Cjenik oglasnog prostora

Ovdje se možete informirati o cijenama oglasnog prostora na stranicama PraviMajstor. Napominjemo da je osim dolje navedenih opcija moguće zakupiti i prostor po želji u skladu s tehničkim mogućnostima portala. Za dodatne informacije slobodno nam se obratite mailom.

 

Potražnja radova ili usluga

dimenzije prostora: 300px  x  max. 550px

Ako su Vaša ciljana publika izvođači, majstori, građevinske tvrtke ili obrti, dobavljači usluga u graditeljstvu tada je ovo izuzetna prilika za Vas!

Stranice PraviMajstor® su najveća i najaktivnija burza građevinskih i obrtničkih radova hrvatskom Internet prostoru.

Baš zato, privukli smo gotovo sve aktivne poslovne subjekte iz cijele Hrvatske. Upravo svi oni, svakodnevno pregledavaju ovu stranicu gdje je istaknuta potražnja poslova i zato nema boljeg mjesta na Internetu gdje možete istaknuti svoju reklamu!

Modeli zakupa: (kliknite ovdje i informirajte se o modelima)

  1. Model A - potpuni zakup prostora = 1000kn mjesečno --> ZATRAŽITE PONUDU
  2. Model B - zakup prostora u rotaciji s drugim klijentima = 500kn mjesečno ZATRAŽITE PONUDU
Za zakup prostora u modelu A nudimo dodatan popust: zakup na 3 - 6 mjeseci - 5%, a preko 6 mjeseci 10% popusta!
predstavljanje na naslovnici članak o gradnji

Serija sponzoriranih članaka

Prilika za sve izvođače, majstore, proizvođače
ili dobavljače usluga!

Želite biti vrlo uočljivi na našim stranicama i predstaviti posjetiteljima svoje radove ili proizvode? Nema boljeg načina od serije sponzoriranih članaka. Kvaliteta ove vrste predstavljanja je izuzetna. Ne zaboravite da su naši posjetitelji Vaša ciljana publika. Gotovo svaki posjetitelj će Vas uočiti ili na naslovnici ili u listama. Serije ovih članaka su visoko pozicionirane na tražilicama poput google-a ili ostalih. Također, s obzirom da se naše stranice bave prikupljanjem ponuda i u tome smo vrlo uspješni, kada posjetitelji vide ovakvu Vašu reklamu već ste na pola puta da dobijete posao!

Za seriju ovakvih sponzoriranih članaka, vi morate osigurati kvalitetne fotografije s mjesta izvođenja radova. Potrebno je poslati nekoliko fotografija te kratki opis iz svake faze radova. Naslov članka može biti prema Vašim željama ili ćemo ga mi odrediti na osnovu svog iskustva. Naslov članka i fotografije su ujedno i magnet za privlačenje posjeta s tražilica. Vaši kontaktni podaci, logotip tvrtke i sve što želite je jasno istaknuto na vrhu svake ove stranice. Svaki naš posjetitelj koji će otvoriti ovakvu stranicu odmah će uočiti i zapamtiti Vašu tvrtku. Osim na zasebnoj stranici naslovna fotografija iz svakog članka je prikazana i u rotacionom području na naslovnici (slika lijevo, dok ne budu objavljeni noviji članci).

Preporučljiva dinamika objavljivanja članaka je svakih nekoliko dana. Dakle, svakih nekoliko dana vi nam šaljete novu seriju fotografija iz sljedeće faze radova a mi to objavljujemo na novoj stranici i na naslovnici se automatski objavljuje nova fotografija (u rotaciji).  Godišnje možete u jednoj seriji imati do 20 ovakvih članaka ili prema dogovoru, možemo napraviti više kratkih serija. Nakon isteka zakupljenog perioda, ako ne produžite pretplatu, članci i fotografije ostaju na našim stranicama ali brišemo Vaše kontaktne podatke.
Napominjemo da je svaki članak promoviran i na našoj Facebook stranici.

Modeli zakupa : 

sponzorirani članak

Sponzorirani članak (1)

tematska stranica na našem portalu

Zakup stranice na našem portalu moguć je na period od godinu dana. Takva stranica je Vaš članak koji tematski mora odgovarati našim stranicama (ovdje je jedan primjer takve stranice). Članak može sadržavati najviše 2 fotografije od kojih je jedna naslovna i veća a druga manja i pojavljuje se u tekstu. Tekst članka morate sami napisati i poslati a mi ćemo ga vizualno oblikovati prema Vašim željama i prema odrednicama naših stranica. Na takvoj stranici, gore u vrhu (ili prema Vašoj želji) jasno su istaknuti Vaši kontaktni podaci. Stranicu smještamo u rubriku prema njenom sadržaju ili prema dogovoru. Poveznice na članak su vidljive u listama dok noviji članci ne budu objavljeni.

Nakon isteka zakupljenog perioda (godina dana) tekst članaka ostaje na našim stranicama ali više neće biti vidljivi Vaši kontaktni podaci. Također, ako smatramo da nam taj članak više nije zanimljiv isti će biti uklonjen. Objavom sponzoriranog članka, prihvaćate uvjete da imamo sva autorska prava na objavljeni članak nakon isteka zakupljenog perioda. U toku perioda članak možete mijenjati ili ispravljati no nije moguće mijenjati naslov ili cijelu tematiku članka. Napominjemo da je svaki članak promoviran i na našoj Facebook i Google+ stranici.

Modeli zakupa: 

sponzorirani članak

Sponzorirani članak (2)

tematska stranica na našem portalu

Ovaj model sponzoriranog članka je u svemu isti kao i gore opisani primjer (molimo pročitajte objašnjenje 'Sponzorirani članak (1))' a razlika je u tome da ova vrsta sponzoriranog članka nigdje ne prikazuje vaše kontaktne podatke nego na najviše 2 mjesta u tekstu postoji poveznica na vaše web stranice. Poveznica (link) u takvom članku nije naziv vaše tvrtke nego je poveznica s ključnim riječima. Npr. u tekstu, natpis koji je poveznica ne može biti (www.mojatvrtka.hr) nego jedan izraz koji je vama važan ima poveznicu na vaše stranice. Primjer takve stranice je ovdje. U navedenom primjeru postoji poveznica (link) 'sekcijska garažna vrata' koja vodi na stranice koje više govore o tome.

Nakon isteka zakupljenog perioda, članak ostaje na našim stranicama a brišemo poveznice na vaše web stranice. Napominjemo da je svaki članak promoviran i na našoj Facebook i Google+ stranici.

Modeli zakupa: 

ovdje može biti vaša reklama

Ostali reklamni prostor

na bilo kojoj stranici našeg portala...

Kao što smo napomenuli na vrhu stranice, možete nas dodatno kontaktirati putem email-a ako želite zakupiti oglasni prostor na nekoj našoj stranici koju ovdje nismo posebno istaknuli. 

 

 

Modeli zakupa: (kliknite ovdje i informirajte se o modelima)

  • ovisno o stranici, poziciji i vremenu zakupa, mogući modeli A i B = cijena po dogovoru --> INFO PONUDA