Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.75 (41 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Postavljanje PVC prozora i ugradnja kliznih vrata - Zagreb

  Tražim majstora za postavljanje 2 nova PVC prozora s izolir staklom i ugradnju 1 kliznih vrata.

 • Klizna vrata - Zagreb

  Trebamo 2 komada kliznih vrata za kazete s dovratnicima. Kazete su dimenzija 60 * 200 i 70 * 200 cm. I vrata i dovratnici za njih trebaju biti bijele boje.
  Imamo već dogovoreno montažu vrata, a ista trebamo čim prije jer su radovi već u tijeku.

 • Drvena ili plastična klizna vrata - Sveta Nedelja

  Trebam ponudu za drvena ili plastična klizna vrata koja bi služila samo kao pregrada u hodniku, dakle ne trebaju biti masivna, skupa. Dimenzije su 215 cm visina x 118 cm šririna, a iznad vrata bi trebalo staviti drvo 20 cm da se zatvori prostor iznad vrata.

 • Klizna vrata - Zagreb

  Trebam klizna vrata, dvije ploče, visina 2,65, širina 2,50 jedna ploča može biti ogledalo, drugo bijela boja.

 • Izrada klizne stijene - Zagreb

  Trebam kliznu stijenu koja se otvara s obje strane, tj. odvaja donju od gornje etaže za unutar kuće. Pola fix pola kao vrata (oboje ostakljeno) koja bi se otvarala pomicanjem u stranu, dimenzije otvora š 190 x v 240 cm. Unaprijed hvala.

 • Montaža kliznih vrata između kuhinje i hodnika - Zagreb

  Trebam montažu kliznih vrata između kuhinje i hodnika. Trebalo bi maknuti štok od vrata. Veličina vrata (postojećih) je normalna, standardna. Zanimala bi me cijena kao i koliko vam dana treba da sve bude gotovo.

 • Sobna i klizna vrata - Varaždin

  Trebala bih ponudu za stolarske radove:
  1 POZ 1 Vrata dječje sobe sa nadsvjetlom 92 / 250 cm kom 1L
  2 POZ 2 Vrata kupaone sa nadsvjetlom i rešetkom 74 / 250 cm kom 1D
  Staklarski radovi 3 POZ 7 Klizna vrata spavaće sobe 65 / 205 cm kom 1L
  4 POZ 8 Klizna vrata spremišta 59 / 200 cm kom 1L
  Vrata dječje sobe - izrada, dobava i ugradnja punih jednokrilnih drvenih furniranih vrata s nadsvjetlom. Stolarske dimenzije 89 / 250 cm.
  Vratno krilo je iz masiva ili furnirano. Dovratnik je suhomontažni. Završna obrada stavke je bojanje lazurom i bezbojnim polusjajnim lakom u tonu po izboru investitora.
  Prije izvedbe je obavezna kontrola mjera na licu mjesta. Obračun sve komplet s okovima krila, bravom s ključevima, kvakama sa štitnicima po izboru investitora, ostakljenjem te sa svim ostalim potrebnim priborom i materijalom do gotove funkcionalnosti. Ugradnja u zid debljine 9 cm - kom 1 L
  Vrata kupaone: izrada dobava i ugradnja punih jednokrilnih drvbenih furniranih vrata s nadsvjetlom. Stolarske dimenzije: 74 / 250 cm. Vratno krilo je iz masiva ili furnirano. Dovratnik je suhomontažni. Završna obrada stavke je bojanje lazurom i bezbojnim polusjajnim lakom u tonu po izboru investitora.
  Obračun sve komplet s okovima krila, bravom s ključevima, kvakama sa štitnicima po izboru investitora, ostakljenjem, rešetkom za ventilaciju te sa svim ostalim potrebnim priborom i materijalom do gotove funkcionalnosti. Ugradnja u zid debljine 9 cm - kom 1 L
  Klizna vrata sobe - izrada dobava i ugradnja staklenih jednokrilnih kliznih visećih vrata. Dimenzije zidarskog otvora 65 x 205 cm. Vratno krilo je stakleno, satinirano, prema izboru investitora. Vodilica od brušenog inox-a. Obračun sve komplet s vodilicom, fiksatorom na podu, ručkom, ostakljenjem te sa svim ostalim potrebnim priborom i materijalom do gotove funkcionalnosti. Kom 1 L.
  Klizna vrata sobe - izrada dobava i ugradnja staklenih jednokrilnih kliznih visećih vrata, dimenzije zidarskog otvora 59 x 200 cm. Vratno krilo je stakleno, satinirano, prema izboru investitora. Vodilica od brušenog inoksa.
  Obračun sve komplet s vodilicom, fiksatorom na podu, ručkom, ostakljenjem te sa svim ostalim potrebnim priborom i materijalom do gotove funkcionalnosti. Kom 1 L

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 5 / 50