Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.81 (37 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Pregled statičara nakon potresa - Zagreb

  Trebam statičara za pregled dvije sobe koje su jače oštećene u potresu. Radi se o stanu u stambenoj zgradi. Zgrada je nakon žute naljepnice dobila zelenu, ali te dvije sobe trebaju detaljan pregled prije sanacije. Stan je na zadnjem katu 2 katu, ima pukotine između plafona i zida. Trebala bih i procjenu štete radi sanacije.

 • Nadzorni inženjer - Donja Lomnica

  Potreban nadzorni inženjer.

 • Procjena štete kuće nakon potresa - Zagreb

  Trebam ponudu za procjenu štete kuće nakon potresa.

 • Građevinski nadzor - Sućuraj

  Građevinski nadzor za gradnju obiteljske kuće od 400m2 sa početkom radova u rujnu.

 • Nadzorni inženjer - Zagreb

  Trebam inženjera s 10 i više godina iskustva u obavljanju nadzora građevinskih radova. Trebam osobu od povjerenja koja je spremna u potpunosti se posvetiti kontroli kvalitete materijala ugrađenog tijekom izgradnje kuće kao i kontroli kvalitete izvedbe od strane izvođača. Ne zanima me građevinski nadzor samo na papiru. Nudim fer i korektan poslovan odnos uz poštenu naknadu primjerenu traženom angažmanu.
  Predmet nadzora je građenje niske prizemnice s površinom od 180 m2 brutto. Građevina je zamišljena kao jednostavni pravokutni blok, bez podruma i potkrovlja, s četverostrešnim krovom. Temelji su klasični, zidna konstrukcija je od blok opeke i armiranog betona, a stropna polumontažna na bazi opeke (fert) i armiranog betona. Općenito, prati se obrazac tradicionalne gradnje za zagrebačko podneblje uz primjenu klasičnih materijala te bez kompleksnih zahvata.

 • Usluge nadzornog inžinjera - Kladje

  Trebam usluge nadzornog inžinjera građevine, gradimo obiteljsku kuću cca 200 m2. Građevinsku dozvolu imamo. Moramo prijaviti početak gradnje!

 • Procjena krova i krovišta - Zagreb

  Trebala bih možeda neuobičajenu uslugu: procjenu krova i krovišta ali u varijanti da mi se točno kaže koji zahvati, na kojim mjestima i otprilike u kojem desetljeću su rađeni na krovu.
  Te su mi informacije zaista potrebne, a sama zgrada je tek nedavno ušla pod jurisdikciju Gradskog stambenog i komunalnog gospodarstva te mi u tom uredu ne mogu dati potrebne informacije.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 28 / 18