Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.42 (17 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izgradnja obiteljske kuće - Rokovci

  Trebam ponudu za izgradnju obiteljske kuće od 260 m2, od temelja do ravnog krova. Može u robau ili ključ u ruke. Plačanje gotovinom ili stanom u novogradnji od 63 m2.

 • Sanacija i proširenje krova - Rokovci

  Trebam sanirati krov, potrebno je skinuti salonite ploče, staru limariju i dimnjak. Sa strana treba proširit i ponovno sve pokriti.

 • Prekrivanje kuće - Rokovci

  Trebam ponudu za prekrivanje kuće 190 m2, lata 5 x 4, folija, daske i crijep - Tondach kontinetal + žljebi + kuke, kuća je 10 x 11. Ponuda s matrijalom i ponuda samo posao, hvala.

 • Izgradnja krovne kućice - Rokovci

  Trebam ponudu za izgradnju krovne kućice.

 • Gradnja kuće - Rokovci

  Planiram na proljeće gradit kuću molio bi ponude ozbiljnih tvrtki za roubau sa matrijalom. Objekat je klasični, prizemlje, kat i krov. Ukupno 240m2. Projekti još nisu gotovi do kraja.

 • Popločavanje, adaptacija i ograda - Rokovci

  Trebam ponudu za popločavanje ili betoniranje dvorišta cca 50 - 60 m2, adaptacija šupe od cca 25 m2 (sa skidanjem krova i stavljanjem ravne deke na krov i stavljanjem fasade) i izrada ograde od betona u doljnem djelu sa metalnom konstrukcijom gornji dio ograde.

 • Popravak krovišta i izrada fasade - Rokovci

  Popravak krovišta kuće građene prije 1968. (zadržavanje istih gabarita; nepromjenjene dimenzije). Vanjska izolacija, fasada sa završnim radovima.

 • Gradnja stambenog objekta prema priloženim nacrtima - Rokovci

  Imamo pripremljen iskop i imamo oko 30 m3 samljevene škalje za betonažu, troškovnika nemam, zanima me cjena i ponuda za grube radove i cjena za visoki rohbau. Smještaj, jedan topli obrok na dan za radnike može biti naš trošak i trošak trajekta za kamione. Do terena se može samo sa traktorom kojega imamo sami. U prilogu su nacrti.

 • Izrada ravnog krova - Rokovci

  Trebam iskusne izvođače za radove ravnog krova. Površina 186m2 betonska ploča, atika ozidana betonskim ciglama visine dva reda. Vodu bi skupljao u dva spremnika što znaći dva odvoda. Kako najbolje napraviti pad? Završiti sa Sikom, folijom ili nečim drugim? Cijene? Početi što prije, bez smještaja i hrane. Hvala unaprijed!

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 20 / 29