Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.55 (166 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Gradnja kuće - Vukovar

  Trebam ponudu za gradnju kuće, prizemnice od cirka 110 kvadrata, od temelja do krova. Dnevni boravak, blagavaona, kuhinja, kupaona i 3 sobe.

 • Sanacija krovišta oko krovne kućice - Vukovar

  Krovište prokišnjava na dijelu oko dimnjaka i krovne kučice, trebalo bi sanirat limariju ili možda cijelu krovnu kučicu obuči u lim sada je pokrov crijep. Molim samo obrtnike ili firme koji garantiraju za posao da se javljaju na oglas.

 • Gradnja apartmana Ytong blokovima - Vukovar

  Trebam ponudu za gradnju nekoliko apartmana s Ytong blokovima u roh-bau izvedbi. Kvadratura zidova je oko 800 m2, bez podruma, pola zgrade je na dvije etaže, ravan krov. Isto tako i druga polovica, nacrti su u izradi.

 • Izgradnja obiteljske kuće - Vukovar

  Tražim ponudu za izvođenje radova izgradnje obiteljske kuće P+1 neto površine 162 m2 (187 m2 BRP) dimenzija 8,5 m × 12 m. Kuća je projektirana kao građevina u nizu i ima otvore samo na istočnom i zapadnom pročelju. Krov građevine je dvostrešni blagog nagiba skriven iza betonske atike. Ponude za grubi roh-bau konstrukcije kuće bez krova i stepeništa, sa i bez materijala.
  Zainteresiranima glavni projekt i sve potrebne informacije šaljem na uvid u el.obliku.

 • Popravak konstrukcije i stavljanje limenog pokrova - Vukovar

  Trebam krovopokrivača, potrebno je skinuti stari crijep, pokvati dasku na grede, postaviti paropropusnu a vodonepropusna foliju, postaviti limeni pokrov u obliku crijepa i postaviti oluke i veterlajsne.
  Kuća je 9 x 9 na dvije vode je krovište.

 • Gradnja obiteljske kuće s bazenom - Vukovar

  Molim okvirnu ponudu za gradnju obiteljske kuće s bazenom - za fazu izgradnje niski roh bau (zvi zemljani radovi, armirano-betonski radovi sa svim izolacijama i ugrađenim cijevima za vodovod i kanalizaciju koje se polažu u beton, cigla i krov).
  U privitku su tlocrti i presjeci kuće:
  prizemna etaža - 400m2 brutto
  1. kat - 400 m2 brutto (izmjena u odnosu na presjeke u privitku - u 2 'dječje' spavaće sobe i kupanici koja je između tih soba idu prozori umjesto francuskih balkona) radovi na terenu / okolišu - ogradni zidovi, uređenje parcele, bazen, roštilj
  Obzirom da još nemamo detaljno razrađen troškovnik radova (projekt je u fazi izrade) molim da uz ponuđene radove navedete tehnologiju izvođenja i materijale koje predlažete, te naravno navedete rok za izvođenje ponuđenih radova.
  Također, ukoliko možete, molim pošaljite ponudu i za izvođenje ostalih radova do faze 'ključ u ruke', također s opisima radova i materijalima koje koristite.
  Molim da me kontaktirate ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja za sastavljanje ove okvirne ponude.

 • Adaptacija krova i terase - Vukovar

  Trebam ponudu za adaptaciju krova 90 m2, zamjena crijepa, izolacije letvi, te po potrebi daske koje su loše i terase 23 m2, dizanje starih pločica, nova izolacija i polaganje novih pločica.

 • Zamjena kanalica i postava paropropusne folije - Vukovar

  Trebam krovopokrivača za zamjenu postojeće kanalice i oplate na kući tlocrtne površine 60 kvadrata. Također i odvoz istog. Potrebno je i postaviti i paropropusnu foliju, grede i konstrukcija su u uredu. Molim lijepo ponudu za navedene radove.

 • Zamjena krova - Vukovar

  Trebam ponudu krovopokrivača za zamjenu krova 130 m2.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 2 / 63