Postižemo najbolje i realne tržišne cijene radova i usluga u suradnji s kvalitetnim i provjerenim ponuđačima.
Jednostavno i potpuno besplatno, ispunite ovaj obrazac i Vaš ćemo upit proslijediti ponuđačima u Vašoj blizini bez obaveze da prihvatite ponude.

Opišite radove ili usluge koje trebate:

Molimo upišite opis kakve radove ili usluge trebate.

(opišite radove ili usluge koje je potrebno obaviti)
Prikazani tekst upita možete potpuno preinačiti i zatražiti ponudu za bilo koju drugu vrstu radova ili usluga, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Lokacija radova ili usluga:

Molimo upišite lokaciju radova ili usluga.

(navedite lokaciju gdje je potrebno izvršiti radove ili usluge)
Upišite lokaciju koju želite neovisno o trenutno prikazanoj, mi ćemo se pobrinuti za ostalo!

Vaše ime i prezime ili naziv:

Molimo upišite svoje ime i prezime ili naziv

(ako radove naručujete za tvrtku ili obrt, navedite naziv).

Telefon:

Molimo upišite svoj broj telefona.

(upišite broj telefona)

Email:

Molimo upišite svoju email adresu.

(upišite email adresu)


Upisom podataka u gore prikazani obrazac suglasni ste da Vaše osobne podatke možemo dati na uvid majstorima, izvođačima radova ili ponuđačima proizvoda i usluga u cilju izrade ponude za traženo i realizaciju usluge. Vaši osobni podaci NEĆE biti javno prikazani, NEĆE biti vidljivi ili dostupni osobama kojima nisu namijenjeni i NEĆE se koristiti u druge svrhe.


Ako želite poslati priloge vezane za upit možete nam ih poslati na mail info@pravimajstor.hr

Ocijenite ovo:

prosjek 4.42 (17 glas(a)/ova)


Nekoliko zadnjih upita:

 • Izgradnja AB štale za konje - Stari Mikanovci

  Trebam ponudu za izgradnju štale za konje, betonske konstrukcije, dimenzija 10 m x 20 m. Visina prve etaže 3 m, potkrovlje za sijeno, bez betonskog poda. Idu samo grede u zemlju, eventualno betoniranje tih greda u rupe dimenzija 70 cm x 70 cm x 70 cm. Krov ondulun ploče.

 • Izgradnja krova na betonskoj ploči i izrada fasade - Stari Mikanovci

  Potrebna je izgradnja krova na betonskoj ploči 12x10m, max visina na polovici ploče (6m) je 3metra. Potrebna je i izrada fasade. Prizemlje je 6,5 x 10 m, prvi i drugi kat 10x 12m. Visina svakog kata je 270-280cm. I na krovu i na fasadi je potrebna izolacija. Prizemlje i 1. kat već imaju fasadu bez izolacije, dok drugi kat ima samo blokete. Hvala!

 • Zamjena krovišta na kamenoj kući - Stari Mikanovci

  Zamjena krovišta 70 m2 na kamenoj kući. Demontaža starog krovišta i odvoz šute.

 • Zamjena postojećih ploča na krovu - Stari Mikanovci

  Potrebna mi je zamjena postojećih ploča na krovu. Stavili bi trapezasti lim i potrebno je stavit letve, cca 200 m2 krova. Molim na ponudi navest posebno ruke a posebno materijal.

 • Gradnja obiteljske kuće - Stari Mikanovci

  Trebam ponudu za gradnju obiteljske kuće. Kuća katnica je manja stambena građevina površine 7,50 m * 9,30 m. Građevinske brutto površine (s koeficijentom) su: prizemlje 60,81 m2 i kat 65,85 m2.
  Građevinska parcela nalazi se 20 metara od glavne prometnice i s njom je povezana cestom širine 4 metra.
  Konstruktivno rješenje kuće.
  Nosivi zidovi objekta će biti izvedeni od blok opeke debljine 20 cm, ukrućeni na sudarima armiranobetonskim vertikalnim i horizontalnim serklažima. Horizontalne konstrukcije su armiranobetonske ploče, pri čemu je podna ploča debljine 10 cm, a međukatne ploče debljine 16 cm. Građevina će biti temeljena na armiranobetonskim temeljnim trakama dimenzija 60 x 80 cm. Konstrukcija kosog krova je drvena, a sastoji se od četiri para drvenih stupova dimenzija 16 x 16 cm, na međusobnom razmaku od 2,4 m, postavljenih po sredini tlocrta, te povezanih drvenim podrožnicama dimenzija 16 x 16 cm. Iznad njih nalaze se drveni rogovi dimenzija 10 x 16 cm, postavljeni na međusobnom razmaku od 80 cm. Pregradni zidovi izvest će se od opeke debljine 10 cm.
  Postupak ishođenja građevinske dozvole je pri kraju i očekivani datum izdavanja rješenja o gradnji je 30.06. Početak gradnje je planiran za 15.09. Prva
  faza izgradnje su grubi građevinski radovi što obuhvaća slijedeće radove: Pripremni Radovi, Zemljani Radovi, Betonski I Armiranobetonski Radovi, Zidarski Radovi, Izolaterski Radovi, Tesarski Radovi, Krovopokrivački Radovi, Limarski Radovi

 • Gradnja kuće - Stari Mikanovci

  Trebamo ponudu za:
  - Gradnju kuće s ravnim krovom - roh bau do pod krov (oko 250 bruto)
  - gradnju bazena (grubi radovi)
  - gradnju ogradnog zida
  - vanjsku stolariju.
  Možete mi se javit mailom pa da posaljem ostale podatke koje trebate.
  Početak gradnje kuće predviđen za 15 dana.

 • Rekonstrukcija starog krova - Stari Mikanovci

  Trebam ponudu za rekonstrukciju starog krova, cca 60m2.

 • Zamjena krovnog pokrova i postavljanje izolacije - Stari Mikanovci

  Zamjena krovnog pokrova i postavljanje izolacije. Krov je veličine 204 m2, odnosno dužina greda jedne strane je 7.5 m,a druge 9.5 m, širina je 12 m. Krov je podaskan i na njemu je hidroizolacijska folija i onduline pokrov bez letava. Potrebno je skinuti postojeći pokrov te skinuti dasku, po gredama postaviti letve 3x5, tako da možemo podebljati termo izolaciju između greda, zatim sve nazad podaskati, postaviti paropropusnu foliju, poletvati uzdužno -poprečno, te staviti pokrov. Želja nam je Bramac-ov pokrov, ali bi voljeli prijedloge za sve ostale. Površina koju treba izolirati je približno 72 m2 za izolaciju debljine 17 cm i približno 51 m2 doodati izolacije od 3 cm (ako je moguće ako ne onda 5 cm max.). Potrebno je usput i dodati izolaciju između škara i to od 5 cm i podaskati pod u dimenziji od 48 m2. Izolacijski materijal mora biti kamena vuna. Vjerovatno će biti potrebno mjenati i dvije grede 12 x 14 x 9,5 m te obući dva dimnjaka. Ponuda je za energetsku obnovu.

 • Sanacija azbestnog krova i postava crijepa - Stari Mikanovci

  Namjeravam sanirati azbestni krov, circa 180 kvadratnih metara. Možete li mi poslati ponudu o demontaži odvozu i zbrinjavanu istih kao i novopokrivanje (crijep) sa svim radovima uklučujući i limarske radove.

kontakt Zaštita osobnih podataka registracija za ponuđače arhiva potražnje oglasni prostor uvjeti korištenja i pravne obavijesti imenik izvođača

  

partnerske stranice

Get it on Google Play

za računalne djelatnosti i usluge10090 Zagreb, Sunčani brijeg 40 ● CMS 19.0528 - 2 / 37