Zaštita privatnosti i uporaba osobnih podataka

Osobni podaci korisnika

Na stranicama portala pravimajstor.com koje služe za upis upita sakupljamo osobne podatke nakon što za iste dobijemo privolu korisnika. Osobne podatke korisnika prikupljene tako dati ćemo na uvid izvođačima i majstorima koji su zainteresirani za obavljanje usluga iz navedenog upita. Bez ovog posredovanja podataka trećim stranama (majstori i izvođači) usluga ne bi bila moguća.

Osobni podaci koje dajemo majstorima i izvođačima na uvid, služe isključivo za izradu ponude za tražene radove ili usluge. Osobne podatke čuvamo zaštićene a isti nisu javno vidljivi, niti će biti javno objavljeni te nisu vidljivi osobama kojima nisu namijenjeni.

Za osobne podatke pristigle u email porukama smatramo da je pošiljatelj, odnosno korisnik, suglasan da se njegovi osobni podaci na gore opisani način proslijede majstorima i izvođačima u cilju pružanja iste usluge kao i što su upiti prikupljeni na uobičajen način, preko obrasca na stranici. Ovi osobni podaci se čuvaju te se s njima postupa na isti način kao i s ostalim osobnim podacima.
 

Uporaba "kolačića" (cookies) na stranicama

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane, npr. stranice www.pravimajstor.com) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane, npr. www.google.hr).

Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik. Internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici svaki put kada istu otvorite. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama te sustavu oglašavanja koje npr. koristi AdSense program firme Google Inc.

Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, naročito kolačići trećih strana. Na kolačiće trećih strana (npr. www.google.hr) mi ne možemo uticati niti imamo uvid u informacije u njima. Naše stranice u kolačiće koje važe na domeni pravimajstor.com ne spremaju osobne informacije u njih.

Kolačići koje upotrebljavamo na portalu PraviMajstor.hr

- Osnovni kolačići stranica PraviMajstor.com - ne sadrže osobne podatke. Ovi kolačići omogućuju prijavu na stranice.

- Oglasni ili ciljani kolačići - to su kolačići koje upotrebljavaju treće strance za funkcionalnost njihovih sustava na koje mi ne možemo uticati. Npr. ovo su kolačići tvrtki kao što su Google Inc. ili Facebook Inc.
 

Nadzor kolačića

Vaš internet preglednik kao što je npr. Google Chrome ili Mozilla Firefox može kontrolirati ponašanje i prihvat kolačića. U postavkama preglednika možete kontrolirati prihvat i brisanje ovih informacija.
 

Popis kolačića koje koriste stranice

fcms, JSESSIONID, PH_HPXY_CHECK, __atuvc , __atuvs, _gat_gtag_UA_2818023_8, _ga, _gid,
cookieconsent_dismissed