Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.85 (40 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Popravak parlafona u zgradi - Poreč

  Trebam popravak parlafona (vjerovatno vanjska jedinica) jer nikom u zgradi ne radi zvuk, samo otključavanje ulaznih vrata zgrade.

 • Ugradnja portafona u zgradu - Zagreb

  Trebam okvirnu cijenu materijala i radova za uvođenje portafonskog sistema u zgradu. Zgrada je građena 1938 godine i ima samo zvono, ali nema mogućnost otvaranja vrata. Zgrada ima suteren - 3 stana, prizemlje / 1 kat / 2 kat - po 2 stana. Ukupno 9 stanova za koje bi trebalo uvesti portafosnki sistem.

 • Servis portafona - Stara Novalja

  Trebam servis portafona. Zgrada ima 9 stanova u kojima su uređaji Urmet DIS1133-D001 koji zvone na pritisak sklopke pred vratima, ali ne zvone na pritisak tipke na ulazu u zgradu. Audio veza slušalica u stanovima i sklopa na ulazu je ispravna, kao i otvaranje ulaznih vrata tipkom iz stana. Pretpostavljam da je problem u starim žicama.

 • Ugradnja portafona - Slavonski Brod

  Hitno trebam ponude za ugradnju novih portafona na 2 ulaza zgrade. Sada na tim ulazima postoje ugrađeni Videx portafoni ali su devastirani i u lošem stanju pa vlasnici žele zamjenu portafonima koji imaju prosječnu kvalitetu i koji su po cijeni prihvatljivi - jeftiniji (možda Urmet i slično). Na svakom ulazu ima po 6 stanova. Ako postoje interfoni koji su kmpatibilni sa Videx slušalicama u stanovima svakako nas zanima ta opcija. Ponude molim da dostavite na mail adresu.

 • Video nadzor stambene zgrade - Zadar

  Trebam ponudu za video nadzor stambene zgrade.

 • Popravak portafona u zgradi - Zagreb

  Trebam ponudu za popravak portafona u zgradi.

 • Postava sustava za automatsko otvaranje vrata - Zagreb

  U projektu rekonstrukcije Avenue Mall investitor želi na troja vrata u garaži žele maknuli panik letvu buduću da posjetitelji koriste ta vrata za izlaz, a pri tome ulazi garažni zrak u dućane. Ideja je da za ta vrata bude onemogućeno otvaranje od strane posjetitelja osim u slučaju požara. Trebamo ponudu za ormarić automatike vrata za otključavanje u slučaju signala iz vatrodojave ili preko ručnog javljača požara sa baterijom, kao vlastitim izvorom napajanja.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 19 / 65