Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.56 (16 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada statičkog proračuna - Zagreb

  Trebam ponudu za izradu statičkog proračuna s mogučnošću otvora u poslovnom prostoru prema izlogu zbog mogućnosti pristupa izlogu iz poslovnog prostora.
  Opis predmetnog zahvata:
  Predmetni izlog nalazi se na visini od 95 cm od poda (parapet) te iznad parapeta ima dimenzije 200 cm visina x 400 cm širina.
  1. da li je moguće napraviti otvor dimenzija visina 120 cm x širina 200 cm u zidu izloga (visina parapeta 95 cm od poda) koji se nalazi u poslovnom prostoru?
  2. da li da li je moguće napraviti dva otvora dimenzija visina 120 cm x širina 100 cm u zidu izloga (visina parapeta 95 cm od poda) s time da otvori počinju 50 cm udaljeni od vanjskih (lijevi i desni) rubova izloga koji se nalazi u poslovnom prostoru?
  3. kojih dimenzija je najveći mogući otvor koji se može napraviti u zidu izloga (dimenzija izloga visina 120 cm x širina 400 cm; visina parapeta 95 cm od poda) koji se nalazi u poslovnom prostoru?
  Molim ponudu naslovite na navedenu firmu u kontaktu.

 • Projekt i dozvola za proširenje balkona u zgradi - Zagreb

  Živimo u stambenoj zgradi u prizemlju. Želimo pretvoriti balkon (3 x 1,3 m) u duplo veću terasu. Kakav bi bio prvi korak?
  Komu se obratiti za dobivanje dozvole za gradnju? Koliko približno traje dobiti dozvolju i koliko bi to koštalo?

 • Projekt i troškovnik za adaptaciju - Zagreb

  Trebam što prije glavni projekt i troškovnik za adaptaciju prizemlja i potkrovlja (potkrovlje zasad nije stambeni prostor) u obiteljskoj kući građenoj prije 1968. Imam uporabnu dozvolu i idejni projekt kojeg bi trebalo korigirati da sve ostane u sadašnjim gabaritima kuće. Kuća je visoka prizemnica s podrumom, prizemljem i tavanom., tlocrtne površine 59 m2. Hvala unaprijed.

 • Usluge statičara - Pušćine

  Trebam usluge statičara. Planiramo renovirati stariju kuću i htjeli bi rušiti nosive zidove. Zanima me koji je proces, koju dokumentaciju trebamo dostaviti i cijenna.

 • Izrada idejnog rješenja uređenja potkrovlja - Dobrinj

  Trebam izradu idejnog rješenja uređenja potkrovlja, cca 70 m2, prilaz unutarnjim stepenicama (statika).

 • Izrada projekta za rekonstrukciju i adaptaciju - Samobor

  Trebam ponudu za izradu projekta za rekonstrukciju i adaptaciju obiteljske kuće od cca. 180 m2. Rušio bi se jedan nosivi zid te bi se nadograđivale dvije prostorije. Unaprijed hvala na odgovoru.

 • Izrada glavnog projekta adaptacije stana - Zagreb

  Trebam ponudu za izradu glavnog projekta adaptacije trosobnog građanskog stana veličine 65 m2 plus terasa (djelomično zatvorena, sa otvorenim dijelom) veličine 15 m2. Idejni nacrt - željeno stanje, imam, kao i statičku izjavu. Hvala!

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 0 / 34