Trebate PVC stolariju?
Kliknite ovdje i Vaš upit proslijedit ćemo svim proizvođačima PVC stolarije!

PVC stolarija

demontaža i odvoz stare stolarije, izmjere, montaža - ugradnja PVC stolarije, rolete, komarnici, PVC profili i ostalo


Demontaža stare i izrada nove PVC stolarije

Trebam ponudu za demontažu postojeće drvene stolarije s roletama uključivo i odvoz iste na deponije te izradu nove PVC stolarije koja izvana mora biti smeđa zbog ostale stolarije na zgradi. Radi se o stanu na 2. katu.
Molim ponudu za dva dvokrilna prozora koja su (sada) dimenzija 187 x 136. U navedenoj visini je i kutija za roletu. Krila prozora nisu ista nego su otprilike 1/3 i 2/3 širine. Izmjereno otprilike: 110cm sa okvirima veće krilo i 50cm manje krilo. Nova stolarija mora imati rolete, molim navesti ponudu za aluminijske rolete.
Također, molim ponudu samo za vanjske prozorske klupčice za navedenu stolariju uključivo s montažom, navedite kakve opcije su moguće, granit, PVC, alu? Kod montiranja nove stolarije izvana je potrebno izvršiti sve potrebne radnje da se nova stolarija i klupčice uklope u postojeći otvor na zgradi i uredno završi i obradi. Zid zgrade gdje se montira stolarija je beton i ne postoji klasična fasada. Iznutra nije potrebna posebna obrada špaleta jer će sobe u koje se montiraju ti prozori biti kasnije renovirane.
Nakon pristiglih ponuda odabrani izvođač biti će pozvan na konkretnu izmjeru i uvid na lokaciji. Za sve informacije obratite se na email.

Lokacija: Zagreb

Grad Zagreb

Kontakt:   molimo prijavite se


potražnja

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 4 / 40