Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.93 (13 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Postavljanje ventilirane fasade - Zagreb

  Molim ponudu za rad za postavljanje ventilirane fasade na novogradnji. Očekivani dovršetak roh-bau-a je 4. mjesec, ovisno o vremenskim uvjetima. Fasada će se izvoditi kao kombinacija ETICS-a i ventilirane fasade. Okvirna površina ventiliranog dijela je cca 112 m2 fasade i 16.6 m1 špalete. Na interes šaljem detaljni izvedbeni projekt sa troškovnikom. Sredstva su osigurana.

 • Izrada ETICS fasade i hidroizolacija podruma - Jastrebarsko

  Dobio sam subvenciju za izradu ETICS fasade debljine 14cm od Zagrebačke županije.
  Izvođač mora biti ovlašten za izradu fasade. Uz te radove trebao bi prethodno napraviti hidroizolaciju podruma.
  Zanima me dali mi možete dati ponudu za fasadu i ukoliko ima dovoljno vremena izradu hidroizolacije.

 • Izolacija unutarnjeg zida između garaže i hodnika - Koprivnica

  Izolacija unutarnjeg zida između garaže i hodnika ETICS sustavom (lijepljenje) kamene vune d = 12 cm sa završnim slojem na bazi silikata (npr. sep 3 mm), okvirna površina 20 m2. Na zidu se nalaze postojeće cijevi centralnog grijanja koje bi trebalo dodatno zaštititi npr. tubolit DG-om, i postojeći nosač automatskih garažnih vrata. Otvora nema.
  Izolacija stropa iste garaže po ETICS principu EPS stiroporom d=10 cm (tiplanje obavezno 6 kom / m2), u drugu ruku ljepila staklena rabic mrežica i obojati bijelom bojom; može i alternativno knauf spušteni strop sa izolacijom mineralne vune d=10 cm iznad gipskartonskih ploča: što god je jeftinije. Površina stropa 24 m2.
  Termo izolacija tavanske ploče izradom roštiljne konstrukcije od jelovih štafli 5 x 10 cm, osnog razmaka 60 cm, donji red štafli se L kukama pričvršćuje iver vijcima za štaflu a tipla u betonsku ploču (ustvari FERT strop). Ispod štafli se polaže parna brana aluminijska, a između staklena vuna d=10 cm u rolama. Gornji pojas roštilja se učvršćuje za donji samoureznim vijcima i polaže dodatni sloj staklene vune 20 cm. Stavka uključuje i brtvljenje i izolaciju tavanskog pristupnog otvora (min. 10 cm stiropora). Na tako izoliranu podlogu na gornji pojas roštiljne drvene konstrukcije zabija se OSB pod, dilatiran po 1 cm na rubovima. Površina tavana je 93 m2.
  Molim ponudu, ili po mogućnosti tri zasebne ponude za svaku radnju.

 • Izvedba toplinske ETICS fasade - Varaždin

  Izvedba toplinske kontaktne fasade sustava ETICS, na površinama zidova od blok-opeke i na a.b. monolitnim elementima u zidu.
  Radi se o fasadi sa 14 cm izolacijskim slojem vune ili stiropora, a XPS na podrumu i podnožju bude 12 cm.
  Trebam ponudu za izvedbu samo sa stiroporom, kao i ponudu za izvedbu sa kamenom vunom, jer želim vidjeti koja je razlika u cijeni pa ću se na temelju te razlike odlučiti za materijal.
  Radi se o ovim vijednostima iz troškovnika: 1) površine fasade sa mineralnom vunom (ili stiroporom) i završnim dekorativnim slojem: 322,71 m2
  2) površina fasade (podnožje) sa XPS-om završnim slojem (izvan tla): 22,91 m2
  3) površina fasade (podnožje i zidovi podruma) sa XPS-om, bez završnog sloja (u tlu): 37,5 m2

 • Postavljanje ETICS fasadnog sustava - Karlovac

  Postavljanje Etics fasadnog sustava 14 cm stiropora na tri stambene zgrade. Površina 13000 m2. Postoje troškovnici, projektna dokumentacija, financijska sredstva osigurana. Početak radova rano na proljeće. Zamoljavamo ponude kvalitetnih izvođača radova.

 • Izrada ETICS fasade sa kamenom vunom - Labin, okolica

  Tražim ponudu za izradu ETICS fasade sa kamenom vunom i Rofix unistar light programom. Kvadratura fasade je 380m2. Zainteresirane ponuđaće zamolio bih cijene po kvadratu bez materijala. Za dodatne informacije kontaktirati isključivo mailom.

 • Ugradnja ETICS sustava fasade - Split

  Potrebna ekipa (kolona) fasadera za ugradnju ETICS sustava (kamena vuna).

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0123 - 5 / 39