Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.55 (163 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Pokrivanje crijepa - Otok Slavonski

  Trebam ponudu za pokrivanje crijepa. Krov 400 m2 sa 4 grebena od 6 metara i dvije uvale od 15 metara. Sljeme 8 metara. Sve pripremljeno od proizvođača crijepa. Samo postava.

 • Zamjena krovišta na kamenoj kući - Otok Slavonski

  Zamjena krovišta 70 m2 na kamenoj kući. Demontaža starog krovišta i odvoz šute.

 • Izgradnja vikend kuće - Otok Slavonski

  Trebam ponudu za izgradnju vikend kuće cca 5 * 6 m - prizemlje i visoko potkrovlje.

 • Krovopokrivački i limarski radovi - Otok Slavonski

  Trebam ponudu za krovište kuće. U prilogu je troškovnik.

 • Nadogradnja kućice - Otok Slavonski

  Temelji + ploča donja 4 × 6, zidovi obična cigla visina 2.30, gornja ploča i krov na gredama sa kupama moji iskopi -nadogradnja postojeće kućice.

 • Mjenjanje krova na kući - Otok Slavonski

  Trebam ponudu za mjenjanje krova na kući.

 • Izgradnja garaže - Otok Slavonski

  Trebam ponudu za izgradnju samostojeće zidane garaže 6 x 4 m tlocrta, trakasti temelji širine 20 cm, deka 12 cm, zidovi od betonskih kvadri 15 cm, krov bez bet. deke i bez izolacije, limeni pokrov s komplet limarijom, potkrov izveden sa ljepenkom ili folijom na OSB pločama 10 - 12 mm (vrlo lagana građa 10 x 10 cm ili slično). Uz jedan zid, zidani dimnjak fi 14, visine 4-5 metara sa dva otvora i otvorom za čišćenje. Četiri otvora s betonskim nadvojima (2 za vrata 2,5 x 2,15 m i 0,9 x 2 m, te 2 manja za prozore. Garaža će biti na ravnom zemljanom terenu, znači samo niski roh-bau. Zbog tanjih zidova potrebno je betonirati stupove na uglovima i vijenac s dvije-tri poprečne betonske grede. Ponuda za kompletan rad i materijal, a može i samo za rad. Plaćam u gotovini (predujam i ostatak po završetku).

 • Oblaćenje napusta krovišta u lim - Otok Slavonski

  Trebam ponudu za oblaćenje napusta krovišta u trapezni lim oko 60 m, potrebna drvena konstrukcija na što će se pričvrstiti lim. Visina 6 m, potrebna skela, molim normalne i realne ponude izvođača radova - hitno.

 • Skidanje kosog krova i gradnja ravnog - Otok Slavonski

  Trebam ponudu za građevinsko obrtničke radove na mojoj obiteljskoj kući. Radi se o kući (jedinici dvojne kuće) koja se sastoji od prizemlja i kata.
  Kat je ustvari potkrovlje sa zidovima visine cca 2 m iznad kojih je drveno krovište na dvije vode (vidi sliku u privitku). Zbog dotrajalosti krovišta, isto bi zamijenio ravnim krovom (krovnom terasom).
  U privitku je troškovnik kojim sam obuhvatio sve potrebne radove. Projekt je tijeku, tako da su količine približno točne. Napominjem da se radi o nepovoljnom pristupu potencijalnom gradilištu jer je kuća u drugom redu od prometnice i do nje postoji samo prilaz širine tri metra. Betoniranje AB ploče, u slučaju korištenja pumpe i mixera, izvedivo je preko (iznad) druge kuće (jedinice dvojnog). Najveća udaljenost betonaže bi bila 17 m od kamiona - pumpe. Hvala na ponudi.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 9 / 41