Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.69 (19 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Dizajn interijera stana - Pula

  Trebam ponudu za kompletan dizajn interijera novog stana, 45 m2 u potkrovlju.

 • Dizajn interijera - Pula

  Trebam uslugu dizajnera koji će mi moći dati najbolji savjet kako namjestiti i urediti moj stan od 45 m2 u potkrovlju nove trokatnice.
  Izgradnja je u završnoj fazi pa ako treba nešto mijenjati od postojećeg što je investitor učinio još smo u vremenu ispraviti zato Vas molim da me kontaktirate čim je prije moguće.
  Imam ograničeni budget pa Vas molim da mi posaljete cijene Vaših usluga.
  Molim da mi preporučite dobre dizajnere za interijer koji imaju razumne cijene svojih usluga.

 • Projektna dokumentacija za obnovu kuće - Zadar

  Trebam projektnu dokumentaciju za kuću (vilu) iz 1880-tih godina za koju ne postoje nikakvi papiri jer ih u to doba nije ni trebalo. To mi treba jer je kuća u jako lošem stanju i treba kompletnu obnovu pa bi volila konkurirati natječaju za bespovratna sredstva iz EU fondova. Kuća ima 5 stambenih jedinica zajedno oko 400 kvadrata. Molila bi ponudu koja uključuje:
  - energetski certifikat
  - etažiranje
  - projektnu dokumentaciju
  - upis
  Tore navedeno mi treba za svih 5 stambenih jedinica. Za dodatne podatke molim Vas da me kontaktirate na niže navedeni broj.

 • Dokumentacija za adaptaciju i nadogradnju - Podstrana

  Osmisliti raspored prostorija u prizemlju postojeće obiteljske kuće (trenutni raspored nije funkcionalan). Nadogradnja prvog kata kuće (ponuda za potrebnu dokumentaciju). Bruto površina kuće iznosi 60m2.

 • Dizajn interijera - Zagreb

  Tražimo dizajnera interijera da nam pomogne u preuređenju stana. Stan je star 10 tak godina i ne mislimo u njemu dugoročno ostati tako da ne bi izvodili veće radove. Trebamo nekog da nam pomogme oko namještaja, zavjesa, boja, idejnih rješenja za malu blagovaonicu i hodnik.

 • Kompletan dizajn interijera stana - Osijek

  Trebam ponudu za kompletan dizajn interijera stana od 34 m2 - najbolja iskoristivost prostora. Prilagoditi za dve / dva studentice / studenta.
  U skladu sa idejnim rješenjem potrebno je pristupiti adaptaciji istog. Nadalje potrebno je izmijeniti stolariju, prebrusiti i prelakirati parket, skinuti tapete i okrečiti, skinuti lamperiju u kuhinji i hodniku i okrečiti. Opremanje namještajem.

 • Zatvaranje dijela loggie - Zagreb

  Željela bih zatvoriti dio loggie, zapravo staklenu stijenu kojom je loggia odvojena od stana pomaknuti na 2/3 loggie. Dio bi tako bio pregrađen, a dio bi ostao za biljke. Loggia je veličine 7 kvadrata. Što mi je od dokumentacije potrebno da bih to mogla napraviti?

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 2 / 44