Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.67 (48 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izrada novog priključka u dimnjaku - Gradište

  Trebam ponudu za izradu nove rupe u dimnjaku u drugoj prostoriji. Stan ima dimnjak u kutu prostorije, no međutim u toj prostoriji je kutna kuhinja i rupa za cijev je vjeronstno prekrivena pločicama.

 • Čišćenje dimnjaka - Gradište

  Trebam majstora za čišćenje dimnjaka.

 • Popravak dimnjaka - Gradište

  Tražim majstora koji bi izveo završetak dimnjaka na kući. Dimnjak nije bio u uporabi više godina. Potrebno je napraviti završni dio (na krovu) - manji zahvat. Molim kontakt na tel. radi dogovora oko izvida i formiranja cijene.

 • Dozidavanje dimnjaka i limarski radovi - Gradište

  Trebam ponudu za dozidavanje dimnjaka + opšav i dimna kapa.
  Skidanje crijepa + dozidavanje cca 1 m dimnjaka + opšavni lim + dimna kapa po principu 'ključ u ruke'. Slike trenutnog stanja i dimenzija šaljem na zahtijev.

 • Građevinski i limarski radovi - Gradište

  Trebam ponudu za građevinske i limarske radove na dimnjacima, te sanacija djela terase. Potreban je obilazak objekta da se napravi ponuda. Unaprijed hvala.

 • Sanacija dimnjaka - Gradište

  Trebam nekoga da mi se popne na krov (pristup je lagan preko garaže) i pogleda dimnjak iznad krovišta. Vjerojatno je potpuno otvoren ili jače pušta, sudeći po vlaženju zidova u kući, i treba ga barem pošteno zatvoriti, ili ga - još bolje - skroz ukloniti i preko rupe postaviti crijep, ako imam viška crijepa na tavanu za tu varijantu; trenutno ne mogu provjeriti.
  Ako postoji zamjenski crijep, materijal s vaše strane bio bi samo cement. Dimnjak ne viri puno iznad krovišta, manje od pola metra, tako da ne bi bilo puno otpada. Ako pak nemam crijepa, onda se mora ići na varijantu zatvaranja otvora i bočnih stranica dimnjaka nečim vodonepropusnim.
  Crijep na krovu je već dosta star, tako da bi posao trebao obaviti netko manje kilaže, da ne bi došlo do obostrane havarije.

 • Sanacija terasa i dimnjaka te izrada ograde - Gradište

  Sanacija terase na 1. katu:
  C.1 Uklanjanjenje nečistoća sa SZ terase. Uklanjanje postojećih labilnih dijelova ljepenke, čišćenje podloge do sloja betona. Otpadni materijal se deponira u krugu okućnice.
  m2 - 22,00
  C.2 Mehaničko čišćenje podloge SZ terase. Ispiranje podloge vodom pod pritiskom. U cijenu uključen sav potreban rad, alat, pribor i stroj za tlačenje vode. Obračun po m2 površine.
  m2 - 22,00
  C.3 Izrada slojeva SZ terase.
  Izrada slojeva prema uvjetima in situ a sastoje se:
  Izrada betona u padu, 2K hidroizolacijske smjese, sloja PE folije, toplinska izolacija XPS u debljini koju diktiraju uvjeti na terenu, PP/PES filc, cementni estrih, 2K hidroizolacijski mort, keramičke pločice s fugiranjem (vanjske, podne, u vrijednosti do 100kn po izboru investitora).
  m2 - 22,00
  C.4 Demontaža postojećih kamenih stupova i ograda na terasama.
  Demontaža uključuje deponiranje u krugu okućnice. Nakon demontaže podloga mora biti čista i bez oštećenja. Po potrebi krpanje. U stavku uključen rad, materijal, alat, transport do deponija u okućnici.
  m' - 26,00
  C.5 Ugradnja nove ograde od crne bravarije. Detalji ograde, boja i sl. prema odabiru invetitora. Uzeto u obzir prosječna cijena uobičajene ograde koja se sastoji od nosivih profila i poprečnih, pregradnih profila. Cijena uključuje izmjeru na gradilištu prije dobave ograde, farbanje temeljnom bojom i završnom bojom prema odabiru investitora, ugradnju.
  m' - 26,00
  C.6 Izrada keramičkih pločica na ulaznoj terasi. Ugradnja i postava keramičkih pločica u fleksibilno ljepilo. U cijenu svi potrebni radovi krojenja, ugradnje, materijala, rada i alata, fugiranje. Pločice podne, vanjske prema odabiru investitora, a u cijeni do 100kn. Obračun po m2 ugrađenih pločica.
  m' - 15,00
  C Sanacija terasa na 1. katu ukupno:

  D Sanacija dimnjaka:
  D.1 Uklanjanje labilnih i popucanih dijelova dimnjaka.
  Stavka kao B.1. m2 - 10,00
  Stavka kao B.2. m2 - 10,00
  D.2 Zatvaranje dimnjaka.
  Stavkom se predviđa izmjera na licu mjesta, izrada i ugradnja limenog poklopca za dimnjake. Obračun po komadu dimnjaka. Poklopci moraju biti izvedeni na način da se naknadno mogu demonitrati te zaštićeni od atmosferalija.
  kom - 2,00
  D - Sanacija dimnjaka ukupno:

 • Građevinski radovi - Gradište

  Trebam ponudu za izradu stiropor fasade 10 cm cca 70 m2 na jednoj strani katnice, mislim da ne treba skela, hidroizolaciju balkona sa postavom keramike cca 11 m2 (moja keramika) na istoj strani strani kuće, obradu oko 3 prozora nakon postave PVC stolarije (1 ima rupu od kutije a 2 ne) sa postavom unutarnjih klupica 3 kom te sanaciju (žbuku) 2 dimnjaka standarne visine. Molim ponudu mailom hvala.

 • Sanacija dimnjaka - Gradište

  Trebam najbolju ponudu za sanaciju dimnjaka sa 3 dimovoda visine 10 m.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 13 / 36