletnog novog krovišta prema projektu, pokrov alu ili cinčani i lakirani, plastificirani sendvič profili, sa kompletnom krovnom konstrukcijom Izrada kompletne limarije u boji prema krovu.
  Izrada svih toplinskih i hidro izolacija vezanih za krov i konstrukciju krova. Izrada kompletne Demit fasade, debljina stiropora 10 cm, završni sloj akrilat, prema izboru investitora (preporučuju se svjetliji tonovi), postava vanjskih i unutarnjih prozorskih klupčica, vanjske deb. 3 cm, unutarnje 2 cm., (nudi se kineski granit u bijeloj boji, za klupčice se pokazao kao izvrstan i povoljan materijal, estetski vrlo lijep.) Molim e-adresu na koju šaljem projekte.

 • Sanacija i popravak fasade i izrada oluka za balkone - Zaprešić

  Na tri balkona (1 balkon 11 m, 2 balkona po 5 - 6 m dužine) koji su u dužini zatvoreni samo ima ostavljen prostor za odvodnju cca 1 m (5 otvora raspoređeni po 1 m dužni). Potrebno je u cijeloj dužini ispod otvora balkona postaviti aluminijske oluke (u boji po dogovoru) za odvodnju vode u postojeće vertikalne oluke. Zbog oštćenja i vlage na fasadi na balkonima, potrebno je izvršiti manji zahvat adaptacije zida, komplet balkona s ponovnim farbanjem u određenoj boji.

 • Izrada fasade - Zagreb

  Trebam fasadu, prema sljedećem opisu (225m2 fasade):
  - aluminijske cokl lajsne, fasadni stiropor sa falcom debljine 15cm, tipla se sa 5-5 tipli po kvadratu, ljepi se po rubovima i na točke, špalete otvora se oblažu sa stiroporom 3 cm, svi kutevi imaju PVC kutne lajsne sa mrežicom, kod gletanja se u prvom sloju utapa i zagletava rabic mrežica 140 g/m, nakon sušenja se brusi i ponovno gleta drugi sloj, nakon sušenja se opet gleta i premazuje impregnacijom u boji fasade te se nanosi završni sloj fasade granulacije 1.5 mm, akril, proizvođača Baumit ili Rofix. Sve uključuje potrebnu skelu i zaštitu prozora i svega potrebnog.

 • Izrada fasade i ostali građevinski radovi - Zagreb

  Ponuda za izvođenje radova na stambenom objektu:
  1. Postavljanje skele oko objekta
  2. Premazivanje vanjskog krovnog djela brodskog poda zaštitnim premazom
  3. Sanacija doljnjih djelova balkona
  4. Oblaganje kulira balkona sa limenim oblogama (priprema za postavljanje pločica na balkonima)
  5. Priprema i postavljanje fasade na stambeni i tavanski dio objekta
  6. Fasada od stiropora debljine 5-6cm sa svim pripremnim radnjama: tiplanje stiropora, premazi sa ljepljivim premazima u potrebnoj količini, nanošenje završnog sloja fasadne mase u dogovorenoj nijansi
  7. Izmjera i postavljanje aluminijskih klupica na vanjskim djelovima prozora i vrata
  8. Betoniranje podnožja i obzidavanje bjelom fasadnom ciglom dva željezna podporna stupa kuhinjskog balkona
  9. Premazivanje unutrašnjeg djela sjevernog betonskog zida (kolni ulaz), nijanasa kao i na fasadi

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 1 / 39