Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.55 (259 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Letvanje i daskanje krova - Nuštar

  Trebam dvoje radnika u subotu za pomoć kod letvanja i daskanja krovišta.

 • Procjena i popravak ravnog krova - Nuštar

  Izvršiti procjenu i popravak ravnog krova koji curi na jednom mjestu. Krov procurio nakon sanacije GSKG-ovog kooperanta koji je sanirao krov (zajednički) po nalogu Grada i promijenio korodirane zaštitne limove. Krov zemlja /šljunak ispod bitumenske ljepenke a sve to na krovnim pločama od davnih dana.

 • Izrada krova i kompletna adaptacija stana - Nuštar

  Stan se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka, male kuhinje i blagovaonice na jednom katu te tavanskog prostora na drugom katu. Radila bih kompletnu adaptaciju s firmom koja daje garanciju, uključujući i izradu krova, elektroinstalacije, vodoinstalacije, krečenje i stolarija, kupaonica. Rušenje jednog nenosivog zida. Ukoliko postoji mogućnost, odvojila bih stan u 2 manja kako bih mogla iznajmljivati. Stanu još pripada i terasa površine 6 m2. Povrsina stana od 80.44 m2 je uključujući hodnike i stubišta. Zamjena krova i greda na tavanu. Zanima me ponuda za sve radove i samo za izradu krova s gredama.

 • Izmjena dotrajalog krovišta - Nuštar

  Trebam ponudu za izmjenu dotrajalog krovišta. Postojeći krov je pokriven biber crijepom postavljenim samo na letve. Površina krova je oko 280 kvadrata. Znači trebalo bi maknuti crijep i letve, postojeće rogove podaskati, poletvati i staviti limeni krov. Krov je na dvije vode!

 • Zatvaranje krovnih prozora - Nuštar

  Na krovu jednokatne obiteljske zgrade imam četiri krovna prozora (dim. 45 * 55 cm) koji služe samo za izlaz na krov iz neuređenog tavana. Zbog prokišnjavanja želim 3 prozora izgraditi i zatvoriti, a jedan zamijeniti novim prozorom koji sam već nabavio.
  Krovište je podaskano i zaštićeno ter papirom. Crijep, daske i letve imam. Ujedno urediti crijep oko jedne veter lajsne jer je vjetar pomaknuo crijepove.

 • Postavljanje limenog pokrova preko šindre - Nuštar

  Tražim ponude za postavljanje limenog pokrova ili crijepa na krov. Površina je 150 m2 i na krovu je trenutno šindra. Nije potrebno skidati šindru s krova, znači može se direktno krenuti s postavljenjem limenog crijepa na krov. Nemam materijal. Molim da ponuda sadrži ukupno cijenu krovopokrivačkih radova sa materijalom ili bez materijala.

 • Skidanje krovišta i izrada ytong bijelog stropa - Nuštar

  Skidanje krovišta (crijepa letvi, dasaka rogova i greda), izrada ytong bijelog stropa, montaža krovnih panela,150 m2 krov na dvije vode.

 • Visoko potkrovlje i potporni zid - Nuštar

  Gradim visoko potkrovlje130 m2 i potporni zid 35 m dužine i 3 m visine, AB i izolacija. Zanima me cijena po kvadratu.

 • Izrada krovišta - Nuštar

  Trebam ponudu za izradu krovišta dim. 45 m x 5 m x 2. Izrada drvene konstrukcije, izolacije, postava Tondach crijepova.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 19 / 11