Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.67 (48 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Čišćenje dimnjaka - Ivankovo

  Trebam čišćenje dimnjaka na kučici za odmor. Najviše bi mi odgovarao termin 18. ili 19. 7. jer ćemo tada zameniti kamin.

 • Sanacija dimnjaka - Ivankovo

  Trebam ponudu za sanaciju dimnjaka, u privitku su slike, potrebna je zamjena kape i oblaganje. Možemo li dobiti ponudu za lim i za beton.

 • Radovi na kući i okućnici - Ivankovo

  Trebam ponudu za radove na kući i okućnici. Prilažem excel u kojem je detaljno opisano koje radove trebamo, i prilažem slike kuće. Ukratko je potrebno: fasadirati kuću i pomoćnu zgradu; gradnja dimnjaka na pomoćnoj zgradi; zamjena roga kuće i zaštita novog roga s metalnim / limenim "rogom"; rušenje vanjskog dijela postojećeg dimnjaka i izgradnja novog; sanacija ploče terase; nadstrešnica na terasi i ispred ulaza; asfaltiranje puta od kapije do ulaza u kuću; izrezivanje zida kuće radi ugradnje 2 nova prozora.
  Za detaljan opis radova molim pogledati excel tablicu.
  Rok izvršenja radova: 2 mjeseca; potrebno je sklapanje ugovora o građenju (s uglavkom o penalima u slučaju prekoračenje roka gradnje).
  Period izvrsenja radova: travanj - rujan.
  Plaćanje: po etapama, nakon izvršenih radova pojedine etape;
  Napomena: ovo je ponovljeni upit zbog ispravljenog broja telefona.

 • Sanacija i proširenje dimnjaka i priprema za centralno - Ivankovo

  Potrebna mi je klasična sanacija dimnjaka bez postavljanja inox cijevi u dimnjak. Sanacija zahtijeva popravak postolja dimnjaka u podrumu i proširenje prvog metra dimnjaka, te pripremu za centralno grijanje - priključak na dimnjak fi 180.

 • Sanacija dimnjaka - Ivankovo

  Trebam nekoga da mi se popne na krov (pristup je lagan preko garaže) i pogleda dimnjak iznad krovišta. Vjerojatno je potpuno otvoren ili jače pušta, sudeći po vlaženju zidova u kući, i treba ga barem pošteno zatvoriti, ili ga - još bolje - skroz ukloniti i preko rupe postaviti crijep, ako imam viška crijepa na tavanu za tu varijantu; trenutno ne mogu provjeriti.
  Ako postoji zamjenski crijep, materijal s vaše strane bio bi samo cement. Dimnjak ne viri puno iznad krovišta, manje od pola metra, tako da ne bi bilo puno otpada. Ako pak nemam crijepa, onda se mora ići na varijantu zatvaranja otvora i bočnih stranica dimnjaka nečim vodonepropusnim.
  Crijep na krovu je već dosta star, tako da bi posao trebao obaviti netko manje kilaže, da ne bi došlo do obostrane havarije.

 • Sanacija terasa i dimnjaka te izrada ograde - Ivankovo

  Sanacija terase na 1. katu:
  C.1 Uklanjanjenje nečistoća sa SZ terase. Uklanjanje postojećih labilnih dijelova ljepenke, čišćenje podloge do sloja betona. Otpadni materijal se deponira u krugu okućnice.
  m2 - 22,00
  C.2 Mehaničko čišćenje podloge SZ terase. Ispiranje podloge vodom pod pritiskom. U cijenu uključen sav potreban rad, alat, pribor i stroj za tlačenje vode. Obračun po m2 površine.
  m2 - 22,00
  C.3 Izrada slojeva SZ terase.
  Izrada slojeva prema uvjetima in situ a sastoje se:
  Izrada betona u padu, 2K hidroizolacijske smjese, sloja PE folije, toplinska izolacija XPS u debljini koju diktiraju uvjeti na terenu, PP/PES filc, cementni estrih, 2K hidroizolacijski mort, keramičke pločice s fugiranjem (vanjske, podne, u vrijednosti do 100kn po izboru investitora).
  m2 - 22,00
  C.4 Demontaža postojećih kamenih stupova i ograda na terasama.
  Demontaža uključuje deponiranje u krugu okućnice. Nakon demontaže podloga mora biti čista i bez oštećenja. Po potrebi krpanje. U stavku uključen rad, materijal, alat, transport do deponija u okućnici.
  m' - 26,00
  C.5 Ugradnja nove ograde od crne bravarije. Detalji ograde, boja i sl. prema odabiru invetitora. Uzeto u obzir prosječna cijena uobičajene ograde koja se sastoji od nosivih profila i poprečnih, pregradnih profila. Cijena uključuje izmjeru na gradilištu prije dobave ograde, farbanje temeljnom bojom i završnom bojom prema odabiru investitora, ugradnju.
  m' - 26,00
  C.6 Izrada keramičkih pločica na ulaznoj terasi. Ugradnja i postava keramičkih pločica u fleksibilno ljepilo. U cijenu svi potrebni radovi krojenja, ugradnje, materijala, rada i alata, fugiranje. Pločice podne, vanjske prema odabiru investitora, a u cijeni do 100kn. Obračun po m2 ugrađenih pločica.
  m' - 15,00
  C Sanacija terasa na 1. katu ukupno:

  D Sanacija dimnjaka:
  D.1 Uklanjanje labilnih i popucanih dijelova dimnjaka.
  Stavka kao B.1. m2 - 10,00
  Stavka kao B.2. m2 - 10,00
  D.2 Zatvaranje dimnjaka.
  Stavkom se predviđa izmjera na licu mjesta, izrada i ugradnja limenog poklopca za dimnjake. Obračun po komadu dimnjaka. Poklopci moraju biti izvedeni na način da se naknadno mogu demonitrati te zaštićeni od atmosferalija.
  kom - 2,00
  D - Sanacija dimnjaka ukupno:

 • Čišćenje dimnjaka - Ivankovo

  Trebam očistiti dimnjak. Visina dimnjaka od priključka je 7 m. Dimnjak je izveden unutar zida. Nema potrebe za skalama.

 • Servis dimnjaka - Ivankovo

  Trebam ponudu za servis dimnjaka.

 • Sanacija dimnjaka - Ivankovo

  Trebam najbolju ponudu za sanaciju dimnjaka sa 3 dimovoda visine 10 m.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 1 / 36