Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.63 (26 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Adaptacija i rekonstrukcija stare kuće - Račinovci

  Adaptacija i rekonstrukcija 50 godina stare kuće.
  Kuća u nizu cca 130 m2, zadnji put renovirana 1970 godine. Potrebno izraditi projekt i troškovnik kao podlogu za ralizaciju kredita.
  Radovi uključuju: obnovu krovišta (50 m2), nove vodovodne i električne instalacije, pregrađivanje, montažu klimatizacijskih uređaja, adaptaciju kupaonica i WC-a, soboslikarske, fasadne radove te novu stolariju.
  Prema dogovoru dogovor posjet na lokaciji.

 • Izgradnja obiteljske kuće - Račinovci

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće od 260 m2, od temelja do ravnog krova. Može u robau ili ključ u ruke. Plačanje gotovinom ili stanom u novogradnji od 63 m2.

 • Izrada krova na garaži - Račinovci

  Molim ponudu za izradu krova na garaži površine 36 m2 (4,5x8 m). Trenutno je krov betonska ploča koju bi trebalo natkriti zbog čestog propuštanja. U ponudu uključiti materijal i rad. Materijal treba biti što povoljniji (može biti lim, paneli, crijep ili nešto sl.)
  Izrada oluka nije potrebna. Krov treba izvesti na jednu vodu (na dužu stranu 8m). Nagib krova napraviti što je moguće manji.

 • Limeni pokrov - Račinovci

  Trebam limeni pokrov cca 602 - trapez. Pokrov bi se stavio na već postojeće štafle. Radovi obuhvaćaju i skidanje salonitnih ploča i njihov odvoz. Krov je u jednoj kosini. Želio bih limove u jednom rasponu - oko 6 m.

 • Izgradnja zgrade sa 6 stanova - Račinovci

  Potrebnja firma za izgradnju zgrade sa 6 stanova, ukupna kvadratura 360 m2. Osigurana hrana i smještaj za radnike. Izvršitelj mora biti firma.

 • Hidroizolacija ravnog krova, postavljanje pločica i žbukanje - Račinovci

  Trebam ponude za hidroizolaciju ravnog krova te postavljanje pločica na istome. Radi se o 100 m2. Isto tako bi mi trebalo požbukati parapetni zid visine 120 cm i dužine cca 30 m.
  Pitanja i ponude molim isključivo na email.

 • Limeni pokrov za garažu - Račinovci

  Trebam ponudu za pokrov garaže na jednu vodu, 6 × 6 je garaža i smeđi limeni krov.

 • Izgradnja kuće za odmor - Račinovci

  Trebam ponudu za izgradnju kuće za odmor, veličine 225 m2 bruto na terenu površine cca 1100 m2 koji je uz ceste te je omogućen pristup za dizalice, bagere, kamione. Dobijanje građevinske dozvole je u visokoj fazi rješavanja, te se ishođenje iste očekuje ubrzo.
  Kuća je koncipirana na način da ima prizemlje i kat, u prizemlju su strojarnica, mala ostava, kuhinja, blagovaona, dnevni boravak i jedna spavaća soba, dok su na katu 3 spavaće sobe. Svaka soba ima svoj WC, te se još jedan WC nalazi u prizemlju. Na teraci veličine cca 50 m2 se nalazi jacuzzi, a okućnicu kuće krasi bazen cca 30 m2 i sunčalište cca 50 m2.
  U prilogu šaljem troškovnik građevinskih i završnih radova građevine i okoliša, kao i slike projekta, pročelja, temelje i ostalo te molim ponude iz izvedbu po fazama ili ključ u ruke, kako ste u mogućnosti.
  Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju. Unaprijed zahvaljujem i srdačan pozdrav.

 • Adaptacija vikendice - Račinovci

  Trebam ponudu za adaptaciju vikendice. To je stara kuća i treba joj novo krovište, glazure, izmjene cijevi i još neki krupniji zahvati. Zahvaljujem unaprijed na odgovoru.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 20 / 23