kliknite ovdje i prikupite ponude za razne građevinske radove!

Gradnja, grubi radovi

iskop, gradnja, zidanje, krov, izolacije, fasade, žbukanje, glazure, betonske ograde


Javni poziv za izgradnju agroturističkog kompleksa

Zatvaranjem financijske konstrukcije Agro-turističkog kompleksa ukupne površine od 1200 m2 stekli su se uvjeti za objavom ovog Javnog poziva. U sklopu ovog kompleksa gradio bi se u prvoj fazi ugostiteljski objekt površine 600 m2, zatim obnovilo postojeća dva objekta u kojima bi bili apartmani te gradila nova gospodarska zgrada od površine 600 m2. Procijenjena vrijednost radova u prvoj fazi bila bi cca 5,0 mil.kn.
U drugoj fazi planirana je gradnja 10 samostojećih kuća na sasvim drugoj lokaciji gdje će biti izgrađeno i skijalište s napomenom da bi se sve gradilo na vlastitom zemljištu. Procijenjena vrijednost radova u drugoj fazi bila bi cca 15,0 mil.kn.
U poslovnom prijedlogu nudim kompletnu izgradnju svih objekata u provoj i drugoj fazi prema tržišnim cijenama i prema sistemu ključ u ruke uz uvjet da osigurate predujam radi ozbiljnosti ponude za prvu fazu radova u iznosu od 3 % (150 000 kn)
Predujam se vraća nakon završetka svih ugovorenih radova i služi kao garancija za kvalitetno i na vrijeme izvršene radove što se posebno navodi u jednoj od stavki ugovora.
U svojoj ponudi obavezno morate navesti vaše osobne podatke kao i registraciju od firme ili obrta, također potrebno je navesti reference te poslati potvrdu o nekažnjavanju.

Za navedeno preporučujemo:

(slučajni poredak)

STRUKTURA S d.o.o. - Izrada svih vrsta grubih radova u graditeljstvu, brzina i kvaliteta

▶ pošaljite upit     Telefon: 0951989038

Rad Gradnja Jozić d.o.o. -

▶ pošaljite upit     Telefon: 098 9047057 / 0922699567

Luciano gradnja d.o.o. - kompletna građevina, limeni pokrovi, rigips, unutarnja uređenja, vanjska uređenja

▶ pošaljite upit     Telefon: 0997661000

Lokacija: Gorski kotar

Primorsko-goranska županija

Kontakt:   molimo prijavite se


potražnja

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 4 / 24