kliknite ovdje i prikupite ponude za razne građevinske radove!

Gradnja, grubi radovi

Gradnja, grubi radovi

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde

Izrada dimnjaka i preslagivanje kaljeve peći

Potrebno je u objektu koji se preuređuje (stara obiteljska kuća) presložiti kaljevu peć, napraviti novi dimnjak sa vanjske strane kuće, kao i novi dimnjak u dijelu objekta koji nema dimnjak (zamišljeno je postavljanje moderne peći iz koje ide metalna cijev do krovišta, tamo je moguće dograditi dimnjak u koji se može spojiti cijev).

Za navedeno preporučujemo:

(slučajni poredak)

Rad Gradnja Jozić d.o.o. - Izrada krovišta, fasade, zidarski i tesarski radovi

▶ pošaljite upit     Telefon: 098 9047057 / 0922699567

Impuls Krovovi d.o.o. - Impuls Krovovi d.o.o Tvrtka koja postoji od 1993g sa velikim iskustvom za izradu drvene krovne konstrukcije izrada drvenih kuča. Specijalizirani za montažu pokrova Gerard i Novatik te građevinske limarije. Montaža krovnih prozora Velux gdje nas možete pronači na listi montera. Impuls Krovovi se bave iskljucivo sa kvalitetnim pokrovima

▶ pošaljite upit     Telefon: 091 9410 400

Završni radovi NA-VI Objekti - Završni radovi u graditeljstvu-soboslikarski radovi-suhomontažni radovi-održavanja

▶ pošaljite upit     Telefon: 0977134110

Lokacija: Zagreb

Grad Zagreb

Kontakt za ponuđače:   molimo prijavite se


Objavljeno 21.07.2021.

Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.

Molimo Vas ispunite ovaj obrazac i uskoro će Vam početi pristizati ponude! Usluga je potpuno besplatna, Vaš upit proslijedit ćemo majstorima i izvođačima u Vašoj blizini.

Molimo Vas upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)

Molimo Vas upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)

Molimo Vas upišite svoje ime i prezime.

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Molimo Vas upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona, neće biti javno prikazan)

Molimo Vas upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu, neće biti javno prikazana)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako trebate ponudu za neku drugu vrstu radova ili usluga slobodno to upišite u isti obrazac, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako želite poslati priloge uz upit (nacrti, troškovnici i sl.), ne ispunjavajte ovaj obrazac nego sve pošaljite na ovu email adresu. Molimo Vas ne zaboravite navesti lokaciju radova.

Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu. Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl. Takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt (telefon i email adresu) te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim izvođačima, tvrtkama, obrtima i majstorima.

Kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom