Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.55 (229 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Zamjena krovišta - Otok

  Kuća je u nizu, krov ima cca 62 m2. Trebam skidanje kompletnog krova i postava novog samoventilirajućeg. Crijep ide Creaton Rapido engobirani. Novi krov ujedno zatvara i dio terase od cca 12 m2 tako da terasu treba obzidati siporeksom sa 3 strane. Treba ugraditi 2 ili 3 krovna prozora. Molim cijenjene ponude.

 • Sanacija hidroizolacijom - Otok

  Sanacija hidroizolacijom betonskog spoja krova na garaži. Kod jakih pljuskova kiše voda se sljeva po zidu u prostor garaže.

 • Nadogradnja obiteljske kuće - Otok

  Na postojeće prizemlje i kat nadogradio bih kat 120 m2, te potkrovlje 120m2, s krovištem i fasadom za cijelu kuću. Postoji mogućnost i ugradbe PVC stolarije. Radovi su planirani za studeni-prosinac 2013 god.

 • Izgradnja spremnika za kontejnere - Otok

  Potrebna nam je ponuda za izgradnju spremnika za kontejnere dimenzija 3,9 x 5,5 m. Betonski s prednjim žičanim vratima i krovom od lima. Prednja strana je visine 1,8 m a stražnja strana 1,5 m.
  Otvoreni smo za drugačije prijedloge izvedbe ukoliko je zadovoljen uvjet da su sve strane zatvorene na način da se smeće ne može ubaciti nikako drugačije nego otvaranjem vrata (znači da nema otvora kroz koje bi se smeće moglo ugurati u spremnik).

 • Čišćenje žlijeba na krovištu - Otok

  Molim čišćenje žlijeba na krovištu stmbane zgrade od 3 kata i eventualno promjena mrežica.

 • Adaptacija stare kamene kuće - Otok

  Trebam ponudu za adaptaciju stare kamene kuće. Kuća je u funkciji međutim bi ju u potpunosti adaptirali (krov, fasadu, kupaone, obloge podne i zidne i promjenu instalacija), promjeni stolarije. Radi se o 100 m2 stambenog prostora te bi sanirali bunar i izgradili bazen i adaptirali staru štalu u vanjsku ostavu. Imamo detaljni projekt i stavke troškovnika.

 • Izrada drvenog krova na dvije vode - Otok

  Trebam ponudu za izradu kosog drvenog krova na dvije vode, parapropusna vodonepropusna folija, Tondach Nediteran plus crijep, limarija (pocinčana ili bojana), maksimalna visina po sredini cca 2,6m, nagib cca 30 stupnjeva, neto površine cca 147m2 + strehe. Krovište se neće koristiti za stanovanje te nema potrebe za daskanjem i izolacijom.
  U ponudu uključiti i potrebne zidarske radove na istočnoj i zapadnoj strani kuće, uvjete plaćanja te moguće rokove izgradnje.
  Tlocrt ravnog krova i pogledi kuće u prilogu.

 • Fasada i sanacija krovišta - Otok

  Trebam ponudu za fasadu i sanaciju krovišta (Europski fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost).
  Fasada:
  1. stiropor od 14 cm
  2. 300 kvadrata

  Molimo da nas kontaktirate oko dogovora za pregled objekta.

 • Gradnja obiteljske kuće - Otok

  Gradnja obiteljske kuće od temelja do krova s odvojenim ponudama grubih radova od temelja do krova te nutarnje žbukanje i postava glazura. Bruto površine 230 m2 kuće i pomoćne zgrade bruto površine 42 m2.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 10 / 19