Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.55 (166 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Nadogradnja kuće - Županja

  Tražim majstora koji bi izgradio sobu na terasi uz kuću i na drugoj strani terase betonsko stepenište za kat. Trebalo bi izvesti krov i izolaciju poda, te nabacivanje. Sve to bi trebalo natkriti, odnosno produžiti krovište postojeće kuće. Dimenzije sobe 3 x 3,5 m, izvuči krovište 3,5 m a terasa je širine 10 metara. Molim samo ozbiljne ponude.

 • Postavljanje izolacije i crijepa - Županja

  Trebamo ponudu krovopokrivača za postavljanje crijepa sa hidroizolacijom i termo izolacijom (kamena vuna ploče od 5 cm), postojeća je betonska deka nagiba cca 23 - 25 %, ukupna kvadratura je oko 95 m2, dimenzije ploce su 6,3 * 14,4 m, ponuda može s materijalom i bez.

 • Čišćenje krova i oluka na hali - Županja

  Čišćenje krova i oluka na hali. Krov je novi, stavljen 2018. g. tako da nije star i zapušten.

 • Krovpokrivački radovi - Županja

  Peglanje krov, daskanje i napuštanje krova.

 • Gradnja apartmana Ytong blokovima - Županja

  Trebam ponudu za gradnju nekoliko apartmana s Ytong blokovima u roh-bau izvedbi. Kvadratura zidova je oko 800 m2, bez podruma, pola zgrade je na dvije etaže, ravan krov. Isto tako i druga polovica, nacrti su u izradi.

 • Izgradnja prizemnice - Županja

  Trebam ponudu za izgradnju moderne prizemnice 12 x 11 tlocrtno, neto 120, bruto 140 m2, sa ravnim krovom i bazenom betonskim 3 x 11. Ponuda za roh bau (samo do pod krov) i ponuda za ključ u ruke, znači sve gotovo do namještaja. Početak gradnje ožujak, travanj.

 • Rušenje starog krova i izrada ravnog krova - Županja

  Rušenje starog krova (grede, letve, crijep) i dva dimnjaka te izrada ravnog krova na postojeću betonsku ploču tavanskog prostora, sa izolacijom i odvodnjom. Površina postojeće betonske ploče je 12 x 9 metara.

 • Zamjena žljebova - Županja

  Potrebno je promijeniti žljebove na obiteljskoj kući na obje strane krova, krov dužine 9 metara. Kuća je katnica. Molim ponude sa materijalom (bojani aluminij ili pocinčano bojano - smeđe) i cijenom radova. Molim prvenstveno ponude na mail. Hvala.

 • Rušenje starog objekta i gradnja novog - Županja

  Na proljeće bismo željeli započeti s gradnjom kuće. Na parceli se nalazi stara kuća koju će biti potrebno rušiti, dok GBP novoprojektirane kuće iznosi 192,31 m2 te se sastoji od prizemlja i 2 kata s ravnim krovom.
  Ukoliko ste u to vrijeme raspoloživi te ste zainteresirani za gradnju molimo da nas povratno kontaktirate a mi ćemo Vam poslati troškovnik i nacrt kuće. Hvala!

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 1 / 26