Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.73 (18 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada ventilirane fasade - Zagreb

  Trebam ponudu za izradu ventilirane fasade. Potrebna je dobava i montaža ovješene fasadne obloge iz MAX kompakt ploča ili jednakovrijednih. Ventilirana fasada na bazi visokotlačnog prešanog laminata debljine 10 mm suglasno standardu EN 438 TIP CGF.
  Srednjica ploče izrađena je od visokokvalitetnih celuloznih papira oplemenjenih fenolnim smolama. Profili: nosiva aluminijska sidra i aluminijska vertikalna potkonstrukcija. Način ugradnje: zakivan na al. potkonstrukciju. Ploče se učvršćavaju na aluminijsku potkonstrukciju s nevidljivim načinom učvršćenja. Nuditi materijal koji ne podržava gorenje, ne stvara dim i ne proizvodi toksične produkte te je kao takav trenutno najbolji materijal u svojoj klasi po pitanju protupožarne sigurnosti. Kompletan rad i materijal u cijeni do potpune gotovosti pročelja. Fasada je 210 m2.

 • Aluminijska pergola - Vidalići

  Trebam ponudu za aluminijsku pergolu, plastificirana bijela, dimenzija 8 m x 2 m na jednoj strani fiksira se na kuću a s druge strane na stupove.

 • Krov i fasada - Bad Mitterndorf

  Tražimo firmu koja bi nam ovo proljeće stavila novi krov (aluminijum) i napravila stiropol fasadu 12 cm. Molim vas da nam pošaljete ponude po m2 cca.

 • Sanacija i popravci otvora na fasadi - Zagreb

  Niska zagrada 2. kat na otprilike 10 - 11 metara visine trebalo bi skinut / otući 4 - 5 m2 termo žbuke / fasade (hirofa) i navući tih par kvadrata nove žbuke ili bilo kakvog reparaturnog morta (radit će se nova fasada kroz koju godinu) da ne ostane samo cigla. I na istoj zgradi ali na drugoj poziciji na istoj visini (oko 11 m) probušen je otvor za cijev za venitlaciju od nape, nije korištena kruna baš za taj profil cijevi pa bi trebalo purpen pijenom ili slično zabrtvit oko cijevi i na kraju pokrpat isto termo žbukom ili reparaturnim mortom. I Ipored tog otvora je još jedan isti takav (koji je došao u originalu za napu ali se nije mogao iskoristit radi rasporeda kuhinje). To bi trebalo također purpen pijena pa na kraju mort ili žbuka. Molim ponudu za gotovinu.

 • Adaptacija stare kamene kuće - Kunj

  Trebam ponudu za adaptaciju stare kamene kuće. Kuća je u funkciji međutim bi ju u potpunosti adaptirali (krov, fasadu, kupaone, obloge podne i zidne i promjenu instalacija), promjeni stolarije. Radi se o 100 m2 stambenog prostora te bi sanirali bunar i izgradili bazen i adaptirali staru štalu u vanjsku ostavu. Imamo detaljni projekt i stavke troškovnika.

 • Fasada, žbukanje, estrih i keramika - Draganić

  Trebam fasadera za malu poljoprivrednu kućicu dimenzija 5 x 3 s potkrovljem. Treba također i žbukanje unutar kućice i postavljanje estriha na podu i eventualno postavljanje pločica. Molim cijene i vrijeme kada bi to mogli napraviti?

 • Skidanje stare žbuke i izrada fasade - Legrad

  Potrebno je skinuti staru dotrajalu žbuku s vanjskih zidova zgrade, te izvesti novu fasadu. Poželjno pogledati na licu mjesta te utvrditi detalje.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 1 / 27