Adaptacija poslovnog prostora
Šiškovci
Trebam ponudu za adaptaciju krova i unutarnje uređenje stana.
Kompletna promjena krovišta cca 150 m2 (osim greda), ugradnja klasičnih prozora (1 na istočnoj, te 2 dvokrilna od poda do stropa na zapadnoj strani uz prilagodbu krovišta - sjever i jug je ciglani) termoizolacija krova, biber crijep, te unutarno uređenje unutarnjeg prostora cca 55 m2.
Prostor je klasičan neiskorišten tavan s izgrađenim unutarnim zidovima (cigla) i betonski pod, krovište s salonitnim pločama. Priključci su provedeni do etaže. Ugradnja 2 unutarnja vrata, uređenje zidova i podova (pluto u stambeni prostor i pločice u kuhinji i kupaoni)
Početak radova polovicom godine. Molim okvirnu ponudu s vašim materijalom i radom uključenim u cijenu. Nakon izlijevanja vode potrebno je podići stari laminat te postaviti novi, cca 15 m2. Tako6 treba izrezati dio knauf zida koji je povukao vlagu. Molim ponudu za adaptaciju kuhinje vel. 16 m kvadratnih u staroj kući. Radovi bi obuhvaćali adaptaciju zidova i plafona, ravnanje poda i postavljanje laminata / pločica, vodinstalacije. Trebam ponudu za gletanje i bojanje manjeg stropa u kupatilu i hodniku i zida u hodniku i bojanje istog i ugradnja kupatilskog prozora. Potrebno mi je sagraditi jedan zid dimenzija cca 2 m x 2,5 m, na drugom zidu zatvoriti otvor u kojem su stajala vrata klasičnih dimenzija te na trećemu veći dio (veličine klasičnih vrata) otvoriti u obliku luka. Unutar navedenih zidova stajala bi kuhinja, odnosno kuhinjski elementi i uređaji. Ne znam je li potrebno zidati ili knauf. Unutar kuhinje trebat će ostavljati i pločice, no površinu u ovom trenutku ne znam. Trebao bi postavljanje wc-školjke, spajanje u sustav kotlića i urediti zidove tog wc-prostora, gletanje, krečenje. Veličina prostora je širina 1,5 m * duljina 1,5 m i visina 2,5 m. Posjedujemo kuću koja je napola izgrađena i potrebno ju je dovršiti. Trenutno je stanje roh bau te je potrebno uvesti struju, vodu, podno grijanje, keramiku, sanitarije, laminat. Potrebno je i izvana napraviti manje radove bagerom. Kada se možemo čuti za detaljne informacije?