Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.67 (93 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

  • Izrada nadstrešnice za automobile - Vukovar

    Trebam ponudu za izradu nadstrešnice za automobile (3 putnička vozila), željezna ili sl. konstrukcija.

  • Postavljenja lexana - Vukovar

    Trebam postavljenja lexana iznad ulaza i terase - tražim majstora koji će skinuti stari lexan (17,5 m2), te na postojeću metalnu konstrukciju montirati nove ploče od lexana sa svim potrebnim trakama za brtvljenje i zaštitnim profilima.

  • Obnova nadstrešnice - Vukovar

    Zamjena žićanog stakla na balkonskoj nedstrešnici obnova konstrukcije i postavljanje novog pokrova (stakloplastika ili neki od sličnih materijala, glavno da je proziran).

  • Dogradnja vikendice - Vukovar

    Radi se o dogradnji jedne kućice (vikendice). Trenutno je tamo samo jedna podrumska prostorija i soba nad podrumom veličine 4.5 m x 4.5 m, građeno pedesetih. Dogradnja bi značila proširivanje postojeće sobe, dogradnju hodnika i kupaone, dizanje kata i stavljanje pod krov. Predviđena je i izrada roštilja i pergole i septičke jame.
    Vlasništvo je čisto, postoji struja i voda, i građevinska dozvola za nadogradnju. Molio bih dobiti ponudu s cijenama (prvenstveno koliko bi koštalo da se kuća nadogradi i stavi pod krov, a u drugom planu mi je za sada unutarnje uređenje… ).
    Ponuđaču bih poslao nacrte o gradnji koje je napravila arhitektica, i drugo potrebno, po dogovoru.

  • Izrada nadstrešnice iznad terase - Vukovar

    Trebam ponudu za izradu nadstrešnice. Želimo natkriti betonsku terasu uz kuću. Dimenzije terase su 10 x 2 metra. Predviđeni su nosači za 5 stupova. Visina nadstrešnice treba biti cca 3 metra na strani koja se naslanja na kuću, odnosno cca 2,5 m na strani gdje dolaze nosivi stupovi. Stupovi i konstrukcija nadstrešnice bili bi od drvene građe, krov limeni. Molim okvirnu specifikaciju potrebnog materijala kao i cijenu rada uključujući materijal.

  • Gradnja bazena, rekonstrukcija terase i garaže - Vukovar

    Trebam iskop i gradnju bazena cca 3 * 7 * 1,5 m; rekonstrukcija terase (skidanje starih pločica i ograde, hidroizolacija, pločice, staklena ograda, izrada drvene nadstrešnice); rekonstrukcija garaže (ukapanje cca 20 - 25 cm, hidroizolacija, prenamjena u kuhinju);

  • Natkrivanje balkona - Vukovar

    Natkrivanje balkona, priprema za natkrivanje u prizemlju dvorišta obiteljske kuce. Kuća je u nizu i nalazi se u sredini, dimenzije balkona su 2,90 x 4,70 iznad je drugi balkon širine 1,50 i natkriva donji balkon malo više od polovice a ostali dio donjeg balkona natkriven je skalama za kat. Sa lijeve strane pokrov balkona bi išao do rukohvata (betonski zid skala za kat) a sa desne strane do zida od cigla. Sprijeda bi naknadno zatvorili s balkonskom kliznom stijenom širine 2,40 i ulaznim vratima širine 1,00 koja bi bila skroz u lijevoj strani. Potrebno je dakle gore napraviti vijenac i sprijeda gdje idu vrata i stijena 3 stupa i natkriti sendvić panelom (ili nekim drugim msterijalom) ili bilo koja druga opcija kako bi se ti radovi mogli izvesti. Sve pripremiti do pokrova s izradom pokrova. Novonastali prostor kasnije bi se koristio kao stambeni a ne kao natkriveni balkon. Potreban uvid. Ponude za izvođenje radova sa materijalom.

  • Postavljanje lexan ploča - Vukovar

    Postavljanje lexan ploča od 10 mm na postojeću drvenu pergolu dimenzije 4,20 x 4,40 m, za natkrivanje terase. Ponude za izvođenje radova sa materijalom.

  • Izrada nadstrešnice - Vukovar

    Trebam jeftinu nadstrešnicu za vikendicu za natkriti prostor i za sakupljanje kišnice. jedna strana širine 5 metara naslanja se na rub terase a prednji je na stupovima 3 - 4 kom visine 2,5 m. Površina je 4 x 5 metara. Najjeftiniji pokrov recimo lim i naravno oluk.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 9 / 44