Kliknite ovdje i prikupite ponude za razne vrste adaptacija i radova u interijeru!

Adaptacije i radovi u interijeru

soboslikarski radovi, knauf, spušteni stropovi, gletanje, ličenje, montaža i izrada kamina


Sanacija i adaptacija zatvorenog balkona

Evo ovako imao sam radove na zatvaranju balkona koji su uključivali postavljanje PVC stolarije i izradu unutrašnje izolacije. Čovjek koji je radio na izolaciji je krivo to izradio jer se sada unutra nakuplja nešto više vlage nego u ostatku stana. Stavio je izunutra krivi izolacijski materijal očigledno koji nije paropropustan i koji ne diše dobro pa se bojim da sa vremenom vanjski zid i balkon koji je pretvoren u prostoriju ne počnu vući vlagu. Stoga želim napraviti sljedeće:
1. Skinuti postojeću krivu izolaciju koja je postavljena na oko 7 metara kvadratnih površine
2. Postaviti novu dobru izolaciju koja bi osiguravala pravilno disanje zida i garantirala da se sa bvremenom neće početi skupljati vlaga unutra
3. Dio PVC stolarija koji se nalazi na balkonu ima na svom donjem dijelu plastičnu masu koja se može izvaditi iz tog PVC profila. Ta masa je debljine oo 3 cm i također mislim da je i to jedan od razloga zbog čega vlaga ulazi unutra i zadržava se. Želio bih ako je moguće u taj profil debljine oko 3 cm staviti ytong ploću koja bi bila izolirana i nakon čega bi taj dio stolarijae bolje disao.
Trenutno stanje će trebati izmijeniti.
Površina koja je u pitanju je oko 0.5 metara kvadratnih.
4. Sve bi nakon toga trebalo zatvoriti u knauf ponovno pogletati i pofarbati. Površina bi iznosila oko 5 metara kvadratnih.
Jedan dio prostorije je relativno teže dostupan pošto je trenutno namještena (oko 1 metar kvadratni) ali nije nemoguće za odraditi.
Prikupljam ponude u svezi prijedloga za pravilan način izolacije. Majstore koji rade po principu 'uzmi novce odradi traljavo posao i bježi' molim da se ne javljaju.
Plaćanje se vrši na temelju predočenih računa za materijal koji je potrošen za radove plus rad majstora nakon cjelokupno odrađenog posla uz potpunu specifikaciju troškova.
Stoga molim da se javljaju samo majstori koji znaju kako se pravilno izoliraju zidovi. Vanjski zid balkona je armirani beton debljine oko 8 do 10 cm s tim da ne postoji mogućnost vanjske izolacije vanjskog zida već samo unutarnje.
Sve detaljnije informacije mogu naknadno javiti.

Za navedeno preporučujemo:

TIN-GRAD d.o.o. - Građevinska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom izvodi sve vrste građevinskih radova uz garanciju najviše kvalitete i jamstva na sve izvedene radove.

▶ pošaljite upit     Telefon: 0913111956

Lokacija: Zagreb

Grad Zagreb

Kontakt:   molimo prijavite se


objavljeno danas (kliknite na opis)

Gradnja, grubi radovi

Adaptacije i radovi u interijeru

Hortikultura i uređenje okućnice

Adaptacije i radovi u interijeru

Instalaterski radovi

Gradnja, grubi radovi

Servisi i popravci

Unutarnja i vanjska stolarija

Hortikultura i uređenje okućnice

Bravarski i limarski radovi

Usluge prijevoza

Adaptacije i radovi u interijeru

Usluge prijevoza


potražnja

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 8 / 8