Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.58 (381 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Fasada i bazen - Babina Greda

  Trebam ponudu za izradu stiropor fasade i gradnju bazena.

 • Zamjena krovišta i limarije - Babina Greda

  Zamjena krovišta i komplet limarije na obiteljskoj kući: krovište je klasično na dvije vode, površine cca 130 m2, trebalo bi zamijeniti 4 vanjske grede vel. 100x120x615, 2 nosive grede 140x160x500, 2 kom. 140x160x250 te komplet letve 4x5x400 i brodski pod 20 mm (cca 41m2).
  CRIJEP: 'JUNGMEIER-Mondo L 42'. Postojeća pocinčana limarija se mijenja obojenom te se vrši opšav zidova dimnjaka x 2 kom. Bakar isključen!
  ZIDARSKO FASADERSKI RADOVI: Žbukanje dimnjaka 40x40x350, postava fasade (stiropor 8 cm), cca 260 m2, klupčice 16 m.
  ADAPTACIJA i VODOINSTALATERSKI RADOVI U PODRUMU: glazura 14 m2, postavljanje pločica cca 30m2 zamjena dovoda i odvoda.
  HIDROIZOLACIJA TEMELJA KUĆE: saniranje postojeće drenaže: hidroizolacijski premaz, xps, čepasta folija (dubina 65 cm u dužini od cca 34 m).
  NAPOMENA: Troškovnike i ponude možete poslati pojedinačno za svaki od poslova ili sve zajedno. Prioritet je krovište. Plačanje materijala preko računa.

 • Obnova fasade - Babina Greda

  Trebam ponudu za fasaderske radove. Kuća je kombinacija kamena i zidana djelomično. Treba obnova fasade s time da je djelomično potrebna fasada sa stiroporom a kameni dio bez stiropora. Veličina kuće je 9 x 8 metara, tri etaže.

 • Završetak fasade - Babina Greda

  Zalijepljen stiropor, pogletana mrežica - treba dalje (impregnacija, boja...). Skela još uvijek na objektu. Objekt je cca 250 m2.

 • Dogradnja i nadogradnja kuće - Babina Greda

  Trebam ponudu za dogradnju i nadogradnju kuće. U naravi radi se o dogradnji i nadogradnji dva trosobna stana, sa unutarnjim žbukanjem i glazurama, fasadom (stiropor 8 cm i završno poželjno silikonska, a minimalno akrilatna žbuka) i višestrešnim krovom (minimalno Tondach Venera sa svim kopčama). Ruši se postojeće krovište i jednokrake stepenice. Ponude do visoke rohbau izrade (instalacije i stolarija) također dolaze u obzir, iako troškovnik iste ne predviđa. Potrebno sklapanje ugovora o izvođenju radova solemniziranog kod javnog bilježnika, u kojem se navode rokovi i garancija na radove. Ugovor se sklapa do ljeta. Molim samo ponude ozbiljnih izvođača. Bez agencija. U privitku: troškovnik, postojeće stanje, novoprojektirano stanje, vizual kuće. Ostale informacije koje eventualno nedostaju, na upit. Hvala na cijenjenim ponudama.

 • Izrada termo fasade - Babina Greda

  Trebam ponudu za izradu termo fasade, grafitni stiropor 5 cm - 100 kvadrata, 3 cm - 200 m2, cijena materijala od početa do zavrsnog pigmenta, ruke, skela.

 • Izrada termo fasade sivi stiropor - Babina Greda

  Izrada termo fasade sivi stiropor 10 cm, 280 m2, cokla 20 m2. Molim ponudu za fasadu sa materijalom i bez.

 • Stiropor fasada - Babina Greda

  Trebam ponudu za izradu stiropor fasade, 8cm.

 • Termoizolacija soba - Babina Greda

  Molim ponudu za izolaciju hladnih spavaćih soba sa stiroporom, mrežica, ljepilo, folija brana. Radi se o dvije sobe koje su hladne. Navedeni matrijal je za orijetacju, izbor matrijala po dogovoru. Sobe su veličine 3 x 3 cca.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 10 / 41