Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.58 (171 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija kuće - Varaždin

  Radim adaptaciju kompletne kuće iznutra i izvana:
  - tlakovci
  - rušenje i readaptacija jednog zida i priprema za kamin
  - patio
  - sređivanje hidroizolacije na terasi - prekrivenoj kamenim blokovima
  - spuštanje stropova
  - malerski radovi
  - postavljanje pločica kupaonica, kuhinja
  - brušenje parketa
  - promjena instalacija grijanja i podžbukna instalacija cijevi
  Znači radim adaptaciju kompletno cijele kuće. Molim zainteresirane neka se jave. Sa adaptacijom želim krenuti u 4. mijesecu.
  Molim prijave putem maila. Trenutno me nema u Hrvatskoj

 • Adaptacija objekta i pretvaranje u stambeni prostor - Mrkopalj

  Trebam ponudu za građevinske radove.
  Glavni objekt je adaptiran te je ostao ovaj manji za adaptaciju koji bi se pretvorio u stambeni prostor.
  Radi se o objektu koji ima tlocrtnu površinu od 20 m2 gdje bi se sa zadnje strane dodala kupona od cca 6,50 m2 i malo spremište, pov 3,00 m3 = 10 m2. Na kupaoni bi došao kosi krov sa izolacijom. Ispred objekta se betonira 8 m2 i na tome se radi nadstrešnica.
  Na katu je spavaći prostor pod kosim krovom. Svi novi krovovi su limeni crvene boje – slijedi dogovor.
  Priključci za: hladnu vodu, toplu vodu i centarlno grijanje su predviđeni već u glavnom objektu. A malo niže na istočnoj strani 5 m je udaljena septička jama.
  Struja, voda: odvod i dovod te centralno grijanje – radijatori su za taj objekt (5 radijatora)
  Uz taj objekt se pridviđa i izrada te montaža kosog kroviča na južnoj strani glavnog objekta da se osobe zaštite od padalina.
  Na katu objekta dolaze na međukatnoj konstrukciji tavaloni od 5 cm i OSB ploče od 22 a na njih laminat.
  Zidovi kupaone i zidovi doljnjeg dijela se žbukaju a ostalo je knauf.
  U doljnjem dijelu ide keramika.
  Fasada je termo stiropol od 8 cm a za boju slijedi dogovor, boja koja se može prati – odbija vodu (takvu imamo na glavnom objektu).
  U prilogu je troškovnik.

 • Kompletna adaptacija kupaonice - Zagreb

  Trebam okvirnu ponudu radova za kompletnu adaptaciju kupaonice. Evo što bi se sve radilo:
  Demontaža svih sanitarija i ostale opreme. Odvoz svega otpadnog materijala. Izvođenje svih potrebnih vodoinstalaterskih radova, elektroinstalaterskih radova, keramičarskih radova i plinskih instalacija. Montaža novih sanitarija i ostale opreme. Trebalo bi potući pločice, otući žbuku sa svih zidova i sve prežbukati ponovno, impegnirati i iznivelirati zidove. Napraviti novi estrih ako je potrebno i iznivelirati ga i cijelog hidroizolirati. Na zidove gdje će biti walk in tuš s kabinom, i na zid oko nove školjke s ugradbenim kotlićem, staviti hidroizolaciju sa Mapei hidroizolacijskim materijalima. Staviti kompletno nove vodoinstalacijske odvodne i dovodne cijevi (npr. Aquatherm Fusiotherm ili Vargon) po pravilima struke. Staviti nove potrebne odvode, dovode, sifone i ventile, ugraditi glavni ventil za vodu. Relocirati kondezacijski bojler i cijevi od grijanja i potopti ih u zid i ugraditi Danfoss AVDO balans ventil (opcija), da stane umivaonik sa ormarićem širine najmanje 63cm širine i iznad ormarić s ogledalom iste širine i napraviti mjesta i za perilicu rublja. Izmijeniti kompletnu elektroinstalaciju, napraviti zasebne elektro izvode za perilicu i bojler, i za 2 rasvjetna tijela,napraviti koliko god je potrebno izvoda za utikače i prekidače tipa Schrack i sl. po nalogu struke. Na pripremljeni, iznivelirani i izolirani pod Mapei hidroizolacijskim materijalom i na zidove kompletno pripremljene postavljati pločice. Podne pločice bi bile kvadrate 45 x 45 cm ili manje gres retificirane protuklizne 1. klase koje bi se lijepile ravno, a zidne bi bile pravokutnog oblika. Pofugirati Mapei vodotpornom fugir epoksi masom. Širina fuga na podu do 1,5 mm. Raditi sa nivelatorima.
  Mjere kupaonice:
  Dužina: 237cm, Visina: 254 cm, Širina: 183 cm. Dužina od praga do suprotnog zida: 237 cm, širina zida ispod prozora: 183 cm, visina zida ispod prozora: 154 cm, dubina zida ispod prozora: 15 cm, visina ostalih bočnih zidova: 254 cm, širina dimnjaka: 86 cm, dubina: 49 cm, širina lijevog zida od spavaće sobe zida do dimnjaka desno: 100 cm.
  Sve što bi se radilo drugačije a da je bolje uzimalo bi se u obzir, svaka dobra sugestija i prijedlog. Doči na mjesto izvođenja radova i napraviti troškovnik, da se vidi okvirna cijena svega navedenoga. U prilogu su slike.

 • Postavljanje pločica s hidroizolacijom - Zagreb

  Postavljanje pločica s hidroizolacijom u dvije kupaone (podrum i kat) uz djelomično ravnanje zidova, obje imaju walk-in tuš kabine, zidane pultove na koje je potrebno također staviti pločice, zalijepiti u svakoj ogledalo 90 x 120 cm među pločice. Jedna kupaona ima dva zida pod zemljom te je njih potrebno hidroizolirati iznutra na negativan tlak te postaviti knauf s odmakom na koji bi išle pločice ili utiplati stirodur ili predložiti neko treće riješenje, te dovršiti vodovodnu instalaciju nakon izrade hidroizolacije, a prije postavljanja pločica jer taj dio vodoinstalacije strši van zida i nalazit će se u šupljini iza knaufa ili će biti urezan u stirodur. U jednoj kupaoni je potrebno postaviti nosače i knauf za wc i bide. Osim kupaona gdje ima oko 73 kvadrata pločica u ostatku je potrebno izravnati pod za postavljanje laminata. Također je potrebno dovršiti struju, postaviti dvije fidovke za kupaonice te jednu kutiju za struju u podrumu.

 • Uređenje potkrovlja - Zagreb

  Trebam ponudu za uređenje potkrovlja veličine 39 m2 (dimenzije u prilogu). Krovište je novo s ugrađenim krovnim prozorima. Sve instalacije (struja, voda, odvod i centralno) su u potkrovlju.
  Potrebno je:
  - izolirati krov
  - postaviti knauf
  - napraviti kupaonu (kanuf, sanitarije, pločice)
  - stolarija (2 vrata)
  - postavljane parketa

 • Izgradnja obiteljske kuće - Pridraga

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće, 3 kata po bruto 88 m2 (podrum - 3 zida nad zemljom a 4 u potpunosti pokrivena zemljom, prizemlje i kat). Kuća je u obliku tri spojene kocke bez vjenaca ili sličnoga što bi dotatno otežalo izgradnju, sa dvije terase podbočene nosivim stupovima).
  Građevinski teren se sa dvije strane dodiruje na glavnu prometnicu - te prilaz terenu nije problem voda i struja na terenu. Cigla 30 cm.
  Građevinski materijal ćete naručivati kod moga dostavljača a u slučaju Vašeg materijala rabat ide u iznosu kojeg meni daje moj dostavljač.
  - materijal se neće čekati jer isti ćete naručivati sami
  Tražim ponude po etapama gradnje, cirka +/-10%.
  Cijene koje ćete ponuditi će biti prihvačene okvirno te će se definirati kasnije.
  Traže se okvirne cijene da bih mogao pronači kvalitetom i cijenom najpovoljnijeg izvođaca.
  - 1. iskop, temelji i podrum = cijena po m2
  - 2. prizemlje i kat = cijena po m2
  - 3. krov = cijena po m2
  Cijena roh bau, visoki roh bau i ključ u ruke (po m2)
  Ugradnja normalnih materijala srednje kvalitete.
  Objekt ima 5 kupaona i 4 spavaće sobe 1 kuhinju.
  Mogućnost smještaja radnika u susjednoj kući cijena dogovor (moguće platiti dovršetkom kata - samo unutrasnji radovi).
  Dodatne informacije upitom na e-mail. Troškovnik i projek će biti dovršeni tokom ovoga mjeseca. Hvala.

 • Adaptacija mansarde - Zagreb

  Trebam adaptaciju mansarde površine 41 m2 i visine 2,70 m u stambeni prostor. Rušenje zida u dužini 7 m i postavljanje novog u dužini 3 m. Prostor je orjentiran prema jugu, pa ga treba dobro toplinski izolirati. Postoji priključak na vodu - treba postaviti instalacije za kupaonicu i kuhinju. Postoji priključak na struju - treba zamijeniti instalacije. Dvoje drvenih vrata i dvoje drvenih prozora treba abbajcati, popraviti, prekitati i prebojati. Dignuti postojeći parket, postaviti izolaciju, vratiti ga, prebrusiti i prelakirati.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 15 / 42