Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.55 (166 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Rekonstrukcija krova - Opatovac

  Trebam ponudu za rekonstrkciju krova - krov je betonski, treba skinuti stari crijep i letve na kojima stoji, postaviti novu izolaciju, nove letve i novi crijep. Površina krova je ca 95 m2. Ujedno bi trebalo postaviti i nove oluke vertikalne i horizotalne ca 25 m.
  Radove bi trebalo napraviti u skladu sa normama fonda za energetsku obnovu. Radovi bi se izvodili nakon turističke sezone negdje polovinom 9 mjeseca. Financiranje bi se izvršilo dio putem fonda dio iz vlastitih sredstava prema dogovoru.

 • Razni građevinski radovi - Opatovac

  Trebam ponudu za slijedeće radove: postojeće krovište cca 60 m2 staviti po dogovoru limeni pokrov u obliku crijepa te ugraditi 4 krovna PVC prozora. Napraviti novu dvorišnu ogradu + balkonsku ogradu. Postaviti drvena gazišta na stepenicama, postaviti nova 2 ulazna vanjska vrata i 15 unutarnja te drugi radovi uređenja.

 • Zidarsko-krovopokrivački radovi na kući - Opatovac

  Imam potreba za zidarsko krovopokrivačkim radovima na kući. Naime imam terasu 10x3 m, nad garažom, i od te terase želim napraviti 2 dječje sobe i jednu kupaonicu. Naravno natkriveno krovom. Stvar nije hitna, vjerojatno bi bio početak radova slijedećeg proljeća, ovisi o građevinskoj. Da li postoji mogućnost da dođete kod mene u Samobor, snimite situaciju i date ponudu?

 • Popravak krova - Opatovac

  Trebam popravak krova u nenaseljenom potkrovlju, trenutno malo prokišnjava, u pitanju je krov od cca70 m2 te postavljanje oluka na kuću.

 • Zidanje etaža i izrada krova - Opatovac

  Trebam ponudu za grube radove, zidanje dvije etaže i krov cca 450 kvadrata.

 • Limeni pokrov smeđe boje - Opatovac

  Trebam ponudu za limeni pokrov smeđe boje (trapez ili crijep) površine 65 m2, sa dostavom. Molim navesti i cijenu sa ugradnjom na garažu visine 2,5 metara, koja je pripremljena, poletvana. Ponudu posaljite na mail.

 • Skidanje krovišta, stavljanje crijepa i sanacija dimnjaka - Opatovac

  Trebam ponudu za skidanje starog krovišta (azbest ploče) i stavljanje crijepa. Postoječi dimnjak koji je građen na sredini kuće (nije vanjski) trebalo bi srušiti i postaviti montažne blokove jer propušta u stropu... rađen do deke i od deke.

 • Dogradnja objekta - Opatovac

  Trebam ponude za (do)gradnju objekta 50 m2 ispred obiteljske kuće. Potreban je iskop i odvoz cca 110 kubika i podzid kuće za pravilno izvođenje temelja. Radilo bi se prema nacrtu, odnosno dozvoli koji je trenutno u izradi. Gradnja bi bila rohbau uz cca 11 m prezida, a uključivala bi i sve instalacije, struju, vodu, kanal/odvod. Krov ravan, deka. Građevina bi imala 5 prozora i dvoja vrata. Detaljnije i pitanja molim putem e-maila.

 • Limar za krov - Opatovac

  Trebam ponudu limara za krov.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 9 / 26