Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.55 (209 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Proširenje kuhinje, krov, fasada, betoniranje dvorišta - Cerić

  Trebam ponudu za proširivanje kuhinje, mjenjanje krova, stavljanje fasade, betoniranje dvorišta.

 • Izrada krovišta - Cerić

  Krovište dimenzije (prednja i zadnja strana) zajedno 180 m2 (15 * 6 jedna strana). Opis krovišta: drveno, podaskano, crijep, limarija.

 • Nastavak započete gradnje - Cerić

  izgradnja kuće jedna etaža oko 100 kvadrata. Gradnja je započeta tj. postoje temelji i ploča. Potrebo je nastaviti sa zidovima pločom i krovom. Građevinski matarijal postoji, prema nacrtu kuća se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja, kupaona i hodnik.

 • Nadogradnja kuće - Cerić

  Nadogradnja kuće na već postojeću kuću obiteljsku, donji dio 50 m2 i gore iznad toga potkrovlje, temelje bi trebalo ojačati. Dolje bi bila kuhinja s blagovaonom, dnevna i kupaonica, a gore u potkrovlju dvije spavaće sobe. Molim ponudu za cijenu izgradnje kompletno.

 • Skidanje crijepa i postava lima na kuću i garažu - Cerić

  Htio bih skinuti crijep i staviti limeni pokrov, imitaciju crijepa. Kuća ima cca 220 m2, visoka prizemnica. Na garaži bih na postojeću deku stavio također lim na malu kosinu, odmah do deke da garažu zaštitim od vlage. Trenutno je ravna deka izolirana bitumenom, ima cca 70 m2 i nadovezuje se na kuću. Htio bih promijeniti žljebove i sve ostale stvari potrebne da je krov funkcionalan (sljemenjake, snjegobrane...) postoji opcija lima sa filcom ili stavljati paropropusnu membranu. Vrlo vjerovatno nije potrebno zvučno izolirati jer je stambeni dio samo u prizemlju a gornji kat nije uređen. Na garaži bi se postavljao samo lim odmah uz deku na nulu. Svi pripremni poslovi do nabave i postavljanja lima bi se mogli u dogovoru obaviti i ranije kvalitetno i pouzdano. Po nekoj mojoj procjeni bilo bi potrebno nesto vise od 300 m2 lima i 45 - 50 m žljebova. Vrijeme radova je donekle fleksibilno, a trebalo bi biti u razdoblju od 15.8. - 1.11. Molio bih ponudu s okvirnom cijenom za: potpuni posao (skidanje crijepa, daskanje, membrane, lim, žljebovi) i ponudu za samo postavljanje lima, žljebova na postojeće obavljene pripreme. Zahvaljujem.

 • Izmijena krovišta - Cerić

  Trebam ponudu za izmijene krovišta, limeni krov, imitacija crijepa.

 • Nadogradnja potkrovlja - Cerić

  Trebam ponudu za nadogradnju potkrovlja na postojeću kuću u visini 60 cm, površine 75 m2.

 • Hidroizolacija ravnog krova - Cerić

  Trebam ponudu za hidroizolaciju ravnog krova, oko 55 m2.

 • Nadogradnja obiteljske kuće - Cerić

  Trebam ponudu za nadogradnju obiteljske kuće. Pribavljena je pravovaljana građevinska dozvola i projektna dokumentacija. Veličina nadogradnje je 32 kvadrata, temelji, vanjski zidovi, deka i krov na jednu vodu. Financijska sredstva osigurana.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 16 / 41