Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.25 (4 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija kuće - Orebić

  Trebam ponudu za adaptaciju kuće, termo fasada cca 150 m2, stepenice vanjske - hidroizolacija i postavljanje novih gazišta 16 kom, okapnice na terasama cca 30 m1 i postava novih pločica na terasama cca 35 m2.

 • Izrada krova i kompletna adaptacija stana - Cres

  Stan se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka, male kuhinje i blagovaonice na jednom katu te tavanskog prostora na drugom katu. Radila bih kompletnu adaptaciju s firmom koja daje garanciju, uključujući i izradu krova, elektroinstalacije, vodoinstalacije, krečenje i stolarija, kupaonica. Rušenje jednog nenosivog zida. Ukoliko postoji mogućnost, odvojila bih stan u 2 manja kako bih mogla iznajmljivati. Stanu još pripada i terasa površine 6 m2. Povrsina stana od 80.44 m2 je uključujući hodnike i stubišta. Zamjena krova i greda na tavanu. Zanima me ponuda za sve radove i samo za izradu krova s gredama.

 • Adaptacija terase - Pisarovina

  Trebam ponudu za adaptaciju terase čije slike su u prilogu. Veličina terase je cca 7.5 x 3.5 m. Kao što vidite, u lošem je stanju, pločice su popodale na svim rubovima, i na stepenicama negdje.
  Promijenili bi pločice (uklanjanje postojećih i postava novih). Na rubove terase (okomite dijelove) više ne bi stavljali plocice, nego zagletati i sepom završni sloj.
  Stepenice bi ostale samo 2, od postojećih 4, dvije donje bi nivelirali s stepenicama koje idu u vrt (vidljivo na slici 2.) - zidarski radovi.
  Ograda će biti uklonjena. Postavljati će se nova zajedno s nadstrešnicom, pa hidroizolacija ili slicno nije potrebno. Inače ispod terase je podrum. Ništa ne curi i ne vlaži.

 • Adaptacija i dogradnja kuće - Bestovje

  Radi se o obiteljskoj kući koja se sastoji od prizemlja, kata i tavana. Postojeći tavan se adaptira u poseban stan sa svojim ulazom. Potrebno je dograditi vanjsko zatvoreno stubište, terasu i kompletno novo krovište a staro krovište demontirati.
  Dimenzije:
  Novi stan: 65 m2 neto (72 m2 bruto)
  Terasa: 11 m2
  Stubište: 2,5 x 4.00 m
  Galerija u novom stanu od 15 m2
  Krovište: nagib od 40 stupnjeva
  Ukupni volumen novog stana 178 m3

  Trebam ponudu - cijenu za izgradnju navedenoga. Molim pojedinačno cjenik za roh bau verziju i za ključ u ruke, također sa i bez materijala.

  U privitku se nalaze tlocrti novoplaniranog potkrovlja i krovišta

 • Zatvaranje terase i prenamjena u stambeni prostor - Zagreb

  Trebam ponudu za građevinske i unutarnje radove za zatvaranje terase (35 m2) i pripajanje stanu sa svim instalacijama i izolacijama. Terasa je trenutno natkrivena čvrstom konstrukcijom (željezo, OSB i šindra). Radove koje je potrebno izvesti: zidanje zidova, glazura i ravnanje poda, termo instalacija krovišta, struja, voda, odvodnja.... terasa postaje dnevni boravak, kuhinja i blagavaona.

 • Probijanje otvora u međuetažnoj ploči i uređenje potkrovlja - Zagreb

  Trebam probiti deku za stubište (malo, drveno) u potkrovlje, uređenje potkrovlja s krovnom izolacijom, mogućim pomicanjem dimnjaka i krovnom terasom ako financije dozvole. Plus betonska deka 2x3m2 i rušenje zida između dvije prostorije.

 • Nadogradnja objekta - Karlobag

  Trebam ponudu za nadogradnju kuće. Na objekt gradimo jedan kat 60 m2 (bruto 80 m2, 60 m2 stan + 20 m2 terasa) + drugi kat 50 m2 (bruto 70 m2, 50 m2 stan + 20 m2) i ravni krov.
  Objekt je završen, htio bih nadograditi dvije etaže i ravni krov.
  Zanimaju me isključivo građevinski radovi, sa završnom obradom izvana (fasada, ravni krov) ostale stvari poput instalacija i uređenja unutarnjeg djela visoki robau.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 3 / 43