Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.75 (52 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Sobna klizna vrata - Zagreb

  Trebam ponudu za sobna klizna vrata:
  1. samo bijeli dovratnik s otvorom 85 x 210 cm
  2. klizna bijela vrata, puna ploha, koja kliže u zid - 85 x 210 cm
  3. klizna bijela vrata, puna ploha, koja kliže u zid - 65 x 210 cm
  4. klizna bijela vrata sa 3 ostakljene plohe, koja kliže u zid - 75 x 210 cm
  5. klizna bijela vrata sa 3 ostakljene plohe, koja kliže u zid - 65 x 210 cm
  Molim ponudu sa cijenama vrata s i bez usluga izmjera / ugradnje.

 • Klizna vrata - Zagreb

  Trebam ponudu za klizna vrata tj. štok i krilo dim. 90 x 200 cm. Debljina zida za štok 10 cm. Kazeta ugrađena. Vrata se otvaraju ulazeći u kazetu u ravnini sa štokom. (može sa cijenom ručke za klizna vrata).

 • Untarnja stolarija i postavljanje kliznih vrata - Makarska

  Trebam ponudu za promjenu unutarnje stolarije uz radove adaptacije apartmana te postavljanje kliznih vrata i zida u predsoblju (podijeliti na 2 dijela).

 • Dupla klizna vrata - Zagreb

  Trebam dupla klizna sobna vrata ukupne širine 2 m, visine 2.63 m ukupne. Htio bih 2 krila po 1 m. S tim da jedna mogu bit fiksna ili pomična nije bitno. Montaža bi bila na strop ili ako treba spustit knaufom do određene visine. Na podu je laminat koji nebi micao, nego vodilice stavio na njega direktno. Vrata bih htio drvena bez stakla. Gruba skica u privitku.

 • Klizna ili harmonika vrata - Đurđevac

  Trebam ponudu za klizna ili harmonika vrata, 235 visina, 135 širina, obavezno moraju biti dupla, znači širina cca 70 cm da se otvaraju na obje strane.

 • Ugradnja vrata - Zagreb

  Trebam ugraditi vrata između dva ureda. Zid je od knaufa debljine 10 cm. Trenutno je ostavljen otvor visine 209 cm i širine 93 cm. Postoje dvije opcije, da se u postojeći otvor postave obična zaokretna drvena vrata, ili da se postave klizna vrata koja će se uvlačiti u zid (u kojem slučaju je potrebna dodatna modifikacija otvora i postavljanje vodilica). Hvala na javljanju i ponudama!

 • Sobna i klizna vrata - Varaždin

  Trebala bih ponudu za stolarske radove:
  1 POZ 1 Vrata dječje sobe sa nadsvjetlom 92 / 250 cm kom 1L
  2 POZ 2 Vrata kupaone sa nadsvjetlom i rešetkom 74 / 250 cm kom 1D
  Staklarski radovi 3 POZ 7 Klizna vrata spavaće sobe 65 / 205 cm kom 1L
  4 POZ 8 Klizna vrata spremišta 59 / 200 cm kom 1L
  Vrata dječje sobe - izrada, dobava i ugradnja punih jednokrilnih drvenih furniranih vrata s nadsvjetlom. Stolarske dimenzije 89 / 250 cm.
  Vratno krilo je iz masiva ili furnirano. Dovratnik je suhomontažni. Završna obrada stavke je bojanje lazurom i bezbojnim polusjajnim lakom u tonu po izboru investitora.
  Prije izvedbe je obavezna kontrola mjera na licu mjesta. Obračun sve komplet s okovima krila, bravom s ključevima, kvakama sa štitnicima po izboru investitora, ostakljenjem te sa svim ostalim potrebnim priborom i materijalom do gotove funkcionalnosti. Ugradnja u zid debljine 9 cm - kom 1 L
  Vrata kupaone: izrada dobava i ugradnja punih jednokrilnih drvbenih furniranih vrata s nadsvjetlom. Stolarske dimenzije: 74 / 250 cm. Vratno krilo je iz masiva ili furnirano. Dovratnik je suhomontažni. Završna obrada stavke je bojanje lazurom i bezbojnim polusjajnim lakom u tonu po izboru investitora.
  Obračun sve komplet s okovima krila, bravom s ključevima, kvakama sa štitnicima po izboru investitora, ostakljenjem, rešetkom za ventilaciju te sa svim ostalim potrebnim priborom i materijalom do gotove funkcionalnosti. Ugradnja u zid debljine 9 cm - kom 1 L
  Klizna vrata sobe - izrada dobava i ugradnja staklenih jednokrilnih kliznih visećih vrata. Dimenzije zidarskog otvora 65 x 205 cm. Vratno krilo je stakleno, satinirano, prema izboru investitora. Vodilica od brušenog inox-a. Obračun sve komplet s vodilicom, fiksatorom na podu, ručkom, ostakljenjem te sa svim ostalim potrebnim priborom i materijalom do gotove funkcionalnosti. Kom 1 L.
  Klizna vrata sobe - izrada dobava i ugradnja staklenih jednokrilnih kliznih visećih vrata, dimenzije zidarskog otvora 59 x 200 cm. Vratno krilo je stakleno, satinirano, prema izboru investitora. Vodilica od brušenog inoksa.
  Obračun sve komplet s vodilicom, fiksatorom na podu, ručkom, ostakljenjem te sa svim ostalim potrebnim priborom i materijalom do gotove funkcionalnosti. Kom 1 L

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 11 / 24