Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.6 (129 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izgradnja vrtne kuće - Babina Greda

  Trebam ponudu za izgradnju vrtne kuće sa dimenzijama 5 x 4 x 2 sa natkrivenom terasom. Poluoblice dolaze u obzir sa debljinom zida 20-30mm.
  Molim cijenu posebno rada, posebno materijala.

 • Izrada drvene nadstrešnice - Babina Greda

  Izrada drvene nadstrešnice iznad ulazni vrata u kuću dim 2,70 x 1,40 u dvije vode i pokriveno crijepom. Samo ruke.

 • Izrada krovišta, nadstrešnice i inox dimnjaka - Babina Greda

  Trebamo ponudu za izradu jednostavnog krovišta na nadograđenom dijelu kuće, izradu nadstrešnice za terasu i balkon, te izradu inox dimnjaka. Početak radova 10. mjesec. Fotografije i detaljne informacije šaljem naknadno.

 • Izrada nadstrešnice na terasi 30 m2 - Babina Greda

  Trebam izradu nadstrešnice na terasi 30 m2, 5 × 6 m, ako vas zanima javite se za daljnji dogovor.

 • Zamjena krova i izrada nadstrešnice - Babina Greda

  Trebalo bi na vikendici (klet u vinogradu) promijeniti dotrajali krov i napraviti još jednu dodatnu nadstrešnicu nad terasom (također mali krov). Vikendica je veličine 6 x 4 m.

 • Građevinska limarija - Babina Greda

  Građevinska limarija: cca 20 m okapni lim sa žljebom, 2 m žljeba, 5 m odvodna cijev, završetak nadstrešnice konstrukcija gotova, treba pokrov lim imitacija crijepa.

 • Izrada nadsrešnice i ograde - Babina Greda

  Trebam ponudu za nadstrešnicu sa montažom za nenatkrivenu terasu koja se nalazi u prizemlju na tlu. Nadstrešnica bi bila širine cca 6 m te dubine oko 2,5 m te visina cca 2,5 m, nadstrešnica bi bila znači crno željezo i gore lexan, nešto u stilu ove dvije kao na priloženim fotografijama.
  Vanjska terasa ima pločice, skroz je na zemlji, zidovi imaju na sebi stiropor izolaciju 5 cm.
  Nadalje me zanima i okvirna cijena za ogradu koja se nalazi na istoj terasi, širine cca 2,8 m te visine oko 160 cm, sa vratima širine cca 1 m, zanima me cijena kad bi bila skroz od inoxa i cijena kada bi išla citava kao crno željezo.
  U prilogu je slika te terase, na slici se može vidjet trenutna ograda i mala nadsteršnica sa lijeve strane na zelenoj fasadi (slika 3 u prilogu).
  Molim posebno ponudu za nadstrešnicu i posebnu za terasu.

 • Metalna ograda i nadtrešnica - Babina Greda

  Metalna ograda i nadtrešnica. Metalna dvorišne ograda, jednostavnog oblika, po mogućnosti od profila i da se uklapa u već postojeću, sveukupne dužine cca 20 m, kao i ulazna dvorišna vrata, širine cca. 3,20 m. Nadtrešnica se treba montirati na balkon iznad terase, da bi se time proširio nadkriveni dio terase: Dužina: cca. 3 m, širina 1 m, s pokrovom od pleksiglasa u boji.

 • Natkrivanje balkona - Babina Greda

  Natkrivanje balkona, priprema za natkrivanje u prizemlju dvorišta obiteljske kuce. Kuća je u nizu i nalazi se u sredini, dimenzije balkona su 2,90 x 4,70 iznad je drugi balkon širine 1,50 i natkriva donji balkon malo više od polovice a ostali dio donjeg balkona natkriven je skalama za kat. Sa lijeve strane pokrov balkona bi išao do rukohvata (betonski zid skala za kat) a sa desne strane do zida od cigla. Sprijeda bi naknadno zatvorili s balkonskom kliznom stijenom širine 2,40 i ulaznim vratima širine 1,00 koja bi bila skroz u lijevoj strani. Potrebno je dakle gore napraviti vijenac i sprijeda gdje idu vrata i stijena 3 stupa i natkriti sendvić panelom (ili nekim drugim msterijalom) ili bilo koja druga opcija kako bi se ti radovi mogli izvesti. Sve pripremiti do pokrova s izradom pokrova. Novonastali prostor kasnije bi se koristio kao stambeni a ne kao natkriveni balkon. Potreban uvid. Ponude za izvođenje radova sa materijalom.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 15 / 39