Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.55 (166 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada fasade i sanacija krova - Strošinci

  Izrada fasade, (kuća već ima fasadu a sada želim staviti 10 cm stiropora ili stirodura) - veličina između 250 i 300 m četvornih vanjske površine.
  Na kući je krov ali bez ikakve izolacije - samo crijepovi (čak bez dasaka) a htio bih napraviti i krov s izolacijom potkrovlja (ako ostane crijep da budu daske, folija, a i izolacija s unutrašnje strane).
  Sanirati ravni krov garaže.
  Apsolutni uvijet je da radove izvodi firma koja ima sve potrebne certifikate, koja ima dipl. ing. građevine i koja daje uvid u materijal koji se stavlja (ne želim ponude tipa 'moj materijal' a da ne znam točno koji).
  Svakako je potrebno da prvo dođe ing. građevine sve pogledati i tek onda dati ponudu.
  Molim zainteresirane da mi mailom pošalju ime firme i kontakt broj.

 • Podizanje krova - Strošinci

  Trebam ponudu za krovopokrivačke radove sa dizanjem krova na dvije strane i ugradnje kućice po dimenzijama u prilogu. Po mogućnosti da se iskoristi crijep koji je već na krovu jer je u dobrom stanju. Kako se diže kućica trebat će i dići zidove boćno. Krov bi trebalo izolirati kamenom vunom.

 • Sanacija dvostrešnog krovišta - Strošinci

  Sanacija dvostrešnog krovišta. Skinuti stari pokrov i limariju, pošpricati staru konstrukciju fungicidom, daskanje, folija, kontra letva, letva, limarija bojana, crijep Tondach jupiter. Cca 200 m2.

 • Izgradnja potkrovlja - Strošinci

  Trebam ponudu za izgradnju potkrovlja, po priloženom nacrtu. Na kući je krov od asbestnih ploča postavljen direktno na deku bez zidanih somica. Po projektu treba napraviti novu deku (po potrebi) radi malog balkona, zidovi (1.20 m) moraju biti od siporeksa a krov od limenog crijepa.
  Kompletnu zgradu treba izolirati sa 15 cm stiropor fasade. To su uvjeti upisani u projektu i odobreni u građevinskoj dozvoli. U prilogu je projekt.

 • Zamjena crijepa s limom - Strošinci

  Trebam krovopokrivača za zamjenu crijepa s limenim odgovarajućim pokrovom. Prizemnica 9 x 11. Potrebno je daskanje krovišta.

 • Zamjena salonitnih ploča - Strošinci

  Kuća ima krov od salonitnih ploča i zamijenili bismo ih limenim pokrovom i krovište izolirali. Nosive grede su dobre, a krovište ima oko 180 m2.

 • Zamjena krovišta i unutarnje uređenje - Strošinci

  Na građevini je potrebno kompletno zamijeniti dio krovišta do cca 40 m2 sa kompletnim unutrašnjim uređenjem. Struja, voda, zamjena keramike, zamjena drvenih podova, izgradnja vanjskog metalnog stubišta. Renovacija donjeg apartmana od cca 60 m2 te završetak i uređenje gornjeg apartmana slične kvadrature.
  Molim samo ponude ozbiljnih izvođača sa vlastitim djelatnicima i referencama koje će se provjeriti. Dokumentaciju šaljem na upit.

 • Adaptacija krova - Strošinci

  Spuštanje zemlje i šljunka sa postojećeg ravnog krova i izgradnja tradicionalnog krova. Kuća je 9x8 ili nesto veća (9,20 × 8,20), ali treba nadlkriti i dio zagrađenog balkona i vanjske stepenice koje vode na taj ravni krov.

 • Čišćenje tavana, popravak krova - Strošinci

  Trebam ponudu za čišćenje tavana i popravak krova.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 13 / 50