Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.6 (129 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Metalna ograda i nadtrešnica - Cerić

  Metalna ograda i nadtrešnica. Metalna dvorišne ograda, jednostavnog oblika, po mogućnosti od profila i da se uklapa u već postojeću, sveukupne dužine cca 20 m, kao i ulazna dvorišna vrata, širine cca. 3,20 m. Nadtrešnica se treba montirati na balkon iznad terase, da bi se time proširio nadkriveni dio terase: Dužina: cca. 3 m, širina 1 m, s pokrovom od pleksiglasa u boji.

 • Izrada nadstrešnice - Cerić

  Na vanjske stepenica dva kraka po 10 gazišta treba napraviti nadstrešnicu - zaštitu od kiše i snijega. Širina cca 2,4m a dužina 4,2 m. Uz stepenice natkriva se i balkon - produžetak stepenica veličine 1,1m x 4,5 m. Izvedba konstrukcije u željezu ili aluminiju s pokrovom od prozirnih ploča, valovite ili lexan.

 • Izrada sjenice i izrada parking mjesta - Cerić

  Trebam ponudu za izradu sjenice i izradu parking mjesta na renoviranju kuće.

 • Izrada nove drvene nadstrešnice - Cerić

  Trebam ponudu za zamjenu stare drvene nadstrešnice, izradu nove isto od drveta i pokrivanje iste. Nadstrešnica se nalazi na petome katu stambene zgrade ali uskoro kreće obnova fasade pa će biti postavljena skela. Nadstrešnica je L oblika i potrebno ju je zamjeniti kvalitetnom drvenom građom spojiti s već postojećim željeznim spojnicama, postaviti drvenu lamperiju i pokriti, hitno je.

 • Izrada i montaža nadstrešnice za dva automobila - Cerić

  Tražim ponudu za izradu i montažu nadstrešnice za dva automobila (dim. 6 x 6 m). Pokrov treba biti limen (kanalice, crijep).

 • Izrada betonske nadstrešnice - Cerić

  Izrada betonske nadstrešnice na stupovima s betonskim krovom i crijepom. Postavljanje pločica i kovane ograde. Nadstrešnica 5 x 4 m.

 • Izrada nadstrešnice - Cerić

  Trebam ponudu za izradu nadstrešnice dužine 6 m i širine 3 m. Jednostrosna nadstrešnica, znači naslanjala bi se na kuću koja nema izolaciju.

 • Izrada zidane nadstrešnice - Cerić

  Trebam ponudu za izradu AB deke 5 x 5, na njoj gradnja spremišta 3 × 5 s nadstrešnicom. Zidano ciglom, krov pokriven limom.

 • Izrada nadstrešnice - Cerić

  Trebam ponudu za izradu nadstrešnice cca 18 m2, izrada drvene konstrukcije, sa betonskim stupovima, krov na dvije vode sa trapeznim limom, postavljanje letvi i kontraletvi. Molim ponude sa uračunatim radom i materijalom.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 0 / 11