Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.58 (377 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • İzrada stiropor fasade - Strošinci

  İzrada stiropor fasade: 245 m2 stiropor 8cm, 180m2 stiropor 4cm. Hitno! U obzir dolaze samo ozbiljne ponude. Molim kontakte preko maila, uz uvjet da navedete osnovne podatke o vašoj firmi. Hvala!

 • Izrada stiropor fasade - Strošinci

  Trebam izradu stiropor fasade 10 cm na kući oko 150 kvadrata (uračunat temelj). Zanima me ponuda sa ili bez materijala za kompletan posao, (imam ponudu JUB-a sa stiroporom na akciji 5+5 cm gratis uz ostali materijal potreban za fasadu).

 • Izrada stiropor fasade - Strošinci

  Izrada stiropor fasade obiteljske kuće, oko 290 m2.

 • Sanacija krovišta i izrada fasade - Strošinci

  Planiramo sanirati krovište sa jednim krovnim prozorom i napraviti fasadu sa stiroporom. Ako ste u mogućnosti da dođete pogledati šta bi se sve trebalo raditi i da mi napravite ponudu.

 • Krovište, fasada i stolarija - Strošinci

  Trebam ponudu za krovište površine 85 m2. Sada je salonit ploča krovište se radi u lim u oblku crijepa. Limarija 22 m žljebovi, opšavi, veter lajsne razvijene širine 40 cm 36 m. Opšava 1 dimnjak 50x50x80 cm, fasada 10 cm stiropor 140 m2, PVC stolarija 13 stavki. Financiranje se planira realizirati preko fonda Za zaštitu i energetsku učinkovitost. Izvođači koji imaju cjelovite ponude bit će uvršteni kao potencijalni izvođači.

 • Gradnja kuće - Strošinci

  Treba ponudu ključ u ruke za izgradnju kuće cca 240 kvadrata. Korisititi srednje kvalitetne materijale, stiropor izolacija 10 cm, podno grijanje 180 kvadrata s dizalicom topline. U privitku je idejni projekt.

 • Žbukanje, fasada, glazura - Strošinci

  Trebam ponudu za unutarnje žbukanje 500 m2, vanjska fasada stiropor 10 cm 200 m2 i glazura 100 m2.

 • Izrada stiropor fasade 5cm - Strošinci

  Ekipu sa skelom za izradu stiropor fasade 5 cm, tražim. Cca 220 m2. Imam završnu žbuku, ostalo ne. Zanima me cijena sa potrebnim materijalom ili samo ruke.

 • Izrada stiropor fasade - Strošinci

  Trebam ponudu za stiropor fasadu na prizemnici koja je izgrađena prije 15 godina, djelomično je nabačen grubi špric. Po gruboj procjeni između 100-120 kvadrata. Ključ u ruke sistem, i gotovinsko plaćanje. U kući nitko ne boravi i moze se raditi kroz cijelu godinu.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 14 / 36