Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.55 (163 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Zidanje kuće - Trpinja

  Zidanje kuće 11* 11 u temelju sa krovom na dvije vode, ponuda u pisanom materijalu sa i bez materijala, molim samo ozbiljne ponude.

 • Postavljanje trapeznog limenog pokrova - Trpinja

  Trebam povoljnog limara za postavljanje trapeznog limenog pokrova na stariju kuću. Oko 70 m2 krova. Molim ponude.

 • Rušenje šupe i izgradnja sjenice - Trpinja

  Trebam djelomično rušenje stare šupe, rekonstrukciju krovišta, betoniranje poda odnosno izgradnju sjenice na mjestu stare šupe.

 • Krovište, fasada i stolarija - Trpinja

  Trebam ponudu za krovište površine 85 m2. Sada je salonit ploča krovište se radi u lim u oblku crijepa. Limarija 22 m žljebovi, opšavi, veter lajsne razvijene širine 40 cm 36 m. Opšava 1 dimnjak 50x50x80 cm, fasada 10 cm stiropor 140 m2, PVC stolarija 13 stavki. Financiranje se planira realizirati preko fonda Za zaštitu i energetsku učinkovitost. Izvođači koji imaju cjelovite ponude bit će uvršteni kao potencijalni izvođači.

 • Rušenje i rekostrukcija potkrovlja - Trpinja

  Trebam ponudu za rekostrukciju potkrovlja. Rušenje krovišta, izgradnja vanjskih stepenica, podizanje visine postojećih zidova, izgradnja prezida, izgradnja krovišta te unutarnje žbukanje i glazure.
  Dimenzije vanjskih zidova će u konačnici biti 16 x 12 m, površina krovišta kuće je oko 220 m2 i pomoćnog objekta oko 80 m2. Preferiram da materijal nabavljam sam.
  Zanima me cijena radova na izradi krovišta po m2 (krovni panel ili crijep), izrada glazure po m2, žbukanje po m2.
  Poželjno vrijeme za izvođenje zidarskih i krovopokrivačkih radova je 7. ili 8. mjesec, dok će žbukanje i glazure biti u jesenskim / zimskim mjesecima.

 • Izgradnja novog krova - Trpinja

  Poštovani, molim okvirnu cijenu za izgradnju novog krova (nagib cca 25 stupnjeva) na temeljima ploče 11m x 9m, 2 zabatna zida, sa svim materijalom, dovozom na otok, ruke i limarija (gurle i sl.), kao i potrebito vrijeme izrade. Smještaj za izvođače osiguran u samoj kući. Zahvaljujem na odgovoru / ponudi i pozdravljam.

 • Sanacija vanjskih zidova - Trpinja

  Sanacija dva vanjska zida, kamenog okapa i dijela krova stare kamene kuće. Podrazumijeva sanaciju pukotina i izradu fasade (bez TI) na zidovima, izradu HI u donjem dijelu jednog zida. Kuća je visine P+2 s time da je kolni pristup moguć do cca 50m od objekta.

 • Rekonstrukcija stare kuće - Trpinja

  Rekonstrukcija stare kuće, na starim temeljima i prizemnim zidovima od kamena vis. 2 m, dimenzija osnove 12.00 x 7.00 m. Prizemlje visina 2,5 m, sprat izveden kao potkrovlje sa podignutim vanjskim zidom 1,00 m, u prizemlju dve prostorije, na spratu pretsoblje, kupatilo, velika špajza, dnevna soba, spavača soba i eventualno mala spavaća soba. Krov pokriven limom.

 • Zidarski i krovopokrivački radovi - Trpinja

  Trebam zidanje zidova visine dva metra do krova na kući 10 x 10 i zid po sredini te izradu krovista sa dvije kučice. Vanjski dio krova je betonski.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 15 / 44