Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.58 (385 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Fasada, montaža klupica i žbukanje - Vinkovci

  Trebam ponudu za:
  - izrada 200 m2 fasade (isključivo Jubizol Premium sustav s grafitnim stiroporom 10 cm).
  - izrada 60 m2 fasade balkona i bočnih ogradnih zidova (stiropor 2 cm)
  - demontaža i montaža klupica s hidroizolacijom 20 m
  - žbukanje zidova garaže 70 m2 (strojno-vapno / cement ili klasično) i ljepljenje stiropora na plafon garaže 25 m2

 • Izrada fasade stiropor 8cm - Vinkovci

  Trebam ponudu za izradu fasade, stiropor 8cm, cca 350m2.

 • Rušenje i gradnja objekta - Vinkovci

  Trebam ponudu za slijedeće radove:
  1. Sva rušenja, što uključuje rušenje kompletne nelegalne garaže, rušenje postojećeg stubišta od prizemlja do potkrovlja sa osiguranjem od urušavanja, rušenja svih nosivih i pregradnih zidova, otvora za stolariju u nosivim zidovima prema situacijama iz projekta, skidanje starih podova i glazura, rušenja uključuju i odvoz na gradsku deponiju. Predviđa se cca 55 - 60 m3 otpadnog materijala.
  Izrada svih novih temelja, izrada stubišta, izrada svih novih terasa i ploča, izrada nove ploče iznad 2. kata (fert strop), izrada svih nosivih greda na mjestima gdje se ukljanjaju i otvaraju nosivi zidovi u staom dijelu objekta, uključen sav materijal, beton, željezo, oplata.
  Zidanje svih nosivih zidova, kompletna etaža 2. kata, novog prizemlja, zidanje svih nosivih i pregradnih zidova prema projektu.
  Izrada temeljne kanalizacije i odvoda. Izrada svih glazura na starom i novim dijelovima objekta 2-3 cm stiropor plus estrih sa svim hitro izolacijama u sanitarnim čvorovima.
  RUČNO žbukanje svih novih zidova, obrada svih otvora, krpanje žbukom starih zidova i šliceva instalacija. Izrada svih hidro i termo izolacija. Izrada komplet TURBO dimnjaka od prizemlja za centralno grijanje i spajanje Turbo plinskih bojlera. Dimnjak od 2. Kata za kamin (stan na 2. katu).
  Izrada kompletnog novog krovišta prema projektu, pokrov alu ili cinčani i lakirani, plastificirani sendvič profili, sa kompletnom krovnom konstrukcijom Izrada kompletne limarije u boji prema krovu.
  Izrada svih toplinskih i hidro izolacija vezanih za krov i konstrukciju krova. Izrada kompletne Demit fasade, debljina stiropora 10 cm, završni sloj akrilat, prema izboru investitora (preporučuju se svjetliji tonovi), postava vanjskih i unutarnjih prozorskih klupčica, vanjske deb. 3 cm, unutarnje 2 cm., (nudi se kineski granit u bijeloj boji, za klupčice se pokazao kao izvrstan i povoljan materijal, estetski vrlo lijep.) Molim e-adresu na koju šaljem projekte.

 • Izrada stiropor fasade - Vinkovci

  Fasada 10 cm stiropor, jednostavna gradnja 420 m2 p + 1 + 2. Mogući početak radova odmah nakon blagdana za radove je osiguran materijal što znači da izvođaču ostaju ruke sa skelom.

 • Strojno žbukanje, estrih i izrada fasade - Vinkovci

  Trebam ponudu za unutarnje žbukanje strojno, cementno vapnena žbuka, podloge (estrih) i izradu toplinske fasade 5 cm stiropor.

 • Popravak i bojanje fasade - Vinkovci

  Molim ponudu za popravak i bojanje stare fasade na kući. Površina fasade je cca. 110 m2. Na temelj će se staviti novi kulir i na stepenište nove pločice. Kuća je prizemnica 11 x 7 m (radit će se tri strane fasade na kući). Boja fasade-bijela a temelj i stepenice - siva. Biti će potrebno postaviti i nove rine. U priogu šaljem slike kuće. Molim Vas ponudu i za slučaj da se odlučim za stiropor (5 cm) - fasadu.

 • Ponuda za izradu fasade za natječaj energetske obnove - Vinkovci

  Trebam ponudu za građevinske radove izrade fasade (mineralna vuna i stiropor) 10 cm oko 250 kvadrata. To bih trebao za natječaj energetske učinkovitosti (ako ga uopće bude).

 • Dogradnja kuće - Vinkovci

  Trebam ponudu za dogradnju kuće, cca 45 m2. Bez gornje deke nego s kosim krovom. Ponuda za temelje, zidanje, krovište i fasadu. Fasada s 10 cm stiroporom. Molim odvojiti radove i materijal. U prilogu je dokumentacija.

 • Izrada fasade - Vinkovci

  Trebam ponudu za izradu fasade cca 100 m2, debjine stiropora 8 cm, na kući. Molio bih ponudu po sistemu ključ u ruke.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 32 / 21