Cijenjeni posjetitelji!

Stranice PraviMajstor® su najveća hrvatska burza geodetskih radova.

Jednostavno i potpuno besplatno, bez dodatne gnjavaže, odvojite pola minute vremena, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijedit kvalitetnim i provjerenim geodetima.

Promjeni kategoriju

Geodetski poslovi

izmjere, parcelacije, geodetski elaborati, iskolčavanje objekata, katastarski poslovi, upisi u zemljišne knjige i ostalo (ako niste sigurni da li Vaš upit pripada u ovu kategoriju, slobodno upišite što trebate, mi ćemo obaviti ostalo).


Opis radova ili usluge:


Lokacija radova:

Vaše ime:

Telefon:

Email:


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.
Želite priložiti datoteke?

Uštedite svoje vrijeme, neka Vam naši majstori, izvođači ili dobavljači odmah pošalju detaljnu ponudu.
Zbog toga je dobro da uz svoj opis priložite datoteke koje bolje opisuju što točno trebate. Možete poslati nacrte, fotografije, troškovnike i sl.
Iz sigurnosnih razloga takve opise primamo samo emailom. U tom slučaju ne ispunjavajte ovaj obrazac gore, nego u svojoj email poruci navedite opis kakve radove ili usluge trebate te svakako navedite podatke za kontakt te priložite željenje datoteke (pdf, jpg, gif, xls, doc).

Posebno napominjemo da Vaši prilozi kao i kontaktne informacije neće biti vidljive posjetiteljima naših stranica već samo registriranim majstorima, izvođačima ili dobavljačima usluga.


Također, ako iz nekog razloga svoj opis ne možete poslati preko ovog obrasca gore, niste sigurni ili ne znate kako ispuniti neko polje, i u tom slučaju pošaljite ga na našu email adresu.


kliknite ovdje i pošaljite nam svoj opis emailom

Ocijenite ovo:

prosjek 4.95 (21 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita

Projekti i dokumentacija

 • Geodetske usluge

  Trebam ponudu geodeta. Đurđekovec

 • Arhitekt i geodet

  Trebam arhitekta i geodeta za izradu glavnog projekta u svrhu izdavanja građevinske dozvole za izgradnju obiteljske kuće. Kuća bi se gradila na terenu na kojem već postoji izgrađena 1 kuća, na jednom dijelu terena koji bi se odvojio od te velike čestice. Kuća bi se sastojala od prizemlja i visokog potkrovlja, kao dvoetažni stan ukupne neto površine nekih 130 kvadrata, tlocrtne površine nekih 70 kvadrata. Biograd na Moru

 • Usluga izrade geodetskog elaborata radi prijave promjene izgrađenosti

  Trebam uslugu izrade elaborata radi prijave promjene izgrađenosti zemljišta u katastar. Naime, po izvatku iz zemljišnih knjiga nema upisane kuće, koja je izgrađena još davnih 70.-tih godina. Ostala dokumentacija čista, građevna dozvola itd. Molim Vas ponudu. Kneginec Gornji

 • Geodet za omeđivanje parcele

  Trebam geodeta za omeđivanje parcele. Jastrebarsko

 • Geodet

  Trebam ponudu geodeta. otok Hvar

 • Utvrđivanje građevinske čestice i geodetski elaborat

  Trebam utvrđivanje građevinske čestice, a kasnije i geodetski elaborat. Čestica je u vlasništvu grada. Na čestici u neposrednoj blizini zgrade u kojoj imam stan je pomoćni objekt stara drvena garaža površine cca 20 m2 za koju posjedujem pravomoćno riješenje o izvedenom stanju. Zagreb

 • Geodetske usluge

  Trebam ponudu geodeta. Varaždin

 • Geodet

  Trebam geodeta. Slunj

 • Geodet

  Trebam ponudu geodeta. Povljana

 • Geodet

  Trebam ponudu geodeta. Višnjan

 • Geodet

  Trebam geodeta. Donji Karin

 • Geodetska izmjera prije kupnje zemljišta

  Trebam geodeta za provjeru veličine zamljišta prije kupnje. I will buy landplot on island and I need a check from the size if the plot and from where to where the plot goes.
  i am from Germany and I am on island from 14. - 17.11.
  I would be nice if you can arrange the meeting at this time.
  Stomorska

 • Geodetski poslovi za potrebu gradnje obiteljke prizemnice

  Molim ponudu za geodetske poslove za potrebu gradnje obiteljke prizemnice. Trebamo:
  1. Geodetsko preusmjeravanje i izradu geodetske situacije u smislu stanja terena u položajnom i visinskom smislu
  2. Geodetski elaborat formiranja građevne čestice sukladno građevinskoj dozvoli.
  Željeli bismo ujediniti sve čestice u jednu. Na nekim česticama je napravljeno iskolčavanje. Molim vas ponudu - cijenu za navedeno i rok kada biste mogli izaći na teren i kada bi elaborat mogao biti gotov? Zagreb

 • Geodet

  Trebam geodeta. Povljana

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 6 / 23