Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.42 (17 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Obrada nakon ugradnje krovnih prozora - Bršadin

  Nakon ugradnje novih prozora trebati će nam obrada krovnih kućica koje su od knauf materijala. Ne znam točno što se bude moralo sanirati osim te sanacije koja bude nastala nakon ugradnje prozora. Želimo ako je potrebno presložiti crijep na kućici × 2 te dio koji je bio u brodskom podu i naravno limove za kišu. Sve ovo što vam sada navodim trebalo bi tek utvrditi nakon ugradnje stolarije. Pa ako je moguće neku okvirnu cca ponudu.

 • Rušenje i gradnja novog objekta - Bršadin

  Tražimo izvođača radova za kompletnu izgradnju obiteljske kuće po principu "ključ u ruke". Na parceli postoji objekt predviđen za rušenje i na istom mjestu bi se izgradio veći objekt.
  Kuća bi imala 260 m2 GBP, a očekivani početak radova je početkom ljeta.
  U prilogu je sva dokumentacija, tehnički opis objekta i troškovnici svih radova pa molimo ponudu izvođača koji se bave rušenjem i građenjem objekata.

 • Zamjena krovnog pokrova vikendice - Bršadin

  Trebam ponudu za zamjenu krovnog pokrova vikendice, zgrada je katnosti sut + pr + krov, visina vijenca od 4 - 6 m, simetričan dvostrešni kosi krov, površina jedne strane 36 m2, ukupno 72 m2 pokriven je gumificiranim valovitim pločama, zamjena ili utorenim starim crijepom, proizvođač Kikinda, na čestici vikendice je, potrebno je izvesti prekucavanje postojećih letava zbog razmaka, ili novi pokrov limenim trapez trakama. Jedan dimnjak, krovište je negrijano, otvor za ulazak izvan kuće. Molim ponudu za prvu i drugu varijantu, u drugoj varijanti uključite i limene trake.

 • Postavljanje nosača na krov - Bršadin

  Postavljanje nosača s odstojnicima za tiplanje na krov.

 • Skidanje crijepa i postavljanje lima - Bršadin

  Trebam zamjenu krovišta, skidanje crijepa i postavljanje lima sa OSB pločama, novom letvom i parapropusnom folijom. Krov je 120 kvadrata.

 • Nadogradnja kata - Bršadin

  Trebam ponudu za nadogradnju kata, u ponudu uključiti radove s cijenama do uknjižbe dogradnje u zemljišne knjige.

 • Gradnja apartmana Ytong blokovima - Bršadin

  Trebam ponudu za gradnju nekoliko apartmana s Ytong blokovima u roh-bau izvedbi. Kvadratura zidova je oko 800 m2, bez podruma, pola zgrade je na dvije etaže, ravan krov. Isto tako i druga polovica, nacrti su u izradi.

 • Izmjena pokrova i dozidavanje dimnjaka - Bršadin

  Dozidavanje starog dimnjaka (urušen), izmjera krovišta, za utvrdjivanje kvadrature za kupnju i postavljanje limenih ploča. Skidanje starog crjepa, možebitni popravak ili zamjena lošijih letvica krovišta.
  Tražim najpovoljniju cjenu za limene ploče i ostali materjal koji se koristi kod ugradnje.

 • Izrada novog krova - Bršadin

  Trebam ponude za novi krov za "zagorsku hižu" sa vanjskim drvenim skalama (stepenicama), izolacija. Novi crijep, nova drvena konstrukcija, oluci, limarija oko dimnjaka i ostalo.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 3 / 50