Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.88 (8 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Premještanje kuhinje - Bockovac

  Trebam ponudu za premještanje kuhinje u dnevnu sobu. Kuhinja je na jugu, dnevna je na sjeveru, a između njih je kupaonica. Starogradnja. Također trebam i ponudu za soboslikarske radove.

 • Skidanje stare keramike, postava nove, instalacije i parket - Bockovac

  Skidanje stare keramike, postavljanje nove, kupaonica, kuhinja i hodnik (cca 20 m2), potrebne vodoinstalaterske radove i brušenje, lakiranje parketa.

 • Kompletno unutarnje uređenje - Bockovac

  Kuća starija, drvena treba kompletnu adaptaciju. Izvana je novo adaptirana I sad želim isto sa interijerom:
  Stariji drveni pod treba biti zamijenjen i betonski napravljen – deka postavljena. Površina je cca 50 kvadrata. Ispod pola kuće je podrum. Knauf treba biti postavljen na 50 kvadrata plafona i 70 kvadrata zidova. Otprilike 50 kvadrata keramičkih pločica treba postaviti u samoj kući.
  Mala kupaona od 2 kvadrata treba novu keramiku i sanitarije, ukjučujući tuš kabinu. Naravno i rušenje potojeće.
  Otprilike 20 utičnica treba postavitiu I razvući novu struju po cijeloj kući, led rasveta se treba postaviti u spavaćoj i dnevnoj sobi. Izvod za kuhinjsku napu izveden.
  U podrumu planiram peć na drva za centralnoi grijanje koje će biti u podnoj varijanti. Treba izvući dimnjak. Također žbukanje i farbanje zidova u podrumu koji je površine cca 20 kvadrata I visok oko 220 cm. Trenutno ima betonske zidove. Vodootporni knauf postaviti na plafon u podrumu i montirati ugradbenu led rasvetu.
  Na jednom dijelu podruma treba postaviti hidroizolaciju. Izrada dvojih sobnih vrata po mjer – standardna veličina.
  Farbanje cijelog postavljenog knaufa. Nova vodena instalacija treba biti postavljena – postojeća je u redu ali je treba produžiti nekoliko metara. Isto s odvodom iz sudopera. Trebaju mi i dodatni poslovi u dvorištu - betoniranje platoa 50 kvadrata kao postolje za montažne nadstresnice za aute.
  U obzir dolaze samo detaljne punude za kompletno obavljen posao jer se želim dogovoriti samo sa jednim izvođacem. Moilim konkretan odgovor. Vrijeme mi je bitno, ja ću kupiti materijal - molim cijenu radova. Uvjeti su čist i pedantno obavljen posao te garancija na izvedene radove.

 • Adaptacija četverosobnog stana - Bockovac

  Trebam ponudu za adaptaciju četverosobnog stana (90 m2) (zgrada s liftom iz 80-ih), voda, odvod, sanitarije kupaonica, wc (dvije viseće školjke - požbukni vodokotlići Geberit), kuhinja, niveliranje podova, demontaža keramike 67 m2, postavljanje keramike 75 m2, demontaža parketa 62 m2, postavljanje laminata 56 m2, obrada plafona i zidova 270 m2, električarski radovi 70x, novi razvodni ormar s dvije fidovke, odvoz šute, demontaža i montaža dvoje sobnih vrata, montaža knauf zida 15 m2. Visina stropa 2,60.
  U prilogu su tlocrti sadašnjeg stanja, kao i tlocrt budućeg stanja nakon pomicanja knauf zida za 50 cm.

 • Adaptacija stana - Bockovac

  Zanima nas cijena i raspoloživost termina za adaptaciju stana čije detalje Vam šaljem u prilogu.
  Plan je da se premjesti postojeća kuhinja na mjesto gdje se nalazi blagavaona.
  Stan je novogradnja i potpuno prazan, tek se spremamo na useljenje.
  Zidovi postojeće kuhinje bi se rušili kako bi dobili veći dnevni boravak.
  Pregradni zidovi su od 10cm cigle.
  Instalacija vode se nalazi na zidu gdje bi se preselila kuhija jer je s druge strane kupaona.
  Instalacija plina je na zidu lijevo ispred ulaza u kuhinju.

 • Adaptacija kuhinje - Bockovac

  Adaptacija kuhinje, dimenzije 2x2m. Više informacija na mail.

 • Kompletna adaptacija prizemlja kuće - Bockovac

  Trebam ponudu za kompletnu adaptaciju prizemlja kuće po sistemu ključ u ruke. Prizemlje se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka, predsoblja, kupatila, verande površina je oko 50 m2. Kontakt putem maila.

 • Adaptacija kuhinje - Bockovac

  Trebam ponudu za adaptaciju kuhinje, odnosno odstranjivanje starih pločica, gletanje i bojenja zidova, postavljanje laminata i postavljanje rasvjetnih tijela. Radi se prostoru od cca 6 m2.

 • Adaptacija stana - Bockovac

  Molim ponudu, adaptirao bih klasični 2-sobni stan, 51 m2, gradnja u manjoj zgradi od 4 stana, stropovi normalne visine, visoko prizemlje, oko 1950g. prije 30g je bio djelomično adaptiran.
  Treba promijeniti ulazna vrata, dvokrilna balkonska, 2prozora u sobama i mali kupaonski. Jedan pregradni zid treba pomaknuti za cca jedan metar, dužine je 3,5m, do te nove veće prostorije vuku se instalacije za kuhinju, a stara smanjena se pretvara u sobu. U postojećoj kupaoni dograđuje se i zasebni manji WC. Znači treba ugraditi 4 unutrašnja vrata. Adaptirati i elektro instalaciju. Ugraditi klima uređaj, djelomično i podno grijanje, sve nove podove zavisno od prostorije. Preferirao bih sistem ključ u ruke, a može eventualno da ja kupujem pojedine dijelove, eventualno sa nekim dogovoriti vanjsku stolariju. Plačanje može i po fazama završetka, ali svakako ukupan iznos dogovoriti prije i sa računom i pismenom garancijom.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 8 / 38