Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.66 (105 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada inox ograde - Zadar

  Trebam ponudu za inox ograde balkonske i unutarnje. Izvođač bravarskih radova treba se pridržavati nacrta, shema i opisa pojedinih stavaka troškovnika te postojećih propisa.
  Sav materijal za izradu bravarije mora zadovoljiti odgovarajuće propise i standarde:
  • okrugli željezni profili HRN C.K6.020
  • kvadratni željezni profili HRN C.B3.024
  • plosni željezni profili HRN C.B3.025
  Na osnovu shema i nacrta izvođač bravarije izrađuje radioničke nacrte i detalje koje daje projektantu na uvid i potpis. Ako koja stavka nije izvodaču jasna, mora prije predaje ponude tražiti objašnjenje od projektanta.
  Eventualne izmjene materijala te načina izvedbe tijekom gradnje moraju se izvršiti isključivo pismenim dogovorom sa projektantom i nadzornim organom.
  Sve više radnje koje neće na taj način biti utvrđene neće se priznati u obračunu. Prije ugradnje bravarije izvođač bravarskih radova dužan je upozoriti izvođača građevinskih radova na eventualne nedostatke, jer izvođač bravarskih radova odgovara za ispravnost svih dijelova do primopredaje svojih radova.
  Prije početka radova izvođač je dužan kontrolirati sve mjere na građevini za svaki pojedini element kao i mjere sa točnim snimkama profila stubišta za sve vrste ograda.
  Okov vratiju i ograde moraju biti predočeni arhitektu na uvid prije primjene.
  Materijal za čelićne konstrukcije mora se prije ugradbe premazati jednim od antikorozivnih sredstava.
  Svi zavareni spojevi trebaju se tako obraditi da se spojevi ne primjete.
  1. Izrada i ugradba unutarnjeg rukohvata unutarnjih stubišta od nehrđajučeg čelika. U cijenu uračunat sav rad, materijal i potrebne predradnje za montažu i antikorozivnu zaštitu. Obračun po m1 gotove ograde. m1 17.40 - 0.00 - 0.00
  2. Izrada i ugradba vanjskih balkonskih ograda od inoksa. Ograda se sastoji od rukohvata većeg profila te vertikalnih cijevi manjeg profila od inoksa na max. razmaku od 12 cm. Visina ograde 100 cm od završnog sloja terase. U cijenu uračunat sav rad, materijal i potrebne predradnje za montažu i antikorozivnu zaštitu. Obračun po m1 gotove ograde.

 • Bravarski radovi - Zadar

  Izvođač bravarskih radova treba se pridržavati nacrta, shema i opisa pojedinih stavaka troškovnika te postojećih propisa.
  Sav materijal za izradu bravarije mora zadovoljiti odgovarajuće propise i standarde:
  • okrugli željezni profili HRN C.K6.020
  • kvadratni željezni profili HRN C.B3.024
  • plosni željezni profili HRN C.B3.025
  Na osnovu shema i nacrta izvođač bravarije izrađuje radioničke nacrte i detalje koje daje projektantu na uvid i potpis.Ako koja stavka nije izvodaču jasna, mora prije predaje ponude tražiti objašnjenje od projektanta.
  Eventualne izmjene materijala te načina izvedbe tijekom gradnje moraju se izvršiti isključivo pismenim dogovorom sa projektantom i nadzornim organom. Sve više radnje koje neće na taj način biti utvrđene neće se priznati u obračunu. Prije ugradnje bravarije izvođač bravarskih radova dužan je upozoriti izvođača građevinskih radova na eventualne nedostatke,jer izvođač bravarskih radova odgovara za ispravnost svih dijelova do primopredaje svojih radova.
  Prije početka radova izvođač je dužan kontrolirati sve mjere na građevini za svaki pojedini element kao i mjere sa točnim snimkama profila stubišta za sve vrste ograda.
  Okov vratiju i ograde moraju biti predočeni arhitektu na uvid prije primjene. Materijal za čelićne konstrukcije mora se prije ugradbe premazati jednim od antikorozivnih sredstava.
  Svi zavareni spojevi trebaju se tako obraditi da se spojevi ne primjete.

  1.Izrada i ugradba unutarnjeg rukohvata unutarnjih stubišta od nehrđajučeg čelika. U cijenu uračunat sav rad,materijal i potrebne predradnje za montažu i antikorozivnu zaštitu. Obračun po m1 gotove ograde. m1 17.40
  2. Izrada i ugradba vanjskih balkonskih ograda od inoksa. Ograda se sastoji od rukohvata većeg profila te vertikalnih cijevi manjeg profila od inoksa na max. razmaku od 12 cm. Visina ograde 100 cm od završnog sloja terase. U cijenu uračunat sav rad, materijal i potrebne predradnje za montažu i antikorozivnu zaštitu. Obračun po m1 gotove ograde. m1 42.50
  3. Protupožarna vrata željezna jednokrilna zaokretna. Osnovna konstrukcija od čeličnih cijevi, protupožarna izolacijska obloga, završna obloga-tipski aluminjiski profil, završna obrada aluminija:
  eloksirano u boji po izboru projektanta. Brtve u dovratniku (trostrano)-gumena crne boje, okov: brava za p.p. vrata po DIN 18250, centralna- spojnica s kugličnim ležajem niklovano, kvaka nehržajuća, cilinder s tri ključa, hidraulički zatvarač sive boje. U cijenu uključiti sva potrebna ispitivanja te priložiti ateste o ugrađenim materijalima.
  dim 90/200 F30
  kom 1.00
  4. Protupožarna vrata željezna jednokrilna zaokretna. Osnovna konstrukcija od čeličnih cijevi, protupožarna izolacijska obloga, završna obloga-tipski aluminjiski profil, završna obrada aluminija:
  eloksirano u boji po izboru projektanta.
  Brtve u dovratniku (trostrano)-gumena crne boje, okov: brava za p.p. vrata po DIN 18250, centralna- spojnica s kugličnim ležajem niklovano, kvaka nehržajuća, cilinder s tri ključa, hidraulički zatvarač sive boje. U cijenu uključiti sva potrebna ispitivanja te priložiti ateste o ugrađenim materijalima.
  dim 90/200 F60
  kom 1.00
  5. Protupožarna vrata željezna jednokrilna zaokretna. Osnovna konstrukcija od čeličnih cijevi, protupožarna izolacijska obloga, završna obloga-tipski aluminjiski profil, završna obrada aluminija:
  eloksirano u boji po izboru projektanta.
  Brtve u dovratniku (trostrano)-gumena crne boje, okov: brava za p.p. vrata po DIN 18250, centralna- spojnica s kugličnim ležajem niklovano, kvaka nehržajuća, cilinder s tri ključa, hidraulički zatvarač sive boje. U cijenu uključiti sva potrebna ispitivanja te priložiti ateste o ugrađenim materijalima.
  dim 90/200 F90
  kom 2.00
  6. Ventilacijska prozorska rešetka, fiksna, za odimljavanje garaže u podrumu, dim 120 x 60 cm
  kom 6.00

 • Inox nadstrešnica - Dubrovnik

  Inox nadstrešnica za balkon pokrivena polikarbonantnim pločama, dužina balkona 12 metara. Da li je izvediva nadstrešnica u jednom komadu dužine 12 metara i koja je preporučena širina (širina balkona je 230)?

 • Ograda od inoxa - Split

  Trebam ponudu za ogradu od inoxa za balkon dug 2,4 m.

 • Izrada ograde za balkon - Dugo Selo

  Trebam informativnu ponudu o cijeni ograde koja bi bila postavljena na balkon obiteljske kuće. Balkon je dimenzija 1,4 m dužine i 4 m širine. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte na broj ili putem maila.

 • Balkonska ograda - Zagreb

  Balkonska ograda (vertikalna) za balkon 120 x 685 x 120.

 • Balkonska ograda od inoxa i mlječnog stakla - Popovača

  Trebam 8 metara balkonske ograde od inoxa i mlječnog stakla s montažom. Molila bih ponudu s cjenom na email adresu.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 3 / 42