Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.67 (6 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija terase - Zagreb

  Trebam ponudu za uređenje terase cca 9 x 5 m. Potrebno je postavljanje nove ograde, treba postaviti zidić prema susjedima s jedne strane, nove pločice i stavljanje novog odvoda kiše. Molila bih ponude isključivo za kompletne radove. U prilogu su slike.

 • Izgradnja visokog potkrovlja - Privlaka

  Interesira me ponuda za nadogradnju obiteljske kuće. U pitanju je izgradnja visokog potkrovlja na drugom katu i vanjskog otvorenog stubišta koje vode do tog kata.
  Potkrovlje će biti visoko 2,20m i sa drvenim krovom, na dvije vode nagiba 18%. Ukupna veličina potkrovlja je oko 100 m2. I 20 m2 terase. U pitanju su sljedeći radovi: skidanje krova, zatim rohbau koji uključuje podizanje zidova, ugradnju prozora, izradu fasade i krova sa izolacijom te vanjske skale. Zahvaljujem.

 • Adaptacija ostakljene terase - Zagreb

  Imamo ostakljenu terasu (tj. zimski vrt) na zgradi iz 80-tih godina koja je izgubila svoju funkciju, ljeti je neizdrživo vruća, a zimi prehladna te smo je odlučili zamijeniti suvremenijom I energetski učinkovitijom. Stan se nalazi u visokom prizemlju.
  Krov mora biti dvostruki i kaljeno staklo. Obje bočne strane balkona su betonske, vjerojatno će ih trebati izolirati. Rado bih imala klizni prozor. Bit će potrebne I rolete.
  Molim Vas izračun koji uključuje demontažu i montažu konstrukcije.

 • Adaptacija stana - Pula

  Trebam ponudu za adaptaciju stana od 80 m2 u obiteljskoj kući sa dva stana, koji je starogradnja i u prizemlju:
  - Demontaža i rušenje - opis u privitku
  - Grubi građevinski radovi - opis u privitku
  - Podopolagački radovi - laminat u svim prostorijama bitno klasa čvrstoća 32 i debljine 10 mm (kuhinja, kupaonica i terasa idu pločice)
  - Soboslikarsko - ličilački radovi
  - Spušteni stropovi - visina stvarnog stanja 320 - spušta se na 300 svugdje osim u kupaonici
  - napomena:
  - terasa treba biti natkrivena
  - u šupu treba postaviti hidroizolaciju i ožbukati sa grubom i finom maltom.
  - Zbog specifičnosti stare obiteljske kuće u centru grada, sva naknadna šteta kod susjeda na katu, koja bude nastala uslijed vibracija demontaže i rušenja treba sanirati u trošku izvođača radova.
  - Sve radove bude nadzirao dipl. ing. graditeljstva.
  U privitku se nalazi:
  - izgled trenutnog stanja
  - izgled budućeg stanja
  - troškovnik
  Prednost izvođačima koji mogu krenuti sa radovima odmah i cjenovno povoljniji. Ponude striktno poslati na e-mail, hvala.

 • Završni radovi u viskom potkrovolju - Zagreb

  Trebam ponudu za završne radove visokog potkrovlja u namjenu stanovanja (električne instalacije, vodovod i slivne cijevi, podovi, zidovi, keramika). Prostor je veličine cca 40 kvadrata + terasa.

 • Gradnja kuće - Rijeka

  Trebam ponudu za gradnju kuće, od temelja do krova, roh-bau, visoki roh-bau. Katnica ukupne površine 150 m2, tj 75 m2 po etaži + terasa. Gradnja uniblokom mega 25/50. Krov jednostavan na 2 "vode" površine cca 110 m2. Prizemlje pod dekom, a gornja etaža pod krovom direktno (nema ploče). Betonsko unutarnje stubište, 14 gazišta.
  žbukanje strojno izunutra (bez Žbukanja plafona), Fasada, knauf, pločice i parketi, instalacija struje će biti u vlastitom aranžmanu. Znači trebam ponude za visoki roh bau. U prilogu su grubi nacrti kako bi kuća trebala izgledati izvana, a i unutarnji raspored tako da se vidi otprilike količina pregradnih zidova. Dnevni dio je na katu a sobe u prizemlju. Dvije su kupaonice, jedna veća gore i manja dole.

 • Izolacija spoja terase i stolarije - Zagreb

  Trebam ponudu za radove izolacije spoja vanjske terase i stolarije (ulaza u stambeni dio prostora). Vjeruje se da trenutno rješenje nije odgovarajuće stoga je potrebno izvršiti uvid u stanje na lokaciji te dati mišljenje, prijedlog rješenja i u konačnici ponudu.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 12 / 35