Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.67 (95 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Popravak balkonske nadstrešnice - Babina Greda

  Trebam popravak balkonske nadstrešnice, izmjenu dotrajalih ploča i učvršćenje metalne konstrucije. Dimenzije cca 2m x 5m. Zanima me cijena radova i materijala s PDV-om, rok izvedbe i kontakti. Molim cijenjene ponude u roku od 10 dana od primitka maila. Na zahtjev mogu poslati foto trenutnog stanja.

 • Izrada nadstrešnice na terasi - Babina Greda

  Izrada nadstrešnice na terasi cca 15 m2 (konstrukcija željezna ili drvena), pokrov od prozirnog materijala zbog svjetlosti. Ulaz na terasu je iz dnevnog boravka. Molim ponude.

 • Izradu kamina s uloškom za centralno - Babina Greda

  Trebam informativnu ponudu za izradu kamina s uloškom za centralno i sanitarnu vodu 25 kw te pored roštil koji bi bio u sklopu kamina (u istom stilu) i klupe za sjedenje pored. Sve skupa duljine cca 3,5 m.

 • Izgradnja vrtne kuće - Babina Greda

  Trebam ponudu za izgradnju vrtne kuće sa dimenzijama 5 x 4 x 2 sa natkrivenom terasom. Poluoblice dolaze u obzir sa debljinom zida 20-30mm.
  Molim cijenu posebno rada, posebno materijala.

 • Skidanje starog pokrova i stavljanje novog - Babina Greda

  Molim hitnu ponudu za skidanje starog pokrova i stavljanje novog (od lexana ili arm. stakla) na željeznu konstrukciju na drugom katu balkona u zgradi, dim cca 3,80 x2 m. Potrebno farbanje konstrukcije.

 • Izrada nadstrešnice - Babina Greda

  Trebam ponudu za izradu nadstrešnice za auto 3 m x 5 m na 6 drvenih stupova / greda 15 cm x 15 cm, unutarnje visine 2,22 m, visina krovišta max 3,40 m. Jedna strana nadstrešnice (koja gleda na sjever) od 5 m bi se pokrila daskama. Ne postoje temelji - izradila bi se podloga s tlakavcima 3 m x 5 m - te onda nadstrešnica.

 • Izrada drvene nadstrešnice - Babina Greda

  Trebam ponudu za izradu drvene nadstrešnice koja bi se naslanjala na zid u obliku slova L. Znači išla bi na dva zida kuće spajajući se na uglu. Molim cijenu po metru kvadratnom sa svim u kompletu i pokrovom.

 • Ulazna nadstrešnica - Babina Greda

  Trebam ponudu za pjover od pleksiglas ili lima koji bi zaštitio ulazna vrata od kiše s krova zgrade širine 140 cm. Molim naznačiti prvi mogući termin radova. U prilogu fotografija ulaza.

 • Kovana klizna dvorišna vrata i nadstrešnica - Babina Greda

  Trebam ponudu za kovana klizna dvorišna vrata s dodatnim malim portunom i nadstrešnicom od drva iznad dva parkirna mjesta.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 0 / 32