Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.67 (12 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija garaže i terase - Zagreb

  Renovacija garaže, od garaže napravit sobu, knauf, glazura, probijanje otvora za vrata, parket.
  Terasa: skidanje glazure, pločica, izrada glazure i pločica.

 • Zatvaranje terase i adaptacija u stambeni prostor - Kostrena

  Imam tereasu cca. 28m2 koja je natkrivena brodskim podom i gredama te nju drže grede. Na podu je beton. Ja bi htio terasu zatvoriti i napraviti tamo dnevni boravak. Svi prijedlozi su dobro došli.

 • Preuređenje kupaone i terase - Plešivica

  Trebam ponudu za uređenje i preuređenje kupaona te postavljanje keramike i glazure na dvije terase.

 • Kompletno renoviranje kuće - Dugi Rat

  Trebam ponudu za renoviranje kuće od 150 m2,napravljene 1973.g. Treba promjeniti krovište i krov, treba adaptirati elektro instalaciju (provesti uzemljenje, sada je elektro instalacija "nulirana"), treba promjeniti parket u 4 prostorije - oko 80 m2 ukupno), treba promjeniti pločice na terasi i balkonima (oko 60m2), treba promjeniti željeznu ogradu na terasi i balkonima (oko 40 m), treba obnoviti popraviti fasadu, treba obojiti kuću, izvana i iznutra.

 • Rekonstrukcija prizmelja i gradnju kata - Dvornice

  Trebam ponudu za:
  • rekonstrukciju prizemlja: probijanje novih otvora – (prozori i vrata) u nosivim zidovima i prilagođavanje postojećih, izradu pregradnih zidova i izradu unutarnjeg stepeništa.
  • gradnju - (rohbau ili visoki rohbau) : kata 132 m2 + terase sa stupovima 68 m2, podruma uz kuću 35 m2, bazena 64 m2 sa strojarnicom, nadstrešnice s roštiljem 43 m2 i igrališta 216 m2 - (betonska podloga + zidovi visine 1 m)
  Postojeći objekat - prizemlje je u upotrebi (ali će biti prazno prije početka radova) i može se privremeno upotrebljavati za boravak radnika prije rekonstrukcije istog odnosno dok se se vrši nadogradnja kata i radovi na ostalim objektima.
  Parcela je pristojne veličine - oko 2400 m2 sa širokim pristupnim putem - cca 5 m uz cijelu dužinu iste tako da postoji mogućnost postavljanja kontejnera na istu te je pristupačna za dovoz materijala.

 • Adaptacija zidanog dijela vikend kuće - Gornja Pušća

  Potrebna adaptacija zidanog dijela vikend kuće, keremika na stepeništu i terasama, garaži, sanacija, hidroizolacija i keramika podruma, uređenje betonskog dijela dvorišta, kao i fasada. Foto šaljem po kontaktu, prednost plaćanje American na rate.

 • Izgradnja visokog potkrovlja - Privlaka

  Interesira me ponuda za nadogradnju obiteljske kuće. U pitanju je izgradnja visokog potkrovlja na drugom katu i vanjskog otvorenog stubišta koje vode do tog kata.
  Potkrovlje će biti visoko 2,20m i sa drvenim krovom, na dvije vode nagiba 18%. Ukupna veličina potkrovlja je oko 100 m2. I 20 m2 terase. U pitanju su sljedeći radovi: skidanje krova, zatim rohbau koji uključuje podizanje zidova, ugradnju prozora, izradu fasade i krova sa izolacijom te vanjske skale. Zahvaljujem.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 4 / 50