Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.83 (38 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Postavljanje izolacije i izrada estriha - Grad Hvar

  Trebam ponudu za postavljanje hidroizolacije, termoizolacije te estriha na podove površine cca 100 m2.

 • Sanacija ravnog krova - Split

  Na dvokatnoj obiteljskoj kući, ravni krov (cca 90 m2) propušta vodu i trebalo bi ga sanirati, pretpostavljam postaviti kvalitetnu hidroizolaciju.
  Prije nekih godina na betonsku poču postavljena je bitumenska ljepenka (na vruće), koja je odolijevala godinama, ali kako nije postavljena zaštita, s vremenom je pod uticanjem sunca ispucala i na više mjesta jako propušta.
  Molili bismo preporuku postavljanja hidroizolacije i aproksimativne troškove.
  Pretpostavljamo da bitumensku ljepenku treba odstraniti i odnijeti na otpad, što će sigurno utjecati na cijenu. Očekujem hitno vašu detaljnu ponudu.

 • Adaptacija stana - Kaštel Štafilić

  Adaptacija stana na 1 katu u roh-bau izvedbi 98 m2 poviše sa izlaznom terasom i izolacija ravnog krova sa hidroizolacijom.

 • Gradnja objekta - Okrug Gornji

  Nova gradnja 10 x 12m, podrum: armirani beton 25cm, hidroizolacija i toplinska. Prizemje, prvi i drugi kat cigla beton, ploče armirani beton 15cm, kosi krov armirani beton, izolacija hidro i toplinska. Crjep, fasada 8cm silikat ie. kuća od 480m2 bruto.

 • Hidroizolacija, postavljanje mozaika i rubnog kamena - Tugare

  Trebam majstora za postavljanje staklenog mozaika i hidroizolaciju bazena dimenzija 800 x 400 x 160 cm te postavljanje rubnog kamena. Početak radova moguć odmah.

 • Radovi na garaži - Split

  Trebam ponudu za radove na garaži. Radovi žbukanja, navlačenja ljepila s mrežom, sepiranje, hidroizolacija. Sve prema priloženom troškovniku.

 • Kompletno preuređenje potkrovlja - Makarska

  Trebam majstora za preuređenje potkrovlja. Postojeće potkrovlje, od ukupno 115 m2 treba podijeliti u dva stana od po 40 m2.
  Krov je na dvije vode. Na jednom dijelu treba skinutu kupu i napraviti luminar sa izlazom na balkon. Pregradni zidovi od knaufa,12 - 15 cm, izolacija krovišta kamenom vunom. Hidroizolacija za 2 kupatil. Pod izolirati sa siporeksom 5 cm i OSB pločama 22 mm.

 • Postavljanje izolacije i crijepa - Slatine

  Trebamo ponudu krovopokrivača za postavljanje crijepa sa hidroizolacijom i termo izolacijom (kamena vuna ploče od 5 cm), postojeća je betonska deka nagiba cca 23 - 25 %, ukupna kvadratura je oko 95 m2, dimenzije ploce su 6,3 * 14,4 m, ponuda može s materijalom i bez.

 • Građevinski radovi - Split

  Trebam ponudu za građevinske radove: rušenja, zidanja, betoniranja, hidroizolacije, keramički radovi, bojadisarski i fasaderski. U prilogu dostavljam troškovnike i nacrte.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 23 / 22