Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.55 (163 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Skidanje starog krova i izrada novog - Rokovci

  Želimo na postojećoj kući skinuti stari krov s salonit pločama, napraviti novu krovnu konstrukciju s novim pokrovom, otvorima za krovne i bočne prozore, te ih i ugraditi i pripremiti potkrovlje za uređenje stana.
  Površina tavana je 8 x 8,5 m. Najbolje bi bilo da stručnjak dođe u izvid i napravi ponudu. Zahvaljujemo!

 • Kompletno uređenje stana - Rokovci

  Tražim građevinsku firmu za uređenje stana na katu obiteljske kuće, dakle postoje samo nosivi zidovi. Potrebno je pregrađivanje soba, spuštanje krova, te svi ostali radovi do ključa u ruke. Isto tako potrebno je postavljanje crijepa i izolacije na krovu. Radi se o stanu nekih 80 m2.

 • Dogradnja i nadogradnja kuće - Rokovci

  Trebam ponudu za dogradnju i nadogradnju kuće. U naravi radi se o dogradnji i nadogradnji dva trosobna stana, sa unutarnjim žbukanjem i glazurama, fasadom (stiropor 8 cm i završno poželjno silikonska, a minimalno akrilatna žbuka) i višestrešnim krovom (minimalno Tondach Venera sa svim kopčama). Ruši se postojeće krovište i jednokrake stepenice. Ponude do visoke rohbau izrade (instalacije i stolarija) također dolaze u obzir, iako troškovnik iste ne predviđa. Potrebno sklapanje ugovora o izvođenju radova solemniziranog kod javnog bilježnika, u kojem se navode rokovi i garancija na radove. Ugovor se sklapa do ljeta. Molim samo ponude ozbiljnih izvođača. Bez agencija. U privitku: troškovnik, postojeće stanje, novoprojektirano stanje, vizual kuće. Ostale informacije koje eventualno nedostaju, na upit. Hvala na cijenjenim ponudama.

 • Skidanje starih ploča i postava Gerard crijepa - Rokovci

  Skidanje Eternit ploča i postava Gerard crijepa na krovištu. Ispod crijepa novu foliju i sve potrebno. Izolacija toplinska postoji. Zanima me cijena po metru kvadratnom. Površina krova oko 100 m2. Molim ponudu sa popustom za gotovinsko plaćanje.

 • Gradnja garaže - Rokovci

  Gradnja garaže, objekt 8 x 5 m2, gradilo bi se na temeljima postojećeg objekta. Betoniranje ploče, zidanje vanjskih zidova, betonirsnje serklaža, kosi krov na jednu strana, garaža sa dva ulaza.

 • Gradnja obiteljske kuće od temelja do krova - Rokovci

  Trebam ponude za kompletne grube građevinske radove od temelja do krova za gradnju obiteljske kuće. U prilogu šaljem nacrte.

 • Gradnja garaže s krovom - Rokovci

  Trebam ponudu za gradnju garaže s krovom.

 • Popravak ili izmjena krovišta na kući - Rokovci

  Trebam ponudu za popravak ili izmjenu krovišta na kući. Krovište curi sa sjeverne i južne strane kuće, fotografije su priložene.
  Veličina tlocrta kuče je 9 metara sjeverna i južna strana i 9,5 metara istočna i zapadna strana. Krovište je na dvije vode i ima veličinu (prema nacrtima) 9.60 m na sjevernoj i južnoj strani, a 10.70 na istočnoj i zapadnoj strani. Istočna strana krova naslanja se na susjednu kuću.

 • Limeni krov s izolacijom - Rokovci

  Na lođi 5 m2 trebam novi limeni krov s izolacijom 10 cm. Nova drvena konstrukcija za limeni krov i 5 stupova oko1.6 m visine naslonjenih na zidić lođe koji drže krović s malim padom. Hitno trbam ponudu.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 0 / 26