Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.55 (254 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Zamjena krova i limarije - Opatovac

  Trebam uslugu zamjene postojećeg krova - zamjena cijelog crijepa novim crijepom, nove letve, 3 roga i jednu gredu ukupne površine oko 190 m2 krova te limarija oko dimnjaka, oluci i obnova 3 dimnjaka. Krov je pod zaštitom UNESCA.

 • Obnova krovišta na četverokatnici - Opatovac

  Obnova krovišta na četverokatnici površine 192m2, potrebno je ukloniti i odgovarajuće zbrinuti dosdašnji pokrov od salonita, postaviti novu ljepenku, jelove letvice okomito i vodoravno, postaviti crijep 'Cunial', novi opšav oko dimnjaka 2 kom. Zamjena dotrajalih oluka novim od pocinčanog lima, vodoravno 24m i vertikalno 30 m.

 • Dogradnja kuće - Opatovac

  Trebam ponudu za renoviranje donjeg, jednog dijela kuće (rušenje zidova) te dogradnja novog dijela koji se spaja na postojeću kuću (ravni krov) i toplinska izolacija cijele kuće.

 • Izgradnja obiteljske kuće - Opatovac

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće prema priloženoj dokumentaciji. Potreban je iskop, priprema temelja, temelji i kuća pod krov.

 • Dogradnja obiteljske kuće - Opatovac

  Trebam ponudu za dogradnju obiteljske kuće. Predviđenim radovima obiteljsku bi kuću trebalo dograditi sa sjeverne strane u dimenzijama 324 x 810, od podruma preko prizemlja do kata. Isto tako, sadašnje potkorovlje treba nadograditi u kat te sve prekriti novim krovištem. Sa zapadne strane treba izgraditi natkrivenu terasu (435 x 237), a s južne natkriti predulaz u kuću. Dio koji se nadograđuje može se vidjeti na tlocrtu temelja u privitku. Molio bih ponude prema priloženim nacrtima i troškovniku.

 • Postava izolacije, konstrukcije i limenog krova - Opatovac

  Trebam izradu limenog krova na samostojećoj kući koja ima ravni krov od 50 m2. Isto tako trebam i za garažu 20 m2. Želim drvenu konstrukciju, te pokrivanje ravne terase staklenom vunom zbog termoizolacije, debljine 10 cm.

 • Izgradnja kuće - Opatovac

  Izgradnja kuće, kuća dim. 11,3 x 11,1 m do pod krov! Sa i bez materijala.

 • Sanacija vanjskih zidova - Opatovac

  Sanacija dva vanjska zida, kamenog okapa i dijela krova stare kamene kuće. Podrazumijeva sanaciju pukotina i izradu fasade (bez TI) na zidovima, izradu HI u donjem dijelu jednog zida. Kuća je visine P+2 s time da je kolni pristup moguć do cca 50m od objekta.

 • Podizanje krovišta i adaptacija kata - Opatovac

  Trebam adaptaciju i renoviranje kata i potkrovlja na obiteljskoj kući. Krovište treba iznova sloziti da bude više nego do sada i izolacija istog, te renoviranje postojećeg dijela.
  Vrijednost radova je odokativno cca 20 - 30.000 eura.
  Važno:
  Prednost onome koji uzima kat od cca 95 m2 neto kao poslovni prostor na rok od 3 pa na više godina a cijena najma bi se kompenzirala.
  Lokacija je pogodna za poslovni prostor jer je tu već 20 godina postojao takav.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 20 / 26