Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.83 (12 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija kuhinje - Bockovac

  Trebam ponudu za manju adaptaciju kuhinje. Ukratko trebalo bi promijeniti vodovodnu cijev koja se spaja iz stana u centralnu, umjesto zidnog ormara koji ide vanka provesti struju na cca 60 cm dužine, staviti dvije utičnice te staviti pločice (širina 99 cm) iznad radne površine. U prilogu su slike.
  Molila bih koliki bi bili troškovi materijala (pločice jednostavne, kockaste bijele)?

 • Adaptacija stana - Bockovac

  Trebao bih ponudu za adaptaciju stana od 76 m2. Adaptacija se sastoji od:
  - rušenje 2 pregradna zida, adaptacija kupatila, postavljanje pločica u hodniku tj. kuhinji, brušenje i lakiranje parketa, prepravci elektroinstalacija.

 • Keramika, perketa, gletanje, farbanje, zidanje - Bockovac

  Potrebna nam je izmjena podnih pločica u kuhinji, izmjena podnih pločica u hodniku (cca sve zajedno 20 m2). Brušenje i lakiranje parketa u dnevnom boravku, brušenje i lakiranje parketa u dječjoj sobici (sve zajedno oko 25 m2), postavljanje lajsni između parketa i pločica. Djelomično gletanje i farabanje zidova u kuhinji, dječjoj sobi, dnevnom boravku. Rušenje djela manjeg zida i zidanje na novo siporeksom.

 • Adaptacija stana - Bockovac

  Trebam ponudu za adaptaciju stana:
  1. rekonstrukcija sanitarnog čvora (kuhinja, wc, kupaona) što uključuje demontažu starih sanitarija, skidanje pločica, odvoz otpada (svakodnevno). Priprema podloge za nove pločice.
  2. keramičarski radovi cca 50 m2 (uključiti materijale osim samih pločica - kupaona, kuhinja, wc)
  3. brušenje i lakiranje parketa 62 m2 (navesti koja vrsta laka se upotrebljava, koliko premaza)
  4. izvođenje svih vodovodnih instalacija, wc, kupaonica, kuhinja, kanalizacijska odvodnja, materijal uključen
  5.izmjena elektroinstalacija, nova razvodna ploča i aut. osigurač, 50 utičnica (svi materijali uključeni u cijenu)
  6. izvođenje soboslikarskih radova gletanje i krečenje zidova (materijal uključen). Gletanje nakon ugradnje novih prozora
  7. bojanje i lakiranje unutarnje stolarije vanjska vrata +5 unutarnjih +2 staklena vrata.

 • Adaptacija stana - Bockovac

  Adaptacija stana od 50 m2. Postavljanje keramičkih pločica i laminata na pod. Rušenje jednog pregradnog zida. Uređenje svih zidova u stanu: saniranje pukotina, gletanje, bojanje. Kompletno uređenje kupaonice - manja je od 4 m2. Uređenje male čajne kuhinje.

 • Podizanje dijela sobe i kompletno uređenje - Bockovac

  Tražim ozbiljnu firmu ili majstore za posao grubih radova. Radi se o betoniranju dijela dnevnog boravka (dizanje na visinu s kuhinjom te glazura) i kompletnom uređenju kupaone (štemanje starih pločica, postava novih, izmještaj kupaonskih elemenata, odvoda - dovoda). Početak radova cca 25.8.

 • Adaptacija stana - Bockovac

  Uskoro se upuštamo u renovaciju stana koja ce se bazirati najvise na kuhinji, kupatilu, hodniku. Tek smo krenuli u potragu za meštrima.
  Trebaju nam svi, električari, vodoinstalateri, postavljači pločica, zidari.
  Kupatilo: dimenzije 255x150cm; rušimo sve i stavljamo sve novo, mijenjamo cijevi sve, pločice, sanitarije, sve.
  Kupatilo je zidom spojeno s kuhinjom tako da bih sve cijevi mijenjala, spojila bojler iz kupatila na slavinu iz kuhinje, vjerojatno premiještala mašine i spajala direktno u zid, ne znam kakvo je sad stanje.
  Rušili bi 2 zida, između kuhinje i DB te hodnika i kuhinje, stavili tanji pregradni zid s udubljenjem za policu od strane hodnika.
  U stanu je na podovima trenutno linoleum (hodnik, kuhinja), u kuhinju (540x255) bismo stavili pločice, u hodnik laminat (500x115cm) (već kupljen).
  U kuhinju i DB bismo dodavali nešto utičnica, po stanu ima dosta razvodnih kutija. Radi se o zgradi staroj 40 god, ne znam je li potrebno mijenjati svu struju? Taj bismo trošak htjeli izbjeći.
  U sobama (dvije) i DB na podu je parket koji bi trebalo malo osvježiti. (izbrusit, prelakirat, na jednom mjestu je parket dosta oštećen, ali ovisno o trošku možda ne bismo ni dirali to, za sada nam je to zadnja stavka).
  U DB su na vanjski zid stavljane knauf ploče mislim, ali preko njih nije navodno stavljene mrežica pa boja na zidu ispuca tankim linijama na mejstima gdje se taj knauf spaja, valjda kako zgrada 'dise' (radi se o 15. katu). Trebalo bi to sanirati. Čuli smo da se pucanje boje može dogoditi čak i kada se stavi ta mrežica, pa ako imate neko bolje rješenje bilo bi odlično.
  Trebat će pomaknuti jedan radijator od centralnog grijanja ili ga potpuno ukloniti (spajamo DB i kuhinju pa mislimo da nam ovaj u kuhinji nije neophodan).
  U cijelom stanu će trebati piturati zidove. Zanimala bi me cijena svih radova po stavkama iz čega bi se dobila ukupna cijena.
  Unaprijed hvala na odgovoru.

 • Kompletna adaptacija kuhinje - Bockovac

  Trebam kompletnu adaptaciju kuhinje, rušenje pločica, mjenjanje cjevi i postavljanje pločica.

 • Adaptacija i fasada kuće - Bockovac

  Trebam ponudu za kompletnu adaptaciju donjeg dijela kuće. Također potrebna mi je i ponuda za hidroizolacijsku fasadu za taj donji dio kuće. U privitku se nalaze skice postojećeg i eventualnog budućeg stanja. Označenu wc školjku bi prebacila kako sam označila, na jedno ili na drugo označeno mjesto. Na mjestima koja sam također označila i koja predstavljaju ulaz u wc i ulaz u kuhinju zajedno sa blagavaonom i boravkom, nalazi se nosivi zid koji se mora probiti da bi se napravio prolaz. Također s lijeve strane gdje piše "hidrof" nalazi se hidrofor koji treba ograditi. Lijep pozdrav i hvala na odgovorima.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 3 / 12