Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.55 (163 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izgradnja obiteljske kuće - Marinci

  Tražim ponudu za izgradnju obiteljske kuće, površine cca 200 m2 ili 100 m2 u etaži. Građevinska dokumentacija u postupku. Nekakav okvirni rok početka radova bio bi u 6 mjesecu (sve ovisi o birokraciji). Potrebni radovi prve faze kao i ponudu za istu bili bi izgradnja temelja, zidova i prezida krovišta sa pokrovom jednostrešni krov pokriven limom sa izolacijom ispod. Projektnu dokumentaciju šaljem po dogovoru (troškovnik trenutno nemam).

 • Dogradnja vikendice - Marinci

  Radi se o dogradnji jedne kućice (vikendice). Trenutno je tamo samo jedna podrumska prostorija i soba nad podrumom veličine 4.5 m x 4.5 m, građeno pedesetih. Dogradnja bi značila proširivanje postojeće sobe, dogradnju hodnika i kupaone, dizanje kata i stavljanje pod krov. Predviđena je i izrada roštilja i pergole i septičke jame.
  Vlasništvo je čisto, postoji struja i voda, i građevinska dozvola za nadogradnju. Molio bih dobiti ponudu s cijenama (prvenstveno koliko bi koštalo da se kuća nadogradi i stavi pod krov, a u drugom planu mi je za sada unutarnje uređenje… ).
  Ponuđaču bih poslao nacrte o gradnji koje je napravila arhitektica, i drugo potrebno, po dogovoru.

 • Sanacija i obnova krovne strehe - Marinci

  Trebam ponudu za sanaciju ruba donjeg dijela strehe krova drvenim letvicama ili kako se već to zove. Naime letvice koje su zakucane s donje strane ruba krova su se počele odvajati i otpadati pa bi tih par letvica trebalo pričvrstiti i tu cijelu plohu prebojati sredstvom za zaštitu drveta. Dužina kuće je 7 m a visina s balkona do krova negdje 3.5 m. Može se dokučiti s balkona taj dio, malo dužim ljestvama, inače je to gornji kat kuće katnice.
  U prilogu su fotografije.

 • Pokrivanje krova limom - Marinci

  Tražim majstora za pokrivanje krova limom. lim je od firme Termag. Objekt je pokriven salonit pločama i veličine je cca 80 kvadrata. Potrebno je postaviti i žljebove.

 • Izrada žljebova i oluka - Marinci

  Trebam izradu žljebova i oluka na kući, katnica (krov na visini cca 6 m), na dvije vode dužine cca 10 metara, pocinčani lim. Molim vas okvirnu procjenu posla i informaciju.

 • Promjena krovišta - Marinci

  Potrebna je promjena krovišta. Krov je 50 m2 tlocrtno, dvostrešan, oko 65 m2 pokrova. Ne ide izolacija, drvene grede su odlične. Kamion ne može dignuti paletu na ploču potkrovlja, radi nepristupačnog terena (kuća u bloku).

 • Čišćenje oluka na skladišnoj hali - Marinci

  Čišćenje oluka na skladišnoj hali 3000 m2. Potrebno očistiti eventualno nakupljeno lišće iz žljebova, nije potrebna dizalica, krov je sendvić lim s blagom nagibom. Potrebne sve dozvole za rad na visini i rad na siguran način.

 • Prekrivanje i izolacija krovišta - Marinci

  Prekrivanje i izolacija krovišta 120 m2. Skidanje starog crijepa, letvanje, postavljanje izolacije (ljepenke ili što već treba) podaskati i novi crijep - dakle izolacija krovišta. Molim Vas ponudu sa Vašim materijalom.

 • Postavljanje šiljaka protiv golubova i izmjena krova - Marinci

  Trebam ponudu za postavljanje šiljaka protiv golubova na stambenu zgradu, oko 10 metara. Po dogovoru, trebao bih i ponudu za izmjenu krova na vikendici.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 0 / 39