Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.55 (248 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada drvene konstrukcije i staklene piramide - Zagreb

  Treba izraditi konstrukciju za drvenu piramidu otrpilike 3 x 3 m baze. Piramidu ćemo naknadno obući u vodonepropusnu šperploču, a stajati će vani pa ne smije propuštati vodu. Vrh piramide bi trebao biti od stakla, bridova 0.5 m (za što tražim majstora staklara) pa treba ugradit okvir koji bi ga nosio. Bridovi piramide bi se produživali u noge piramide koje bi na kosom terenu nosile horizontalnu bazu piramide - platformu (tako da je brid piramide i noga u stvari jedna greda). Bitno je da su sve dužine i kutevi vrlo precizno napravljeni točno prema nacrtu pa trebamo iskusnog i pedantnog majstora. Što manje šarafa i metala, najbolje spajati drvenim klinovima ako je to ikako moguće. Majstorima koji se jave i zainteresirani su za ovakav neuobičajeni projekt poslat ćemo skice i okvirni nacrt da bi nam poslali ponudu.

  Također treba izraditi piramidu od stakla (bez dna) kojoj bi bridovi bili otprilike 0.5m (strane nisu istostranični trokuti - majstor će dobiti precizne dimenzije koje se trebaju striktno poštivati. To će biti stakleni vrh drvene piramide (3 x 3 m) pa mora biti izrađen tako da je dovoljno čvrst (da se ne razbije prilikom tuče ili padajućih oraha) te ne smije propuštati vodu. To znači da bridovi moraju biti ili lijevani ili ljepljeni kao staklo akvarija. Zanima me debljina i kvaliteta potpuno prozirnog stakla koje se preporuča, cijena materijala i rada i za koliko vremena se može napraviti.

 • Zatvaranje terase staklom - Rovinj

  Zatvaranje terase bočno u staklo ili kako već? Visina oko 190, dužina oko 3.50 m i da imam vrata s ključem. Dio i da bude pomičan, ili eventualno prozori.
  Koliko bi to okvirno koštalo? Da li radite aluminijsku stolariju ili PVC? Ako radite oboje koja je razlika u cijeni?

 • Obnova stolarije i ugradnja IZO stakla - Zagreb

  Željeli bismo obnoviti postojeću drvenu stolariju (prozore i balkonska vrata ) u stanu. Obnova bi uključila skidanje postojeće boje, prilagođavanje drvenih dijelova za ugradnju izo stakla, ugradnju izo stakla, promjena roleta. Ne želimo nanositi bijeli lak već želimo zaštiti prozore vrata od vanjskih utjecaja ali da ostane izgled drveta.

 • Zamjena staklene stijene i ugradnja prozora - Zagreb

  Izmjena jedne stijene s time da treba jedan prozor sa roletama na izbačaj, a drugi normalno.

 • Staklarski radovi - Zagreb

  Trebam ponudu za staklarske radove. Dobava i ugradnja stakla u unutarnje stijene: obično staklo, ornament staklo, lamistal staklo, kaljeno staklo u dimenzijama od 4 - 10 mm.

 • Zamjena dvoslojnog neprozirnog stakla - Krapina

  Trebam zamjenu dvoslojnog neprozirnog stakla na kupaoni. Dimenzija unutra prozora bez lajsni je : 810 x 810 mm. Molim cijenu i kada ćete moci to napraviti?

 • Promjena razbijenog stakla - Zagreb

  Trebam promjenu jednog razbijenog stakla na fancuskom prozoru. Izmeriti, donijeti i postaviti.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 7 / 41