Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.55 (166 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Dogradnja kuće - Srijemske Laze

  Dogradnja kuće - adaptacija i zatvaranje terase, obnova krovišta.

 • Obnova pokrova na stambenoj zgradi - Srijemske Laze

  U ime stanara zgrade prikupljamo ponude za obnovu pokrova na stambenoj zgradi. Moja tvrtka je upravitelj zgrade. Imamo spreman troškovnik radova. Pošaljite zahtjev za troškovnikom na mail. Ponude moraju biti dostavljene do 26.04. - 15 h.

 • Nadogradnja kuće i uređenje - Srijemske Laze

  Trebam ponudu za renoviranje prizemlja 70 m2 i prvog kata 70 m2 s novim podovima, nove pločice u kupatilu i dogradnju manjeg WC s novim pločicama i izgradnja drugog kata 70 m2 sa unutarnjim uređenjem. Elektro radovi, gradnja ravnog krova i fasada izvana za cijelu kucu 210 m2.

 • Sanacija starog krovišta i izrada novog - Srijemske Laze

  Sanacija starog krovišta i dorada i izrada novog, krovopokrivački i limarski radovi uz neophodno čišćenje gradilišta. Potrebna procjena i predračun.

 • Popravak krova - Srijemske Laze

  Tražim krovopokivača za popravak krova - samo biber crijep dolazi u obzir. Krov ima oko 400 m2. Grede uglavnom nisu trule, samo jednoj treba popravak, ali letve jesu. Krov je na 2 vode na dvokatnici s prizemljem. Krov treba imati ispod crijepa vodoneptopusnu a paropropusnu foliju, a ostalu izolaciju bi stavljali kasnije, ako bude trebala.

 • Uređenje krovišta - Srijemske Laze

  Trebam ponudu za uređenje cca 150 m2 krovišta. Novi crijep je postavljen prije 4 god. ali krovište nije podaskano i izolirano tako da me zanima cijena za kompletnu uslugu. Daskanje, folija, izolacija.

 • Gradnja kuće visoki roh bau - Srijemske Laze

  Molim ponudu za gradnju kuće po principu visoki roh bau u BRP 200 m2 - ruke. Tlocrt je 16 x 5 prizemlje, kat 16 x 5, potkrovlje 6 x 5 ravni krov. Gradnja se vrši cigla opekom 29 x 19 x 19. Kuća se gradi na ravnom terenu i dobrom kamionskom pristupu.

 • Popravak krovišta - Srijemske Laze

  Hitna intervencija na krovu, jer je pri posljednjem nevremenu popustila (odignuta) jedna onduline ploča ili žlebnjak, te se kiša počela cijediti niz gredu u zid.

 • Postava novog pokrova preko šindre - Srijemske Laze

  Posjedujem kuću u nizu - krajnja je tako da ima trostrani krov. Kuća je pokrivena šindrom. Sada bih na tu šindru trebalo postaviti letve pa crijep ili lim. Volio bih da mi netko objasni prednosti jedne izvedbe odnosno druge. Iako krov ima veliki nagib, mislim 60%, strah me je zbog težine crijepa a i eventualnog snijega da će teret biti prevelik. U privitku dajem skicu krova kao i fotografiju jedne strane, ostale nisam mogao fotografirati od drveća.
  Ako je netko voljan pogledati može me nazvati i dogovoriti, naime imamo psa pa je bolje da budem doma.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 13 / 48